icon

Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?

17. sep 2024

Modré alebo ružové?

Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?
ina2405
17. sep 2024

@petracandle medzi vulgárnymi šatami a burkou je obrovský priestor, prečo hneď zachádzať do extrému? Tie modré sú vulgárne a podľa tej fotky naživo to ani nevyzerá dobre.

beronsche
17. sep 2024

Hrozne sú.. prsia ako 2 pologule nalepené na hrudi...
Nechápem tu "módu" živôtik na šatách a la spodné prádlo. Vyzerá to nevkusne a lacno.

Si si istá, že sú to šaty za 400e?
Pôsobia viac ako šaty za 40e zo sheinu..

beronsche
17. sep 2024

@petracandle nepreháňaj...
Pôsobia ako spodné prádlo, preto sú označované za vulgárne.

Na mňa skor pôsobia lacno.
A pritom by stačilo použiť na živôtik nepriehľadnu látku a "odpustiť" si tie pásiky a dojem by bol hneď iný..

maryetta
17. sep 2024

Viac som za ruzove. Ale asi tym ze na tych modrych mi vadi ten korzet.
Obe su dlhe? Lebo mne by sa pacili v takej midi dlzke tesne nad clenok.

muchotrafka298
17. sep 2024

Tie saty vobec nie su vhodne na svadbu, ten vrchny diel posobi velmi lacno a ako spodne pradlo, hlavne na tych modrych. Stlacene prsia vytlacene az neviem kam, no na svadbu si to nedavaj, lebo budes stredobod pozornosti. Ja suhlasim s dievcatami, co tu napisali, ze posobia lacno, ano posobia a budes v nich vyzerat tak, ako posobia, lacno. A vsetci po tebe budu pozerat.

koniarova
17. sep 2024

@beronsche pologule 😁😁😁😁 presne. Som to nevedela zaradiť. 😁👍

osky
17. sep 2024

Joj ,ked vidim tie modre pblecene,to.ozaj nie.vobec.
Prilis vyzyvave,ano az vulgarne.

Ale tie svetle/na tej postave su tie ruzove,ci su to ine-biele???/
Tie su nadherne.v tom prevedeni na fotke-oblecene posobia ale velmi svetlo.
Treba k nim dat velmi vyrazny/napr .cerveny alebo smaragdobo zeleny doplnok:
Lodicky,hlavne pas-bud slavnostny opasok alebo nejaku krasnu stuhu,visiace nausnice,naramok,prip.este malu kabelku- vsetko v tej jednej farbe.
Rozbije tu jemnu svetlu farbu a nezatienis nevestu

mk1111111111
17. sep 2024

@osky tie svetle budu take iste v reale, ako tie modre. Pozri povodne fotky modrych a real. Je to ten isty strih.

Autorka, ani jedny, hladaj dalej

lienka.7
17. sep 2024

Ani jedny, sorry

luteam
17. sep 2024

Podla mna su tie modre pekne

jaskolka
17. sep 2024

Spodok ešte ako tak, vrch je hrozný. Bolo by to fajn, keby bol vrch ku niečomu, ci ma by použité ako spodné prádlo.
Nechápem ten štýl šitia, veď to dokopy vyzerá strašne.

sofia1979
17. sep 2024

Modré určite

ivangeline
17. sep 2024

Asi modré.

tim23
17. sep 2024

Všetky šaty čo ste sem pridali sú otrasné

1ryba
Odpoveď bola odstránená
pralinka86
17. sep 2024

Oboje su fajn, na svadbe byva oblecene kadeco..ale co ja viem, cosi mi na nich nesedí..
K ryšavými vlasom, viac modre.. ale isla by som do inej farby najradšej
Na tie saty treba perfektnu postavu, hlavne od pasa hore, lebo ten korzet vyzera dost cudne (na tej realnej fotke)
Treba ratat s tym, ze polka ludi ti bude cumiet na prsia, ci chce alebo nie. Ten strih to proste puta
Tie snurky visiace by ma otravovali.

dobryden
17. sep 2024

Pre dceru alebo pre teba?Za mna pre dieta este ok ale dospelú?Je to gyc a nevkus.

007oxana
18. sep 2024

Ak je toto podľa niekoho na karneval..zaujíma ma,čo si obliekate vy.. Vulgárny by bol V výstrih a vytlačené prsia až niekde ku krku..korzet oproti tomu pôsobí omnoho viac žensky a jemne.. Pre mladú babu ako vyšité

beronsche
18. sep 2024

@007oxana fakt na teba priehľadný korzet s viditeľnými kosticami pôsobí jemne?
Na mnohých skôr akoby zabudli pridať vrchnú vrstvu a ja s tým úplne súhlasím...

lienka.7
18. sep 2024

@beronsche ono niektoré tu si myslia, ze aj neglize je pomaly vhodné na svadbu, vsak som v ňom sexi, tak co uz. To, ze to jednoducho nie je vhodné so obliecť im skratka nedobija...

martul
18. sep 2024

Tie šaty sú vhodné v lete na párty a nie na svsd, ešte na fotke ako-tak ale na tej reálnej sú hrozné, ten korzet kričí, že ,,aha, všetci sa mi pozerajte na prsia ".

janka1011
18. sep 2024

Obidvoje sú strašne infantilné, za mňa na svadbu vôbec nie, vlastne nikde.

007oxana
18. sep 2024

@beronsche ide o priznanú výstuž a nie priesvitajucu "omylom"( ako biele nohavičky pod leginami 😂..) model často volený aj samotnými nevestami.. nechápem to pohoršenie..

saxana000
18. sep 2024

Mne sa nepacia ani jedny.. ked uz tak jedine nechat suonu s korzetom bez tych strasidiel na ramenach nieco tradicnejsie by sa nenaslo?

beronsche
18. sep 2024

@007oxana áno, mne je jasné, že ide o priznanu vystuz.
A že je model volený nevestami, to ho ešte nerobí vkusnym, že?
Skôr tie nevesty a ďalšie milovníčky kostýmov burlesiek na slávnostné chvíle (lebo takto ten životik pôsobí, ako kostým burlesky), potom vyzerajú tak, že sa snažia prvoplánovo uputat.

margotka17
18. sep 2024

Za mňa ani jedne, skôr sa hodia do rozprávky o lesnej vile. Skús niečo iné pohľadať.

dia006
18. sep 2024

Prekrásne oboje, podľa mňa k vlasom aj pleti modré, a autorka sa nepýtala ci sú vhodné na svadbu, ale akú farbu🙂 Myslím ze to už ma vysporiadané ci sa hodia alebo whatever. Podľa mňa sú vkusne, ženské a budeš krásna. V konečnom dôsledku ide o jeden deň a sú to "len šaty" a ešte do tretice veľmi pekne. Príjemnu zábavu

dominikamacakova
18. sep 2024

Oboje sú super, ale na svadbu asi viac tie modré 🤔

dvanastka
20. sep 2024

Oboje vyzerajú ako na maškarný ples. Tie svetle ako druhá nevesta. Takže ani jedny.

mantilka
25. sep 2024

Tie komenty čo sa tu prehnali...
Asi sa neoplatí na niečo na MK pýtať, lebo víťazom sa stáva kto lepšie zdrbe autorku.
Mám iný vkus, ale určite nevyzerajú ani lacno ani na karneval.
Obidve sú iný štýl, záleží aj kedy bude svadba a ak chces zapadnúť ako budú ľudia oblečený. Tie druhé sú skôr na vidiecky štýl svadby a skôr v lete.
Aj tie modré sú pekné. A určite nimi nejdeš zatieniť nevestu...niektoré ženy by mali popracovať na svojom sebavedomí.
Keď je krásna žena hocičo si oblečie môže byť krajšia ako nevesta....toto tu je choré nastavenie.
To už aby pekná baba išla za Popolušku, nech nevesta je najkrajšia.
No, keď raz je škaredá nevesta ani keby si dala vrece na seba pekná baba, tak nevesta nebude krajšia.