icon

Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?

mrtina2
3. dec 2025

Ahojte, neviem si vybrať z týchto dvoch riflí, ktoré podľa vás vyzerajú lepšie?

Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?Ktoré rifle vyzerajú lepšie podľa vás?
Strana
z2
martinadomianova
Včera o 05:10

@mrtina2 tie prvé vyzerajú lepšie, ale na tie potrebuješ úzke lýtka. Nie každému sedí ten strih. Ja nosím tie na druhej fotke.

mrtina2
autor
Včera o 06:54
@biba_18

keď máš postavu hruška môže sa stať že ani tie druhé ti nebudú dobré - môže byť že budú úzke na stehnách - mne nepristanú také nohavice, mám ⌛️
nechceš vyskúšať barrel? alebo ešte skôr cocoon strih? tie mi lichotia…

@biba_18 no tie dve strihy čo si spomenula si moc neviem predstaviť na sebe, doteraz som nosila to čo je na prvej fotke, takže zmena budú aj tie druhé ☺️

anonym_dfcd0a
Včera o 06:58

Druhé. Prvé sú veľmi úzke, ako legíny.

biba_18
Včera o 07:18

@mrtina2 no, vravím z vlastnej skúsenosti 😏 tie druhé na mne vyzerajú horšie ako prvé

mrtina2
autor
Včera o 07:21
@biba_18

@mrtina2 no, vravím z vlastnej skúsenosti 😏 tie druhé na mne vyzerajú horšie ako prvé

@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.

snowflakenel
Včera o 07:23

Mam tie druhe. Vyzeraju na postave skvele. Mam 170 a 55 kg. Zalezi od toho, aku mas postavu.

biba_18
Včera o 07:50

@mrtina2 tak daj vedieť ☺️ držím palce

nelka93
Včera o 13:26

Za mna 1. Mne sa zvonace nehodia a nepacia

0silvia0
Včera o 13:30
@mrtina2

@biba_18 uvidím zajtra keď prídu a vyskúšam si ich, prinajhoršom ich hneď zabalím nazad 😂. Úplne voľné strihy nemám rada, vadí mi keď sa mi obšmieta niečo po nohách, tak preto by som chcela aspoň vrch obtiahnutejší.

@mrtina2 mohla si skusit nieco medzi zvonakmi a skinny dzinsami. Napriklad rovny strih.

miadi
Včera o 15:02

Kup si obe . Vyskusas a tie lepsie si nechas druhe vratis. Ja mam vsetky styli strihy neriesim co je in alebo out co sa paci druhym hlavny je Moj pocit ako sa v nich citim a co sa paci mne . Skinny jeans 👖 su prakticke v zime do ciziem zvonove su fajn na jesen jar ze ti v nich nie je az tak teplo aj siroke gate su fajn pohodlne. Zvonove zvyknu skor nasiaknut vodu v zime sneh atd spodok sa vie zaspinit a roztrhat skor ako u skinny . - Lebo tie ti koncia pri clenokoch Ostatne strihy zvyknu byt dlhsie .

nominka86
Včera o 16:16
@mrtina2

Ďakujem všetkým za názory, bola som úplne nerozhodná, takže dám na vás a objednávam tie druhé 😉.

@mrtina2 určite 2😍

koniarova
Včera o 16:17
@mrtina2

@mrtina2 no ako? Ktoré?

nominka86
Včera o 16:17

@mrtina2 pošleš mi prosím link na 2?

mrtina2
autor
Včera o 16:22
@koniarova

@mrtina2 no ako? Ktoré?

@koniarova objednala som tie druhé, zajtra prídu, potom napíšem

mrtina2
autor
Včera o 16:23
@nominka86

@mrtina2 pošleš mi prosím link na 2?

@nominka86 jasné, pošlem do súkromnej správy

belbel
Včera o 16:31

2

ankare
Včera o 16:45

@mrtina2 Podľa Tvojej postavy. 🤷 Manželovi by sa určite páčili prvé. Modernejsie sú druhé.

Strana
z2