icon

Ktoré šaty zvoliť ako doprovod na stužkovú?

12. aug 2024

Ahojte mám ísť na stužkovú ako doprovod a neviem ktoré šaty.. poraďte..postavou som plná a jablko takže tieto strihy mi schovajú brucho 🙂

autor
12. aug 2024

@mimikarol mne sa páči ako to tu všetci prežívate 😂 nosí sa všetko už dávno..nie sme v dobe kamennej , ja hentske šaty zo shein mávam po kolená tak neviem čo riešite

stanulienkat
12. aug 2024

Na vysku 160 s postavou jablko ani jedny. Ani strihom, ani dlzkou. To chce vysoku, stihlu babu s peknym driekom. Saty su tvarovane na stihly driek, kam by si schovala to jablko?

really8
12. aug 2024

Tak na co sa pytas? Nemyslim ze to niekto preziva. Chcela si nazor tak sme ti povedali. Kludne mozes ist dogabana ako len chces

autor
12. aug 2024

@stanulienkat no normálne..sú tie šaty ackoveho strihu a sú strihané pod prsiami ak nevidíš ..ja nosím len také strihy a mám vždy kopec komplimentov

stanulienkat
12. aug 2024

Ackovy strih nema v pase gumu.

autor
12. aug 2024

@stanulienkat tak nemá a?

stanulienkat
12. aug 2024

No tym chcem povedat, ze tie saty nemaju Ackovy strih.

benit
12. aug 2024

Pozri link co ti poslala @lenulienka1008
Na sheine je kopec takych siat a teraz za super ceny. Isto budu lepsie, ja som ti chcela poslat nieco podobne. Nemusia byt hned dlhe, maju ich aj take pod koleno. Strihovo ti isto lepsie sadnu. Tieto co si poslala vobec nie su slavnostne na stuzkovu.

autor
12. aug 2024

@benit z tých čo sú tam sa mi nepáčia ani jedny .ani farba nie je taká akú chcem

nikaeli
12. aug 2024

MY to prežívame? si malá, okrúhla a máš kopec komplimentov, tak nie je o čom. Obleč si čokoľvek, čo sa ti páči 🤷🏻‍♀️ nakoniec si len doprovod, nie hlavná hviezda večera. Pýtala si sa, chceli sme ti poradiť. Kľudne choď v tých prvých a budeš ako Droběna, ako to napísal ktosi vyššie. A nezabudni sa aj tak uškrnúť ako ona 😛

nelka93
12. aug 2024

Žiadne. Obe sú skôr na party, nie na stuzkovu

autor
12. aug 2024

@nikaeli kľudne sem dám fotku potom 🤗

lucia13022023
12. aug 2024

Wtf tak človek chce poradiť a ešte bude zdrbany 🤣 chod oblečena ako len chceš, tu sme ti chceli lepšie lebo postavu neobabres. Keď máš veľký vrch a veľké brucho a chude nohy, tie šaty ta ešte viac hore rozšíria a budeš ako pavúk. Ale ok, ved každý ako uzná za vhodné.

benit
12. aug 2024

Ved farbu si najdi aku potrebujes. Strihovo by ti na tvoj typ postavy pasovali viac.

aurora33
12. aug 2024

@lucia13022023 ved toto, týmto skôr zdôrazní svoje nedostatky.

maickamf
12. aug 2024

Pre plnu postavu urcite nie saty delene v pase. Este viac vynikne vacsie brucho.
Radsej nieco rovnejsieho strihu.

dominikamacakova
12. aug 2024

Na stužkovú šaty za 10€ z Aliexpresu?

nikaeli
12. aug 2024

Neviem či to chcem vidieť..... 🤷🏻‍♀️

juliacenc
12. aug 2024

Bordove

autor
Autor odpoveď zmazal
elis248
12. aug 2024

Z týchto dvoch žiadne. Sú príliš krátke, chcelo by to dlhšie šaty. Najlepšie by boli dlhé, ale mohli by byť aspoň tak akurát po kolená, určite nie nad. Na stužkovú sa nehodia, ani keď len ako doprovod. Jasné, že dnes je v móde všetko, ale existuje niečo ako etiketa, čo už mladšie ročníky veľmi nepoznajú alebo považujú za staromódne. Určite si vyberieš aj niečo vhodnejšie a elegantnejšie, aby si pôsobila ako sebavedomá elegantná mladá dáma a nie ako holka z party klubu.

margotka17
12. aug 2024

Za mňa tie prvé zelené, sú fakt pekne 👍

tinapet
12. aug 2024

Na stužkovú dlhé....

kathhii
13. aug 2024

Prepáč, ale toto nie sú šaty pre tvoj typ postavy. To sú šaty pre postavy typu H, X,

drobcek100
13. aug 2024

Ja by som Ti odporučila,aby si si vybrala čo sa páči tebe,ako sa budeš v tom cítiť Ty.Kazdy radí podľa svojich pocitov, ale Ty si to oblečieš.Pozri sa v obchode čo majú.Mne tieto čínske šaty prídu tak na jedno použitie.Drzim ti palce,aby si si vybrala šaty 👗 v ktorých budeš krásna a dobre sa zabaviš

ysseba
13. aug 2024

Z týchto určite prvé. Tie druhé mi prídu také plážové...

zuzik1407
16. aug 2024

Ani jedne,ale keď si si už vybrala ,tak prvé.Ale ja by som ani jedne ani druhe

margaretka
18. sep 2024

Vieš mi nejaké odporučiť zo shinu šaty na postavu jablka ? Tiež riešim a hľadám niečo vhodné strihovo ako hosť na stužkovú .

margaretka
18. sep 2024

@dominikamacakova tak píše zo shinu tam nie sú až tak zle ako Aliexpress ale čo je smutné že internetové obchody kde tie šaty stoja +-80+100eur su tiež Čína len pekne vyžehlené a nafotené

autor
18. sep 2024

@margaretka nakoniec som objednala iné