icon

Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?

mrtina2
3. dec 2025

Ahojte, neviem si vybrať z týchto dvoch riflí, ktoré podľa vás vyzerajú lepšie?

Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?
Strana
z2
martinadomianova
Včera o 05:10

@mrtina2 tie prvé vyzerajú lepšie, ale na tie potrebuješ úzke lýtka. Nie každému sedí ten strih. Ja nosím tie na druhej fotke.

mrtina2
autor
Včera o 06:54
@biba_18

keď máš postavu hruška môže sa stať že ani tie druhé ti nebudú dobré - môže byť že budú úzke na stehnách - mne nepristanú také nohavice, mám ⌛️
nechceš vyskúšať barrel? alebo ešte skôr cocoon strih? tie mi lichotia…

@biba_18 no tie dve strihy čo si spomenula si moc neviem predstaviť na sebe, doteraz som nosila to čo je na prvej fotke, takže zmena budú aj tie druhé ☺️

anonym_dfcd0a
Včera o 06:58

Druhé. Prvé sú veľmi úzke, ako legíny.

biba_18
Včera o 07:18

@mrtina2 no, vravím z vlastnej skúsenosti 😏 tie druhé na mne vyzerajú horšie ako prvé

mrtina2
autor
Včera o 07:21
@biba_18

@mrtina2 no, vravím z vlastnej skúsenosti 😏 tie druhé na mne vyzerajú horšie ako prvé

@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.

snowflakenel
Včera o 07:23

Mam tie druhe. Vyzeraju na postave skvele. Mam 170 a 55 kg. Zalezi od toho, aku mas postavu.

biba_18
Včera o 07:50

@mrtina2 tak daj vedieť ☺️ držím palce

nelka93
Včera o 13:26

Za mna 1. Mne sa zvonace nehodia a nepacia

0silvia0
Včera o 13:30
@mrtina2

@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.

@mrtina2 mohla si skusit nieco medzi zvonakmi a skinny dzinsami. Napriklad rovny strih.

miadi
Včera o 15:02

Kup si obe . Vyskusas a tie lepsie si nechas druhe vratis. Ja mam vsetky styli strihy neriesim co je in alebo out co sa paci druhym hlavny je Moj pocit ako sa v nich citim a co sa paci mne . Skinny jeans 👖 su prakticke v zime do ciziem zvonove su fajn na jesen jar ze ti v nich nie je az tak teplo aj siroke gate su fajn pohodlne. Zvonove zvyknu skor nasiaknut vodu v zime sneh atd spodok sa vie zaspinit a roztrhat skor ako u skinny . - Lebo tie ti koncia pri clenokoch Ostatne strihy zvyknu byt dlhsie .

nominka86
Včera o 16:16
@mrtina2

Ďakujem všetkým za názory, bola som úplne nerozhodná, takže dám na vás a objednávam tie druhé 😉.

@mrtina2 určite 2😍

koniarova
Včera o 16:17
@mrtina2

@mrtina2 no ako? Ktoré?

nominka86
Včera o 16:17

@mrtina2 pošleš mi prosím link na 2?

mrtina2
autor
Včera o 16:22
@koniarova

@mrtina2 no ako? Ktoré?

@koniarova objednala som tie druhé, zajtra prídu, potom napíšem

mrtina2
autor
Včera o 16:23
@nominka86

@mrtina2 pošleš mi prosím link na 2?

@nominka86 jasné, pošlem do súkromnej správy

belbel
Včera o 16:31

2

ankare
Včera o 16:45

@mrtina2 Podľa Tvojej postavy. 🤷 Manželovi by sa určite páčili prvé. Modernejsie sú druhé.

mrtina2
autor
Dnes o 09:15

Ahojte, tak rifle mi pred pár minútami prišli, ale nehodia sa mi, keby som o 5cm vyššia tak by vyzerali super, ale takto mi príde že mám tučné nohy v nich, vôbec mi nepasuje tento strih. Takže ich posielam nazad a kupujem tie prvé.

0silvia0
Dnes o 09:37
@mrtina2

Ahojte, tak rifle mi pred pár minútami prišli, ale nehodia sa mi, keby som o 5cm vyššia tak by vyzerali super, ale takto mi príde že mám tučné nohy v nich, vôbec mi nepasuje tento strih. Takže ich posielam nazad a kupujem tie prvé.

@mrtina2 ja by som tie zvonáky tiež neobliekla, ale zas keď máš všetky rifle skinny, skús vyskúšať takýto strih, načo si zas kupovať to isté? Načo mať doma 10 kusov skinny riflí?

anonym_5766b4
Dnes o 09:44

Pozri aj only, vies vybrat aj dlzku, sedia vyborne na 🍐
https://www.aboutyou.sk/p/only/dzinsy-onlluna-2...

mrtina2
autor
Dnes o 10:12
@0silvia0

@mrtina2 ja by som tie zvonáky tiež neobliekla, ale zas keď máš všetky rifle skinny, skús vyskúšať takýto strih, načo si zas kupovať to isté? Načo mať doma 10 kusov skinny riflí?

@0silvia0 rifle mám doma 5 kusov, z toho jedny sa mi roztrhli preto som išla kúpiť nové. No napríklad toto čo si dala obrázok podľa mňa vyzerá super, ja som si pod rovným strihom predstavila niečo široké ako nosia dnes mladé baby.

0silvia0
Dnes o 10:28
@mrtina2

@0silvia0 rifle mám doma 5 kusov, z toho jedny sa mi roztrhli preto som išla kúpiť nové. No napríklad toto čo si dala obrázok podľa mňa vyzerá super, ja som si pod rovným strihom predstavila niečo široké ako nosia dnes mladé baby.

@mrtina2 ja som tiež doteraz nosila len skinny, mám ich doma strašne veľa, ale tento rok som začala kupovať tento štýl ako som pridala obrázok, na stehnách vypasované a dolu voľnejšie. Musela som si zvykať trochu, ale zvykla som si. Tieto som kupovala v lete, lebo nechcem byť až tak out, ako každý píše o skinny džínsoch😂 a tie široké plachty, čo sa teraz nosia by som psychicky nezvládla, nepáči sa mi to

mrtina2
autor
Dnes o 10:32
@0silvia0

@mrtina2 ja som tiež doteraz nosila len skinny, mám ich doma strašne veľa, ale tento rok som začala kupovať tento štýl ako som pridala obrázok, na stehnách vypasované a dolu voľnejšie. Musela som si zvykať trochu, ale zvykla som si. Tieto som kupovala v lete, lebo nechcem byť až tak out, ako každý píše o skinny džínsoch😂 a tie široké plachty, čo sa teraz nosia by som psychicky nezvládla, nepáči sa mi to

@0silvia0 skúsim teda aj tento strih, však má about you bezplatné vrátenie prinajhoršom😂 . Presne, tie široké plachty to by som nedala, vôbec sa mi to nepáči.

0silvia0
Dnes o 10:34
@mrtina2

@0silvia0 skúsim teda aj tento strih, však má about you bezplatné vrátenie prinajhoršom😂 . Presne, tie široké plachty to by som nedala, vôbec sa mi to nepáči.

@mrtina2 pozeram, ze mi nepridalo poslednu fotku, tieto som mala z aboutyou kupovane v lete, ale su 7/8, kupovala som si tu dlhu dlzku, aby som ich mala akoze dlhe.
Pozri si tento produkt na ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.sk/p/jdy/dzinsy-9429661?ut...

Stiahni si aplikáciu tu:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appabo...

mima73
Dnes o 10:34

@mrtina2 za mňa číslo 1 🙂

michaela329
Dnes o 10:38

Hruškam zvony zvyknú pristat, ale vždy je to o konkrétnom človeku. Momentálne sú skôr v móde tie zvony, ale ja napríklad nosím v zime radšej obtiahnuté nohavice - do čižiem.

lea93
Dnes o 11:41

Ani jedny. Ja som vysoká a štíhla a zo skinny som prešla na straight fit (rovný strih). Bola som prekvapená, ako mi sadli a ako som v nich ožila. Sadnú viacerým typom postáv, myslím, že aj tebe by sa mohli hodiť.

really8
Dnes o 11:54
@0silvia0

@mrtina2 pozeram, ze mi nepridalo poslednu fotku, tieto som mala z aboutyou kupovane v lete, ale su 7/8, kupovala som si tu dlhu dlzku, aby som ich mala akoze dlhe.
Pozri si tento produkt na ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.sk/p/jdy/dzinsy-9429661?ut...

Stiahni si aplikáciu tu:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appabo...

Autorka nevyberaj ziadne taketo vysisovane gate. To ti opticky stehna len zvacsi.

Strana
z2