Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?
Ahojte, neviem si vybrať z týchto dvoch riflí, ktoré podľa vás vyzerajú lepšie?

keď máš postavu hruška môže sa stať že ani tie druhé ti nebudú dobré - môže byť že budú úzke na stehnách - mne nepristanú také nohavice, mám ⌛️
nechceš vyskúšať barrel? alebo ešte skôr cocoon strih? tie mi lichotia…
@biba_18 no tie dve strihy čo si spomenula si moc neviem predstaviť na sebe, doteraz som nosila to čo je na prvej fotke, takže zmena budú aj tie druhé ☺️
Druhé. Prvé sú veľmi úzke, ako legíny.
@mrtina2 no, vravím z vlastnej skúsenosti 😏 tie druhé na mne vyzerajú horšie ako prvé
@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.
Mam tie druhe. Vyzeraju na postave skvele. Mam 170 a 55 kg. Zalezi od toho, aku mas postavu.
Za mna 1. Mne sa zvonace nehodia a nepacia
@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.
@mrtina2 mohla si skusit nieco medzi zvonakmi a skinny dzinsami. Napriklad rovny strih.
Kup si obe . Vyskusas a tie lepsie si nechas druhe vratis. Ja mam vsetky styli strihy neriesim co je in alebo out co sa paci druhym hlavny je Moj pocit ako sa v nich citim a co sa paci mne . Skinny jeans 👖 su prakticke v zime do ciziem zvonove su fajn na jesen jar ze ti v nich nie je az tak teplo aj siroke gate su fajn pohodlne. Zvonove zvyknu skor nasiaknut vodu v zime sneh atd spodok sa vie zaspinit a roztrhat skor ako u skinny . - Lebo tie ti koncia pri clenokoch Ostatne strihy zvyknu byt dlhsie .
2

@mrtina2 tie prvé vyzerajú lepšie, ale na tie potrebuješ úzke lýtka. Nie každému sedí ten strih. Ja nosím tie na druhej fotke.