icon

Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?

3. dec 2025

Baby budeme mať vo firme vianočný večierok a ja neviem čo si na seba hodiť 🙈 zo všetkých šiat čo mám som si vybrala tieto tri. Naj riešenie bude asi to čierne že? Nebudú tie dve moc svetlé letné na večierok? Ďakujem vám

Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?
Strana
z6
pribinak
3. dec 2025

Žiadne. Skús niečo iné

abbey1
3. dec 2025

@anonym_autor Ťažko povedať, ako by tie posledne vyzerali na postave a k nim vhodné doplnky a topánky. Inak by som hľadala niečo iné.

really8
3. dec 2025

@anonym_autor vsetky su uplne nevhodne. Tie cierne su najmensie zlo.

patka06
3. dec 2025

Prvé vyzerajú z týchto troch najlepšie, ale sú na bežné nosenie, na vianočný večierok by som hľadala iné, elegantnejšie

anonym_816a82
3. dec 2025

No za mňa sa tiež žiadne nehodia

autor
3. dec 2025
@abbey1

@anonym_autor Ťažko povedať, ako by tie posledne vyzerali na postave a k nim vhodné doplnky a topánky. Inak by som hľadala niečo iné.

@pribinak
@abbey1 nejdem hľadať niečo iné kvôli jednému večeru kde budem max 2 hodinky. Čierne silonky a mám tmavomodré a tmavožlté čižmičky ( môžem pre predstavu odfotiť )
Mám ešte dlhú modrú košeľu ale to vyzerá jak pyžamo 😂 tak to radšej nie

autor
3. dec 2025
@anonym_816a82

No za mňa sa tiež žiadne nehodia

@really8
@patka06
@anonym_816a82 ja viem baby ale kvôli jednému večierku kde budem max 2 hodinky nejdem teraz do mesta hľadať niečo vhodné

abbey1
3. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak
@abbey1 nejdem hľadať niečo iné kvôli jednému večeru kde budem max 2 hodinky. Čierne silonky a mám tmavomodré a tmavožlté čižmičky ( môžem pre predstavu odfotiť )

@anonym_autor Čižmičky určite nie. Telové punčochače a lodičky. Pokiaľ teda nemáte večierok v maštali

zuzubb007
3. dec 2025

Predpokladám, že nemáš ideálnu postavu, keď také šaty, lebo to sú také na zakrytie nedostatkov, ja by som k čiernym cizmam volila tie druhe, úplne v pohode si to daj, naco kupovať zbytočne ak nevynosiš bude to vyzerať super s cizmami ale čierne by boli naj, ešte ak chces skús sa odfotiť komplet oblečená bez hlavy to bude lepšie na posudenie

elizabet173
3. dec 2025

@anonym_autor ani jedny, ak nechceš kupovať nič nové, radšej sukňu a nejaký top, ak tam nebudeš ani dve hodiny

autor
3. dec 2025
@abbey1

@anonym_autor Čižmičky určite nie. Telové punčochače a lodičky. Pokiaľ teda nemáte večierok v maštali

@abbey1 ja lodičky nenosím 😬

autor
3. dec 2025
@abbey1

@abbey1 bude to vo firme nič extra

autor
3. dec 2025
@elizabet173

@anonym_autor ani jedny, ak nechceš kupovať nič nové, radšej sukňu a nejaký top, ak tam nebudeš ani dve hodiny

@elizabet173 sukňu tiež nenosím 😂🙈

macekovam
3. dec 2025

@anonym_autor zamna druhé...

januska12323
3. dec 2025

Nemáš nič slušné v jednej, dvoch farbách?

autor
3. dec 2025
@januska12323

Nemáš nič slušné v jednej, dvoch farbách?

@januska12323 mám tmavomodré, a tmavozelené šaty ale tie tiež letné. Samé letné šaty 🙈

7miriam77
3. dec 2025

Ak len z týchto, tak za mňa tie druhé, tmavožlté čižmy a telové pančuchy

anonym_8383a6
3. dec 2025
@anonym_autor

@elizabet173 sukňu tiež nenosím 😂🙈

@anonym_autor tak nohavice, elegantné

autor
3. dec 2025
@anonym_8383a6

@anonym_autor tak nohavice, elegantné

@anonym_8383a6 dito tiež nemám 😂 len letné
Prinajhoršom ostanem doma

really8
3. dec 2025
@anonym_autor

@really8
@patka06
@anonym_816a82 ja viem baby ale kvôli jednému večierku kde budem max 2 hodinky nejdem teraz do mesta hľadať niečo vhodné

@anonym_autor a ty zajtra umries? Uz nikdy nepojdes na vianocny vecierok, nejaku firemnu party alebo nieco? Kup si jednoduche cisto cierne a budes mat vzdy v satniku vhodne saty

autor
3. dec 2025
@really8

@anonym_autor a ty zajtra umries? Uz nikdy nepojdes na vianocny vecierok, nejaku firemnu party alebo nieco? Kup si jednoduche cisto cierne a budes mat vzdy v satniku vhodne saty

@really8 nechodievala som proste na také večierky a firemné žúrky a ani ma úprimne také nebavia. Len šéfka a dve kolegyne ma prehovárali aby som šla keďže to bude posledný večierok ( firma sa rozchádza )

januska12323
3. dec 2025
@anonym_autor

@januska12323 mám tmavomodré, a tmavozelené šaty ale tie tiež letné. Samé letné šaty 🙈

@anonym_autor nevadí, vyskúšaj si a v čom sa budeš cítiť najlepšie zoberieš.

victoriab
3. dec 2025

@anonym_autor mne sa pacia tie posledne, vobec si z komentarov nic nerob, ludia netusia, kde robis, aku uroven to bude mat, kde to budete mat a ako to zvykne vyzrrat, daj si to v com sa citia dobrs, naozaj napotrebujes anonymne zeny na internetw na posudenie a rady, v tomto veru nie 😘 uzi si to!

autor
3. dec 2025
@victoriab

@anonym_autor mne sa pacia tie posledne, vobec si z komentarov nic nerob, ludia netusia, kde robis, aku uroven to bude mat, kde to budete mat a ako to zvykne vyzrrat, daj si to v com sa citia dobrs, naozaj napotrebujes anonymne zeny na internetw na posudenie a rady, v tomto veru nie 😘 uzi si to!

@victoriab ďakujem 🥰
Máš pravdu

pribinak
3. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak

@anonym_autor však teraz vieš kúpiť šaty v HM alwbo v Zare za pár eur a budeš normálne oblečená

anonym_8383a6
3. dec 2025
@really8

@really8 ja sa tiež divím, že dospelá žena nemá vo svojom šatníku pár univerzálnych vecí - malé čierne, elegantné čierne nohavice, elegantnú sukňu. Nikdy nevieš, čo sa kedy pritrafí

autor
3. dec 2025
@anonym_8383a6

@really8 ja sa tiež divím, že dospelá žena nemá vo svojom šatníku pár univerzálnych vecí - malé čierne, elegantné čierne nohavice, elegantnú sukňu. Nikdy nevieš, čo sa kedy pritrafí

@anonym_8383a6 prečo? Nie každá chodí každý piatok alebo víkendy na žúrky a neviem aké večierky či už súkromné alebo firemné. Ja som ani v jednej firme kde som pracovala nebola na ich večierkoch veď to nie je povinné

petronelag
3. dec 2025

Keď to už musí byť tak tie posledné so žltými vzormi a tmavožté čižmy.

anonym_816a82
3. dec 2025

To už radšej nohavice a nejaký sveter alebo top

billy_jean
3. dec 2025

Ak naozaj nemozes nic ine, tak zober prve saty, k tomu vsak telove pancuchy a cierne lodicky. Uz tmavomodre nie. Ani ine kikiriki. Uz tie saty same o sebe su vyrazne. Ja by som si radsej kozene nohavice, pekny top a k tomu sako. Plus lodicky.

Strana
z6