icon

Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?

17. sep 2024

Modré alebo ružové?

Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?Ktoré šaty sú ideálne na svadbu?
januska12323
17. sep 2024

@vanilkovazmrzka farba pekná ale inak to vyzerá ako spodnička nie šaty
Z týchto dvoch by som si nevybrala ani jedny cítila by som sa ako stredobod pozornosti a to na svadbe niekoho iného určite nechceš. Volaniky a romantické šaty môžu byť aj vkusné.

betulinka1
17. sep 2024

za mna modre

koniarova
17. sep 2024

@januska12323 presne ako píšeš. Je to svadba niekoho iného. Oboje šaty sú nevhodné.

lucykelly
17. sep 2024

mne sa páčia oboje 🙂 len teda tie ružové mi pripadajú viac letné, ale obe sú krásne 🙂

stanulienkat
17. sep 2024

@vanilkovazmrzka no mozu byt drahe, ale vyzeraju velmi lacno. Ja mam radsej lacne, ktore vyzeraju draho.

oblecenie99
17. sep 2024

Mám úplne iný vkus a štýl obliekania, ale kebyže by som mala z tých dvoch vybrať, tak fakt tie modré. Daj aj reálnu fotku, zaujímalo by ma, ako vyzerajú naživo. V tych druhých budeš vyzerať ako americka manželka z predmestia z 50. tych rokov, čakajúca domov svojho muža s pripravenou večerou. Nemyslím to v zlom, sú zaujímavé, len ozaj nie na svadbu.

zdenka11081983
17. sep 2024

Panabeka to ako na karneval 😀

vanilkovazmrzka
17. sep 2024
rdi
17. sep 2024

no mne sa teda nepacia ziadne. skor mi pridu na karneval.

kitycat
17. sep 2024

Ides tam ukazovat prsia a zatienivat nevestu? Toto si oblec na svoju rozlucku so slobodou... velmi vulgarne na akukolvek svadbu

rivini
17. sep 2024

Mne sa tiez ani jedna nepacia. Vyzeraju ako spodnicka z cias Ludovita XXIII. Nejak je na nich vsetkeho privela: kvietocky, korzet, masle na ramienkach, tyl. Farba sa mi tiez nepaci. Navyse, ak mas aj dokonalu postavu, len zvyraznia pripadne nedostatky…

osky
17. sep 2024

Oboje su nadherne.
Ale napr.tie modre posobia na mna viac ako vecerne saty,a maju aj dost vyrazny ten dekolt,korzet....tiez by som sa bala,ci to nie je priesvitne.
S tymi plapolajucimi stuhami....su dost vyrazne
Dost by putali pozornost,a to nechceme,aby sme nechali vyniknut nevestu.

Preto ja,aj ked milujem modru,v tomto pripade by som volila ruzove.
Posobia prirodzenejsie,aj dekolt je ok.
Je to klasicka svada,cize kvetovy vzor super..
Ved je to svadba-mozes byt aj trosku "gycova".
Ja by som brala oboje.....
Su nadherne.ako z rozpravky.

autor
17. sep 2024

@oblecenie99 lepšie na postave nemám. Tie svetlé sú tie isté, ale s modrými kvetmi. Má ich aj v ružovej

autor
17. sep 2024

@osky ďakujem 🙂

ina2405
17. sep 2024

Korzet na modrých je hrozný, vyzerá to ako spodné prádlo.Ružové sú ok na nejakú garden party.

lucia13022023
17. sep 2024

Modré ;)

tamvtme
17. sep 2024

ak sa ti pacia, tak urcite modre, tie svetle su az prilis svetle na hosta, kedze su takmer biele

oblecenie99
17. sep 2024

Ak sa ti páčia a cítiš sa v nich dobre, daj si ich 🙂

0silvia0
17. sep 2024

Ja som puritan, mne na tych modrych vadia tie zvyraznene prsia v korzete, ziadalo by sa nieco decentnejsie na svadbu. Tebe to nebude vadit, ked budes mat take prsia na vystave?🤪

tomcimka
17. sep 2024

Kľudne si obleč aké chceš. Ja som bola vlani na svadbe a tam každý mal úplne iný štýl šiat: jedni mali šaty akokeby išli na plaž, ďalšie ako zásteru, boli aj také, čo mali šaty akokeby išli na diskotéku a len zopár nás bolo,čo sme mali slávnostné šaty. Takže nerieš,či sú vhodné alebo nie. Za mňa sú pekné.

muchotrafka298
17. sep 2024

Kvalitne rucne site saty za 400 EUR? To si z nas robis srandu nie? Je to lacna zaclona z cinskeho eshopu nejakeho. Doporucujem Ti pouzit na tieto fotky co si sem dala Google Lens a tam potom uvidis, kde vsade si tieto "rucne site saty" mozes kupit....

domka222
17. sep 2024

Ten korzet na tých modrých je pod prsiami priesvitný? Nič v zlom,aj ja idem na svadbu,ale ani jedny by som si neobliekla

vanilkovazmrzka
17. sep 2024

Tie modre na realnej fotke sa mi teda vobec nepacia. Este aj vyzerali na prvej foto ako midi.

koniarova
17. sep 2024

@vanilkovazmrzka to sú tie isté?

autor
17. sep 2024

@tomcimka je to od poľskej návrhárky Karolina Kusy. Áno, šije ich ručne, ale stále je to konfekcia. Preto tá,, nízka cena.,,

koniarova
17. sep 2024

To dievča na tej reálnej fotke je krásne. Ale tie prsia sú tak divno robené. Ja neviem 🤷

petracandle
17. sep 2024

Za mňa krásne a oboje vhodné - asi by si podľa tunajších mala prísť v burke nech "nezatieňuješ" nevestu 😄 nechápem čo je na tom vulgárne. Na pohreb nie ale na svadbu rozhodne áno. A prosím dajte mi sem fotky v čom chodíte na svadby vy keď toto je podla vás na karneval 😄😄

januska12323
17. sep 2024

Podľa fotky máš super postavu ale stále si stojím za tým, že to vyzerá ako spodnička.

ankare
17. sep 2024

Ani jedny

cookie29
17. sep 2024

@ina2405 presne toto som sla napisat. Na tej foto oblecene ten korzet vyzera ako spodne pradlo.