icon

Ktoré tenisky sa vám páčia viac?

9. mar 2025

Ktoré sa vám páčia viac? Dik

Ktoré tenisky sa vám páčia viac?Ktoré tenisky sa vám páčia viac?
Strana
z2
biba_18
9. mar 2025

mne ani jedny, čiňaky neznášam…

dobryden
9. mar 2025

Biele,milujem convesrky.

mameha7
9. mar 2025

Obidve sú nudné

zuzubb007
9. mar 2025

Strašne obidvoje nedala by som si to

lenkakravcova
9. mar 2025

Tie druhé sú na telesnú/do fitka/na šport OK 🙂 prvé sa ti budú špiniť.

mima73
9. mar 2025

Viac sa mi páčia nižšie s vyššou platformou,nie kotníkové tenisky ale z týchto asi čierne 😉

glorikarebeka
9. mar 2025

Kúp si nízke, vyzerajú lepšie na nohe...

sense
9. mar 2025

Ani jedny nepáči sa mi tento štýl.

ankare
9. mar 2025

Ani jedny. Ak musím, tak biele.

sweet20
9. mar 2025

Ani jedne

sissy27
9. mar 2025

Je to uplne jedno, cierna aj biela su univerzalne farby ktore doladis k hocicomu. Cierne su praktickejsie z hladiska udrzby.
@lenkakravcova ty asi nesportujes, ze? Lebo toto je uplne nevhodna obuv na sport…

jaskolka
9. mar 2025

Úprimne? Ani jedny,

evcagabi
9. mar 2025

Mam oboje 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
9. mar 2025

Žiadne. Toto sa nosilo voľakedy, teraz max tetky do záhrady

123kika1234
9. mar 2025

Mne sa páčia oboje, keď ich vie človek dať vhodné do outfitu.. Boh vie ako vyzerajú všetky odborníčky tu a ich outfity 😅

hankab
9. mar 2025

Oboje, ak si vysoka, budu vyzerat super. Ja kvoli vysme mozem iba nizke, velmi ma skracuju tieto clenkove.

olimuc
9. mar 2025

Biele … ale len preto, ze ja si vzdy kupujem iba biele tenisky … aj ked su neprakticke neviem si zvyknut na ine. Conversy kupujem len nizke, lepsie sa kombinuju a neskracuju nohy

lenkakravcova
9. mar 2025

@sissy27 na telesnej na základnej a strednej sme také nosili v telocvični 😃

lilyianka
9. mar 2025

Otrasné sú oboje. Nemám rada tento štýl.

sissy27
10. mar 2025

@lenkakravcova to este neznamena, ze su to tenisky vhodne na sport…

lenkakravcova
10. mar 2025

@sissy27 vyzorovo možno maximálne (nevravím, že sú pohodlné alebo nejaké zdravé,, nosili sme také kvôli bielej podrážke do telocvične) 😀
Na ulicu k bežnému oblečeniu sa mi hodia ale ešte o to menej.

sissy27
10. mar 2025

@lenkakravcova prosim ta, ja viem, ze je tazke priznat si chybu, ale naozaj toto je absolutne nevhodna obuv na sport. Vazne tu nie je o com diskutovat. A ze sa nieco kedysi robilo takto, tak to tiez automaticky neznamena, ze to bolo v poriadku.
A ci sa hodia alebo nehodia k beznemu outfitu na ulicu - to je vec vkusu a estetickeho citenia. Abaja alebo burka sa tiez nepaci kazdemu a predsa na to niektore nedaju dopustit a pride im to krasne, ze? 🤷‍♀️

lenkakravcova
10. mar 2025

@sissy27 kde som písala, že je to zdravé (vhodné z tohto hľadiska)? 😃

marryliese
10. mar 2025

čierne, nosí sa to stále, mne sa ale viac páčia tie na vysokej platforme.

sissy27
10. mar 2025

@lenkakravcova presne tu - a este raz a naposledy: nie, nie su OK na sport, lebo ty si take mala na telesnu 🙄
A fakt sa nepotrebujem s tebou dotahovat o slovicka a co si ako myslela, nie je to obuv na sport po ziadnej stranke. Koniec.

lenkakravcova
10. mar 2025

@sissy27 A kde je tam teda uvedené, že sú zdravé, alebo vhodné zo zdravotného hľadiska? 🙂 Písala som o použití z hľadiska čistenia.

kp7333
10. mar 2025

ano, nosili sa kedysi, hoc su uplne nevhodne na sport. vlastne aj na chodzu su velmi nepohodlne.

margotka17
10. mar 2025

Za mňa biele k rifliam vonku na prechádzku či nákup sú v pohode.

alexanderkovacs
10. mar 2025

@lenkakravcova presne ze na sportovuvaktivitu vobec nie su dobre. Tenka podrazka. Nohu nedrzi. Je to nanic🙂

snowflakenel
10. mar 2025

Neviem, ja.by som ai to neobula...kolko mas rokov, pre teenegerku a mladu babu ano. Ak si starsia, pozri iny model. Noha v tom vyzera ako v sadre. A vyzeraju dobre len na mensom chodidle. Take 39-40 ako korcule. Ale moj nazor

Strana
z2