Ktoré svadobné šaty by ste si vybrali?
Ahojte, rozhodujem sa medzi týmito šatami na svadbu. Chcela by som ešte nejaký názor niekoho nezainteresovaneho. Ktoré by ste si na mojom mieste vybrali?

Prvé.
Tiež som mala princeznovské 😁
Tie druhé sú podľa mňa dobré len na fotky. Nie na tancovanie, šalenie sa, ani do kostola sa nehodia (bez toho, aby si si dala niečo na vrch, však zase trošku úcty), a fakt s takou sukňou sa ti bude ťažko chodiť, tancovať a zabudni na cikanie 😂
Druhe su skor do verejneho domu...
Polonaha nevesta....dobre,ze to vsetko nedali este o kusok nizsie...to uz by jej v podstate stacila len sukna ..
Prve su krasne
Obe sú krásne. Prvé majú taku eleganciu, druhé prvky romantiky. Ja by som si asi vybrala druhe
@zuzu248 skôr tie prvé, ale záleží aj ako ti sedia. Ja som mala vysnívané šaty ale mala som nakoniec úplne iné. Lebo v mojich vysnívaných som si pripadala ako šedá myš . Samo o sebe boli krásne ale nie na mne 😀
Prve, druhe mi by som musela stale naprávať, respektíve kontrolovat, ci vsetko je ako ma
A este mi prídu aj zaujimavejsie, take tajomnejsie, romantickejsie
Obe, prve na obrad, druhe na oslavu 🙈
Prve
tiez hlasujem za prve, ale uvidis, ako ti budu sediet, pretoze ja som tiez mala par takychto vybratych predtym, ako som isla na skusku do salona a ked som si ich vyskusala, absolutne sa nehodili mojej postave 🙂
Toto je zbytočné. Musíš ísť do salónov, šaty si skúšať a vidieť sa v nich. Ťažko podľa obrázkov.
Za mňa prvé 👍
Mne osobne sa nepacia ani jedny, ale keby boli k dispozicii len tieto, tak tie prve. Ale dala by som z nich odstranit rukavy.
Tie akoze nahe rukavy takmer nikdy nevyzeraju v realite dobre, bud je to prisiroke a odstava to alebo odtien nesedi..
Ja odporucam ist vyskusat aspon podobne. Ja som mala nejake vybrate,ale nakoniec mi sadli uplne ine.
Asi prvé 👰👗. Oboje sú pekné, hlavne si ich vyskúšaj v salóne, možno najdes nejaké ešte krajšie, čo ti sadnú, a tieto ti nesadnu

@zuzu248 hlasujem za prve 🙂