Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?
Baby budeme mať vo firme vianočný večierok a ja neviem čo si na seba hodiť 🙈 zo všetkých šiat čo mám som si vybrala tieto tri. Naj riešenie bude asi to čierne že? Nebudú tie dve moc svetlé letné na večierok? Ďakujem vám

@anonym_autor Ťažko povedať, ako by tie posledne vyzerali na postave a k nim vhodné doplnky a topánky. Inak by som hľadala niečo iné.
@anonym_autor vsetky su uplne nevhodne. Tie cierne su najmensie zlo.
Prvé vyzerajú z týchto troch najlepšie, ale sú na bežné nosenie, na vianočný večierok by som hľadala iné, elegantnejšie
No za mňa sa tiež žiadne nehodia
@anonym_autor Ťažko povedať, ako by tie posledne vyzerali na postave a k nim vhodné doplnky a topánky. Inak by som hľadala niečo iné.
@anonym_autor Čižmičky určite nie. Telové punčochače a lodičky. Pokiaľ teda nemáte večierok v maštali
Predpokladám, že nemáš ideálnu postavu, keď také šaty, lebo to sú také na zakrytie nedostatkov, ja by som k čiernym cizmam volila tie druhe, úplne v pohode si to daj, naco kupovať zbytočne ak nevynosiš bude to vyzerať super s cizmami ale čierne by boli naj, ešte ak chces skús sa odfotiť komplet oblečená bez hlavy to bude lepšie na posudenie
@anonym_autor ani jedny, ak nechceš kupovať nič nové, radšej sukňu a nejaký top, ak tam nebudeš ani dve hodiny
@anonym_autor Čižmičky určite nie. Telové punčochače a lodičky. Pokiaľ teda nemáte večierok v maštali
@abbey1 ja lodičky nenosím 😬
@abbey1 bude to vo firme nič extra
@anonym_autor ani jedny, ak nechceš kupovať nič nové, radšej sukňu a nejaký top, ak tam nebudeš ani dve hodiny
@elizabet173 sukňu tiež nenosím 😂🙈
@anonym_autor zamna druhé...
Nemáš nič slušné v jednej, dvoch farbách?
Nemáš nič slušné v jednej, dvoch farbách?
@januska12323 mám tmavomodré, a tmavozelené šaty ale tie tiež letné. Samé letné šaty 🙈
Ak len z týchto, tak za mňa tie druhé, tmavožlté čižmy a telové pančuchy
@elizabet173 sukňu tiež nenosím 😂🙈
@anonym_autor tak nohavice, elegantné
@anonym_autor tak nohavice, elegantné
@anonym_8383a6 dito tiež nemám 😂 len letné
Prinajhoršom ostanem doma
@anonym_autor a ty zajtra umries? Uz nikdy nepojdes na vianocny vecierok, nejaku firemnu party alebo nieco? Kup si jednoduche cisto cierne a budes mat vzdy v satniku vhodne saty
@anonym_autor a ty zajtra umries? Uz nikdy nepojdes na vianocny vecierok, nejaku firemnu party alebo nieco? Kup si jednoduche cisto cierne a budes mat vzdy v satniku vhodne saty
@really8 nechodievala som proste na také večierky a firemné žúrky a ani ma úprimne také nebavia. Len šéfka a dve kolegyne ma prehovárali aby som šla keďže to bude posledný večierok ( firma sa rozchádza )
@januska12323 mám tmavomodré, a tmavozelené šaty ale tie tiež letné. Samé letné šaty 🙈
@anonym_autor nevadí, vyskúšaj si a v čom sa budeš cítiť najlepšie zoberieš.
@anonym_autor mne sa pacia tie posledne, vobec si z komentarov nic nerob, ludia netusia, kde robis, aku uroven to bude mat, kde to budete mat a ako to zvykne vyzrrat, daj si to v com sa citia dobrs, naozaj napotrebujes anonymne zeny na internetw na posudenie a rady, v tomto veru nie 😘 uzi si to!
@anonym_autor mne sa pacia tie posledne, vobec si z komentarov nic nerob, ludia netusia, kde robis, aku uroven to bude mat, kde to budete mat a ako to zvykne vyzrrat, daj si to v com sa citia dobrs, naozaj napotrebujes anonymne zeny na internetw na posudenie a rady, v tomto veru nie 😘 uzi si to!
@victoriab ďakujem 🥰
Máš pravdu
@anonym_autor však teraz vieš kúpiť šaty v HM alwbo v Zare za pár eur a budeš normálne oblečená
@really8 ja sa tiež divím, že dospelá žena nemá vo svojom šatníku pár univerzálnych vecí - malé čierne, elegantné čierne nohavice, elegantnú sukňu. Nikdy nevieš, čo sa kedy pritrafí
@really8 ja sa tiež divím, že dospelá žena nemá vo svojom šatníku pár univerzálnych vecí - malé čierne, elegantné čierne nohavice, elegantnú sukňu. Nikdy nevieš, čo sa kedy pritrafí
@anonym_8383a6 prečo? Nie každá chodí každý piatok alebo víkendy na žúrky a neviem aké večierky či už súkromné alebo firemné. Ja som ani v jednej firme kde som pracovala nebola na ich večierkoch veď to nie je povinné
Keď to už musí byť tak tie posledné so žltými vzormi a tmavožté čižmy.
To už radšej nohavice a nejaký sveter alebo top
Ak naozaj nemozes nic ine, tak zober prve saty, k tomu vsak telove pancuchy a cierne lodicky. Uz tmavomodre nie. Ani ine kikiriki. Uz tie saty same o sebe su vyrazne. Ja by som si radsej kozene nohavice, pekny top a k tomu sako. Plus lodicky.

Žiadne. Skús niečo iné