Ktoré tenisky sa vám páčia viac?
Ktoré sa vám páčia viac? Dik

Biele,milujem convesrky.
Obidve sú nudné
Strašne obidvoje nedala by som si to
Tie druhé sú na telesnú/do fitka/na šport OK 🙂 prvé sa ti budú špiniť.
Viac sa mi páčia nižšie s vyššou platformou,nie kotníkové tenisky ale z týchto asi čierne 😉
Kúp si nízke, vyzerajú lepšie na nohe...
Ani jedny nepáči sa mi tento štýl.
Ani jedny. Ak musím, tak biele.
Ani jedne
Je to uplne jedno, cierna aj biela su univerzalne farby ktore doladis k hocicomu. Cierne su praktickejsie z hladiska udrzby.
@lenkakravcova ty asi nesportujes, ze? Lebo toto je uplne nevhodna obuv na sport…
Úprimne? Ani jedny,
Mam oboje 🤷♀️
Žiadne. Toto sa nosilo voľakedy, teraz max tetky do záhrady
Mne sa páčia oboje, keď ich vie človek dať vhodné do outfitu.. Boh vie ako vyzerajú všetky odborníčky tu a ich outfity 😅
Oboje, ak si vysoka, budu vyzerat super. Ja kvoli vysme mozem iba nizke, velmi ma skracuju tieto clenkove.
Biele … ale len preto, ze ja si vzdy kupujem iba biele tenisky … aj ked su neprakticke neviem si zvyknut na ine. Conversy kupujem len nizke, lepsie sa kombinuju a neskracuju nohy
@sissy27 na telesnej na základnej a strednej sme také nosili v telocvični 😃
Otrasné sú oboje. Nemám rada tento štýl.
@lenkakravcova to este neznamena, ze su to tenisky vhodne na sport…
@sissy27 vyzorovo možno maximálne (nevravím, že sú pohodlné alebo nejaké zdravé,, nosili sme také kvôli bielej podrážke do telocvične) 😀
Na ulicu k bežnému oblečeniu sa mi hodia ale ešte o to menej.
@lenkakravcova prosim ta, ja viem, ze je tazke priznat si chybu, ale naozaj toto je absolutne nevhodna obuv na sport. Vazne tu nie je o com diskutovat. A ze sa nieco kedysi robilo takto, tak to tiez automaticky neznamena, ze to bolo v poriadku.
A ci sa hodia alebo nehodia k beznemu outfitu na ulicu - to je vec vkusu a estetickeho citenia. Abaja alebo burka sa tiez nepaci kazdemu a predsa na to niektore nedaju dopustit a pride im to krasne, ze? 🤷♀️
@sissy27 kde som písala, že je to zdravé (vhodné z tohto hľadiska)? 😃
čierne, nosí sa to stále, mne sa ale viac páčia tie na vysokej platforme.
@lenkakravcova presne tu - a este raz a naposledy: nie, nie su OK na sport, lebo ty si take mala na telesnu 🙄
A fakt sa nepotrebujem s tebou dotahovat o slovicka a co si ako myslela, nie je to obuv na sport po ziadnej stranke. Koniec.
@sissy27 A kde je tam teda uvedené, že sú zdravé, alebo vhodné zo zdravotného hľadiska? 🙂 Písala som o použití z hľadiska čistenia.
ano, nosili sa kedysi, hoc su uplne nevhodne na sport. vlastne aj na chodzu su velmi nepohodlne.
Za mňa biele k rifliam vonku na prechádzku či nákup sú v pohode.
@lenkakravcova presne ze na sportovuvaktivitu vobec nie su dobre. Tenka podrazka. Nohu nedrzi. Je to nanic🙂
Neviem, ja.by som ai to neobula...kolko mas rokov, pre teenegerku a mladu babu ano. Ak si starsia, pozri iny model. Noha v tom vyzera ako v sadre. A vyzeraju dobre len na mensom chodidle. Take 39-40 ako korcule. Ale moj nazor

mne ani jedny, čiňaky neznášam…