Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?
Ahojte, neviem si vybrať z týchto dvoch riflí, ktoré podľa vás vyzerajú lepšie?

@mrtina2 akú máš postavu?
Tiež si myslím, že záleží od postavy ale z týchto dvoch skôr prvá fotka
Môj obľúbený štýl určite prvé. Do zvona som naposledy nosila keď som chodila na strednú. (Aj keď móda sa opakuje neustále).
Druhe asi
Za mna 2
Druhé, opticky predĺžia a zúžia postavu
prvé
2
To zalezi od postavy, ak chces naozaj realnu recenziu musis dat fotku, ako ich mas oblecene...
Hruske urcite nie prve. Radsej druhe
Ja hlasujem za Bé, be be be.
2
za mňa ani jedny - na moju postavu. na tvoju netuším 🤷♀️
Druhé. Dať si na postavu hruška prvé je na facku. 🤣
Skus najst este take, co idu rovno dole, nie ze zuzene a od kolien rozsirene.. to je podla mna naj strih pre hrusku, teda mne tak vyhovuje naj 🙈😃
A inak, skor druhe
@mrtina2 ak máš silnejšie stehná tak určite 2.
modernejsie su tie druhe 😉
@mrtina2 aky typ máš doma? Momentálne podľa mňa idú viac jednoznačne 2, skinny rifle idú do úzadia. Nehovorím že nepasujú, nie sú dobre, mám tiež niekoľko kusov doma, každý nech ma a nosí čo chce… krajšiu postavu ti urobia mierne zvonove rifle, zúžia ti nohy, keď je správna dĺžka predĺžia ti postavu. Treba dať týmto riflism širším šancu. Tiež som bola proti? Nosím väčšinou rovné, mám sj zvonove a celý ten outfit vyzerá inak. Som sle vysoká a chudá, pod 60 kg, kto ma iný typ postavy verím že sa boji, že ho to dosť zväčší. Treba nájsť dobrý strih
@mrtina2 aky typ máš doma? Momentálne podľa mňa idú viac jednoznačne 2, skinny rifle idú do úzadia. Nehovorím že nepasujú, nie sú dobre, mám tiež niekoľko kusov doma, každý nech ma a nosí čo chce… krajšiu postavu ti urobia mierne zvonove rifle, zúžia ti nohy, keď je správna dĺžka predĺžia ti postavu. Treba dať týmto riflism širším šancu. Tiež som bola proti? Nosím väčšinou rovné, mám sj zvonove a celý ten outfit vyzerá inak. Som sle vysoká a chudá, pod 60 kg, kto ma iný typ postavy verím že sa boji, že ho to dosť zväčší. Treba nájsť dobrý strih
@katusik456 momentálne mám všetky doma ako sú na prvom obrázku
2. samozrejme
V 1 budes vyzerať ako jaternica, to sa hodi vysokým a štíhlym, vyšportovaný s dobrými mierami, no už su out
slimky su out, urcite 2
@katusik456 momentálne mám všetky doma ako sú na prvom obrázku
@mrtina2 tak naco si vyberas take iste dalsie?
Ďakujem všetkým za názory, bola som úplne nerozhodná, takže dám na vás a objednávam tie druhé 😉.
Prvé.
Prvé
keď máš postavu hruška môže sa stať že ani tie druhé ti nebudú dobré - môže byť že budú úzke na stehnách - mne nepristanú také nohavice, mám ⌛️
nechceš vyskúšať barrel? alebo ešte skôr cocoon strih? tie mi lichotia…

Zamna 1 🙂