Kupujete mužom košele alebo si ich kupujú sami?
Ahojte. Svokra ma práve zdrbala, že môj muž nosí len jednu košeľu. Máva ju oblečenú tak 1-2* za rok a vôbec ho netrápi kúpiť si dalsiu. Podľa svokry je vraj moja vina a vizitka, že nosí len tu istú. Ze to ženy majú kupovať mužom košele. Som z inej planéty alebo aký máte na toto názor?
Svokra je krava. Muz ak je muz si veci kupuje sam. Neznasam ked mi chce niekto kupit oblecenie
Nie, iba detom..
To ze a len jednu koselu je jej vizitka, ked je taky nesamostatny, ze si nevie koselu kupit sam a je v tomto odkazany na zenu. A mozno ju aj vie kupit, ale uznal, ze ju nepotrebuje. Tiez s tym ty nic nenarobis.
Nie
Nie
Ja nosiť košele milujem. Nosím ich všade, či už do koncelarie v zamestnaní, do kostola spolu s motýlikom/ kravatou, voľnočasové, dokonca i na práce v záhrade mám pár flanelovych (mojím tajným snom je stať sa trvalým diakonom a môcť nosiť tu s kolarikom). Skoro všetky som si kupoval sám, pár mi darovali žena a svokra. Nie vždy sa trafili do mojej veľkosti. A pred pár týždňami som musel vyhodiť moju obľúbenú bielu košeľu, ktorú som dostal na Valentína od vtedy mojej snúbenice (dnes mojej manželky). Nedala sa už zachrániť, totálne vynosená na manzetach a pri gombikoch roztrhaná. Dosť ma štvalo vyhodiť ju, lebo to bol dať od osoby, ktorú veľmi milujem. Tak nech si muž kúpi košeľu, ktorú chce a ktorá mu bude sedieť.
Ja áno. Ale manžel chodí v nich do práce. Preto ich má desiatky. Keď objednávam oblečenie, hodím mu ich pár do košíka, doma vyskúša a ktoré nesedia vrátime. Nosí poväčšine len biele košele, pripadne bledé odtiene tak to mám jednoduché.
Rovnako ako manžel občas objedná aj mne niečo a keď mi to nie je dobré, pripadne sa mi to nepáči tak to odošleme naspäť.
Nerieš hlúposti, jedným uchom dnu, druhým von
Ďalšia žiarlivá múúú, čo nevedela, čím ponížiť nevestu, tak vytiahla kravinu...nerieš ju, ma dosť čo robiť so sebou.
Ja áno. Ale manžel chodí v nich do práce. Preto ich má desiatky. Keď objednávam oblečenie, hodím mu ich pár do košíka, doma vyskúša a ktoré nesedia vrátime. Nosí poväčšine len biele košele, pripadne bledé odtiene tak to mám jednoduché.
Rovnako ako manžel občas objedná aj mne niečo a keď mi to nie je dobré, pripadne sa mi to nepáči tak to odošleme naspäť.
Nerieš hlúposti, jedným uchom dnu, druhým von
@olga_hurajova Aj ich mám niekoľko desiatok. Ale radšej si ich kúpim sám. Žena mi iba málokedy kúpila niečo, čo mi sedelo.
Ak košele nenosí, tak načo sú mu.
Milej svokre treba pripomenut ekologiu. 🙂 Je ine, ked muz nosi kosele do prace a ked si ju oblecie prilezitostne. A teda k otazke. Mnozstvo kosiel v muzovom satniku nie je manzelkina zodpovednost.
@mia2906 ja nerozumiem, prečo teba trápi, čo si mysli svokra… však to musíš jedným uchom dnu, druhým von… vybavené…a k otázke, môj muž je svojprávny, dokáže si kúpiť oblečenie aj sám, podľa potreby a vkusu. Ja mu nič nekupujem, jedine ak si želá nejaké oblečenie na sviatok, ale to je väčšinou na šport.
@olga_hurajova Aj ich mám niekoľko desiatok. Ale radšej si ich kúpim sám. Žena mi iba málokedy kúpila niečo, čo mi sedelo.
@pr85 manžel má 198cm q 104 kg.
Je úplne konfekčná veľkosť xl - strih slim fit v gante, CK, Karl Lagerfeld, Boggi Milano, Ralph Lauren ale veľmi kvalitné a sediace má aj z Ozety
@mia2906 nosím ako darčeky z dovolenky, chcem aby bol feši. Názor nejakej svokry ma nezaujíma.
@mia2906 Ja som mužovi objednala kvalitné košele, keď som si aj sebe niečo objednávala, má aj z dlhým aj s krátkym rukávom, mať iba jednu košeľu si neviem ani predstaviť.
Môj si kupuje všetko sám
To ze a len jednu koselu je jej vizitka, ked je taky nesamostatny, ze si nevie koselu kupit sam a je v tomto odkazany na zenu. A mozno ju aj vie kupit, ale uznal, ze ju nepotrebuje. Tiez s tym ty nic nenarobis.
@jaroe štve ju, že na vianočnej fotke, čo je raz za rok, má stále tú istú koselu. Je v super stave, lebo košele vlastne nenosí 😁
Vďaka Vám všetkým za názor, budem mať pokojnejšie sviatky. Až na to, že teraz dočasne svokra býva u nás.🤭 Pekne Vianoce prajem 🎄
@pr85 manžel má 198cm q 104 kg.
Je úplne konfekčná veľkosť xl - strih slim fit v gante, CK, Karl Lagerfeld, Boggi Milano, Ralph Lauren ale veľmi kvalitné a sediace má aj z Ozety
@olga_hurajova Ja mám veľkosť XXL, keďže mám už bruško a nikde (okrem Tesca) neviem zohnať košele na mňa. A to ani v obchodoch typu Alain Delon a 7camicie.
Ked ich nenosi, asi ma pracu kde to nepotrebuje a nechodi do spolocnosti staci mu 1. A ak je biela duplom staci 1.
Ja kupujem muzovi kosele lebo si potrpim na noniron. On si kupi hocico🙈
Akurat sa ma kamaratka pytala, kde muzovi kupujem spodnu bielizen, ponozky, tricka. Vravim jej, ze som si ho vzala za muza, nie adoptovala. Ani on mi nekupuje oblecenie, preco by som mala ja jemu, obaja sme dospeli.
Ja kupujem mužovi komplet všetko. Objednám z BestSecret haldy oblečenia pre mojich troch a oni si z toho vyberú. Potom zabalím zvyšok a vrátim. Robím to tak cca tri štyri krát do roka. Ušetrí mi to kopec času a nervov. Košele môj muž našťastie nenosí. Do práce mu kupujem montérky a tie zas objednávam z lidlu. Na moje prekvapenie sú vraj fakt dobré.

@mia2906 nekupujem
Pani zlata je z inej doby , jednych uchom dnu druhym von a nech si prska z ust blbosti kolko
Do nej vojde