Kúpili by ste si opravované svadobné šaty?
Ahojte.
Mám už po svadbe a premýšľam nad predajom šiat. Je to veľkosť S (sedia XS/S čiže veľká šanca, že niekto takú veľkosť chce, výška do 170cm), štýl bohoo, moderné
Boli úžasné a vychválené. Na fotenie sme išli osobitne a náš akčný fotograf nám urobil krásne zábery z prírody ale nahnal nás aj do oblastí, kde boli tŕne atď ... poderavila som na nich tyl 🤦♀️
Sukňa je dvojvrstvová, na spodnom ligotavom tyle to nevidno, ale vrchný vidno. Mohla by som ich dať vyčistiť a prípadne aj prešiť celú vrchnú tylovú časť/celú sukňu ale
OPLATÍ SA?
Určite by som ich dala za smiešnu cenu, premýšľam tak 250€... každopádne čo teraz? 😭 Kúpili by ste si opravované šaty ak by to už vyzeralo dobre? Je mi ich tak strašne ľúto
Vďaka za každé zapojenie sa do diskusie
Úprimne? 250€ za zašívane šaty by som nedala. Za tú cenu nájdem na bazáre aj bezchybné.
Ukaz
Ak by to boli profesionálne prešité, vyzerali ako nové a nemali žiadnu vadu, tak hej, bolo mi jedno, že boli opravované... ale nemyslím, že sa ti to oplatí...
Daj foto šiat ,Oblečenie je problém predat a 250 eur to by ozaj musel byť neviem ako boho lebo kukni bazár že za 80 eur nemôže predať
Za smiesnu cenu povazujem tak max. 50 Eur. Aj to sa mi zda vela za opravovane saty.
Ja som napr. svoje svadobne kupila za 100 Eur, a to boli nove 🤷♀️
250 vôbec nie je smiešna cena. Kukni nové šaty vo výpredaji 250 eur. https://salonglamour.sk/svadobne-saty/leona-250...
250 Eur?? .
Vôbec nie je smiešna cena, za to kúpi krásne nové
Ak chceš naozaj predať, aby ti roky nestáli v skrini, tak max 50 Eur.
@jaja20
Na bazare najdes bechybne bohoo saty? Kupovala som ich necele 3m dozadu a ziadne som pod 400 nenasla. V salonoch je bezna cena od 700 vyssie co som pochodila
Ukáž 🥰
Lenže ty chceš predať už zničené šaty, ktoré by si dala opraviť. Ja osobne by som toľko za takéto šaty nedala.
@diewcatqoo Tiez som videla, ze salony ponukaju aj nove saty za 250€, akurat ze je to kolekcia, ktora bola v mode roky dozadu. Tento typ siat sa bezne predava aj za vyse tisic eur aktualne. Plus neviem kedy si sa vydavala, my sme sa mali brat 6r dozadu a saty stali vsade o polovicu menej, potom covid a teraz bum
Keby som cielene hľadala, určite nájdem. Svadba nie je záležitosť jedného mesiaca.
@patka06 Nie su znicene, na tyle su male dierky ano, ale i keby, zaplatim za vycistenie atd a predam ich za 50€? Cize mam prerobit? Lebo to mi nevychadza, lepsie na tom budem ked ich hodim do kosa, tvoja rada mi teda nedava zmyzel
@jaja20 Mozno keby si hladala desatrocie najdes aj zadarmo 😃
@jaja20 veru. Ta sa plánuje aj rok dopredu. Vela eshopov som prezerala, aj bazárov. Hladala kopec inšpirácií. A nakoniec som jedne nasla. Pre niekoho tuctové, ale pre mňa dokonalé.
Keby mi niekto ponúkol zničené šaty za podobnú cenu ako chce autorka, tak by som to hneď odmietla. Pravdupovediac nechcela by som ich ani zadarmo.
Nemozeme posudit, ci su ozaj aktualne a moderne. Nevidime foto.
No a ak by si mala v inzerate, ze boli poskodene, ale upravene, asi by som zvazovala, ci dam za ne 250€.
A čo si sa do mňa tak obula? 😁
Veď všetky baby ti tu píšu, že za opravované šaty by toľko nezaplatili.
Keď sa ti tak veľmi páčia,tak si ich nechaj 😆
Chýba to najdôležitejšie - foto šiat. Mne sa podarilo šaty predať ešte drahšie ako som ich kúpila (kúpila som za 300 a predala za 320€ - čakala som, že zaujemkyne budú zjednavat cenu ale nestalo sa) a to za pár hodín inzerovania. Myslím si, že to bolo tým, že boli naozaj pekné, v tej dobe moderné a aj keď boli po dvoch nevestach, tak boli v naozaj top stave. Na mojej svadbe som tiež šaty troška poškodila - utrhla som zapínanie vlečky a niekto mi stúpil na šaty a natrhli sa. Dala som ich opraviť známej, vyčistiť do čistiarne a boli ako nové. Čiže za mňa - ak si presvedčená, že ide naozaj o krásny kúsok, tak ich daj do top stavu a kľudne pýtaj tých 250€.
A ukážeš nám ich, či o nich budeš len písať?
Ty by si si ich kúpila za takú cenu s vedomím, že sú poškodené, zašívané?
Inak ešte som sa nestretla s tým, aby niekto povedal neveste, že nie je pekná (na margo toho, že ti šaty každý chválil).
Ponúkla by som ich s popisom chyby za cenu akúchceš. Nebudeš mať starosti s prešivaním a možno sa stretne kombinácia-že nádejná nevesta si to bude vedieť opraviť a bude ich chcieť.
Fotka???
Mne nedáva zmysel predávať použité poškodené šaty za 250 Eur.
Skús pridať foto, ak sú také jedinečné - možno zmením názor.
Ja som chcela šaty z jednej stránky kde stoja šaty od 1000 do cca 2500e. Čiže tam by mi prišla cena 250e aj za mierne poškodené ok.
@mima172
Mam profi krajcirku, ktora saty aj sije, keby som jej ich dala a novej majitelke ani nepovedala, sama by to asi nemala ani sancu zistit podla mna, toto je iba informacne. A ano, suhlasim, aj ja mam moderne saty, som mlada baba do 30, takze si nemyslim, ze by zaujem nebol. Hlavne som asi ale napisala na zlu stranku... chapem, ze ak tu su zeny vydate rok, dva, tri.. netusia ake su aktualne ceny nicoho, ved ja tiez netvrdim, ze som nebola prekvapena.. ale 300€ 5r dozadu je inych 300€ ako dnes a ked mi niekto napise ze za 100€ si kupi nove... tak som uz aj take nove videla a viem, o ake modely ide .. mna popolnocne stali viac. Ked som potrebovala saty dotuknut prisla tiez jedna baba ktorej sili saty na ukrajine a dala za ne 800€. Mne 250€ pride naozaj smiesnych za novu kolekciu, ale ako som spominala, napisaka som na zlu platformu🙂)))
Neopravuj ich, nedávaj vyčistiť, to nech si robí záujemkyňa. Ponúkni radšej takto ako sú. Nebudeš mať náklady ktoré sa Ti nevrátia.
Vydávala som sa tri roky dozadu a šaty som si dala ušiť. Vyšli ma 150€ 🤷🏻♀️ je ale pravda, že neboli bohoo. Vieš, lepšie by sa nám radilo a diskusia by možno nabrala iný smer, keby si konečne pridala fotku. Možno sú tie chyby zabedbateľné a možno sú to diery ako svet. Ja som na tŕňoch zavadila závoj a inú cestu ako do koša už žiaľ neabsolvoval...
Nechápem, prečo sem nedáš fotku 🤷♀️
Hovorime ti svoj nazor 🙂 a ty ho vobec neberies.
Viem aka je momentalne hodnota penazi, viem ako sa pohybuju ceny svadobnych siat, stale sa mi niekto v okolu vydava a nie, ja by som si poskodene saty za 250€ nekupila 🤷♀️ bohoo nebohoo
A ak niekto ma nejake vysnivane napr. saty tohto typu, tak s vyssim vydavkom rata a tiez si nekupi pouzite a poskodene za 250€ ale mozno ma niekto obmedzeni rozpocet a kupi, skus ponuknut a uvidis, ja ti hovorim cisto moj osobny a subjektivny nazor.
Pripadne sa spytaj na Moja Svadba a nie tu, ked sme take nevhodne forum ❤️
Autorka, vydávať sa budem budúci rok. Šaty, ktoré som si vybrala ma budú stáť takmer 3000€. Ale keby boli poškodené, tak by som za ne ani 100€ nedala. A uz vobec nie vtedy, keby som ich musela dat na vlastne naklady upravit. Mohli by byť neviem ako krásne.
Pokiaľ máš niekoho kto tie šaty vie opraviť tak, aby to nebolo vidieť, tak je to potom v poriadku. Ale ako som už písala. Nechcela by som také šaty.
A tiež som zvedava na fotku šiat.

Skor by som premyslala nad darovanim v stave akom su. Niekto ich mozno vyuzije, nemusia byt na svadbu