Nočné košele do pôrodnice

2. jan 2023

Ahojte baby, prosim o nazor. Porod mam v marci a rada by som uz postupne zacala chystat veci do porodnice aby toho nebolo potom naraz vela. Mam vyhliadnuty typ nocnej kosele, kt. na Astratex stoji 38€ a momentalne je ta ista na Saxane s kodom za nejakych 16€. Planujem kupit 4-5ks, nakolko planujem dojcit ak sa podari, a pri prvom dietatku som sa strasne potila plus nechcem chodit v spinavom ak by nahodou. Momentalne maju v mojej velkosti iba jednu farbu. Myslite si ze bude blbe ak budem mat vsetky nocne kosele rovnake? Alebo mam radsej kupit iba napr 2ks rovnakej farby a pockat kym bude aj dalsia naskladnena… Ide mi o to aby si v porodnici nemysleli ze som stale v tej jednej nocnej koseli. Dakujem krasne za odpovede.

thereisabear
2. jan 2023

Je to úplne ale úplne jedno. Vkuse sa tam striedajú ľudia a nikto si toto pamätať nebude.

petamich
2. jan 2023

ver mi, ze kazdemu bude uplne jedno v akej nocnej koseli si a nikto si nevsimne, ze mas kosele rovnakej farby rovnako ako ze ja som mala kazdu inu 🙂

lucia0211
2. jan 2023

Z vlastne skúsenosti ti poviem že úplne zbytočne vyhodiš toľko peniažkov za nočné košele... choď radšej k číňanom a tam si kúpiš za pár eur, rôzne farby a ešte aj ušetriš..

lorin29
2. jan 2023

Nevyhadzuj toľko peňazí za košele naozaj... Kúp si lacnejšie.. Sú to zbytočne vyhodené peniaze.. Ja som si kúpila 3 a nevyužila som ani jednu... Naša pôrodnica ponúka košele tak to bolo super pretože som sa aj 2 x za deň pomaly musela prrzliekat co zo mňa tak lialo neskutočne (pot myslím)

suzy2508
2. jan 2023

Choď pozrieť na bonprix, sú tam za fajn cenu.

mimi3008
2. jan 2023

Podla mna 4-5 nocnych koseli je vela. Stacia myslim 3. A ze su rovnake nevadi, hlavne je, ze budu ciste

ankare
2. jan 2023

Rovnaká farba nevadi, Ty vieš, že nebudeš v špinavom a to je podstatne.
Odporúčam Ti kúpiť kosele s výstrihom V, nie na gombíky.

banalu
2. jan 2023

Ja som mala z bonprixu 5 ks rovnake a absolutne som neriesila kto si co mysli 😂

surama
2. jan 2023

Vies co, ja som si kupila 2 tiez take drahsie a keby som mala ist este raz, tak si vezmem aj 5-6 lacnejsie ( bola som 7 dni). Brutalne som sa potila a ostali mi aj flaky po mlieku, ktore mi nejde vyprat. A este napr. jedna vec, ze som si kupila vacsie cislo, ze predsa budem v 9tom mesiaci velka a realne mi extra brucho nenarastlo a tie kosele mi boli straaaasne velke.

jaskolka
2. jan 2023

Je úplne fuk, akej farby budú. To nikoho nezaujíma. Ja mam z bonprixu tie s opicami, ktoré mala polovica žien v pôrodnici, a sú perfektné.Dve ružové, jedna čierna, a nosím ich už tretí rok, keďže som ich mala už ako tehotná si synom a potom už aj s dcérou, plus obe deti dojčene. Kvalitné, pekne a za dobrú cenu.

jaskolka
2. jan 2023

@banalu tie s opicami? 😉

banalu
2. jan 2023

@jaskolka ano presne tie 😂😂😂

martul
2. jan 2023

Pri pôrode som mala nemocničnú košeľu, potom som mala svoje, ale kúpila som za pár eur od číňana, prišla som domov a vyhodila ich. Škoda si kupovať drahšie, furt som bola od krvi, od mlieka, chodili mi ošetrovať ranu tak som bola celá hnedá špinavá od betadinu. Za mňa je to škoda.

banalu
2. jan 2023

@simsalabim ano 👌 super su, prali sa dookola a susili v susicke, a stale ich mam. Neznicitelne 😊

petamich
2. jan 2023

@banalu aj ja som ich mala 🤪 a potom este take pasikave sive tiez z Bonprixu v akcii, no nekup to

autor
2. jan 2023

Dakujem za nazor. Tak ja teda objednam rovnake farby 🙂 Mam uz jednu doma na skusku, je perfektna. Pri synovi som mala na kosele na gombiky z tesca, ktore boli super na bezne spanie, no nie na dojcenie. Nechcem z cinana ani bonprix, chcem ich vyuzit aj doma potom ako riadne pyzamo. Pri prvom porode som mala jeden kozmeticky steh, tak pevne verim ze aj teraz tomu tak bude. Preto som chcela vediet vas nazor kedze suma 16€ na jednu koselu je pre mna prijatelna. Pre predstavu mojho vyberu prikladam foto.

ajsha123
2. jan 2023

Ja som mala doma všelijaké s gombíkmi, tie som nevedela využívať, vadili mi tie gombíky... A hocikedy sa to rozopinalo. Za mna nie. Potom mi raz manžel kúpil z Tchiba, taky zavinovaci strih a vpredu do V... A tie nosím vkuse. Uz ich nepredávaju, neviem pridať link. Ale nosím ich, ci som tehotná, ci nie, ci kojím, ci nie.... Čiže z môjho pohľadu sa oplatí investovať do takej nočnej košele, ktorú využiješ este dlho a nerieš, co kto hovorí /píše...

kikiballa
2. jan 2023

To je úplne jedno. Nikto si to nevšimne. Úprimne dať 38€ za košeľu? To vážne? Neblázni. Ja som mala iba jednu na pôrod. Potom na izbe som mala normálne pyžamove kraťasy a tielka. Kamoška zas mala tri košele a všetky čierne a čo. Má rada takú farbu a nikto to neriešil. 🙋

autor
2. jan 2023

@kikiballa pravdaze nie, preto som chcela vediet nazor ak by boli v rovnakej farbe. Tak by ma jeden kus vysiel na 16€ zo stranky Saxana. Na Astratexe maju aj ine farby, no to je uz vela 38€ na koselu, preto som to aj uviedla hore 🙂

domka222
2. jan 2023

Košeľu na dojčenie som využila väčšinou len v pôrodnici. Po zahojení som nosila normálne pyžamo. Tam som vyhrnula len tričko hore a bolo

alanko20
2. jan 2023

Sestričky sa striedajú, nepracujú nonstop tie isté, lekari si podľa mňa nepamätajú, ktorá matka má aku košeľu a nekotrolujú, či sa prezliekla. Inak na doma mi bolo najlepšie tielko a pod ním podprsenka na dojčenie. Ale ja neznášam nočné košele celý život. V živote pred pôrodom som v tom nespala a už nikdy nebudem.

simonecka008
2. jan 2023

Ja som objednala tuto 😊

ikka204
2. jan 2023

Ja napr. som si tiez dopriala nove kosele na dojcenie k druhemu porodu. Zatial mam tri a este jednu prikupim. Pri prvej som tie kosele vyuzila v porodnici, doma na kojenie a potom nosila, kym sa nesprali. Ja ale neviem spat v pyzame, musim mat 3/4 rukav a hole nohy pod perinou. Aj po dome chodim v dlhych trickach s rukavom a ponozkach aj v zime. Cize za mna jedna z najvyuzitejsich veci. Kazdy, ako mu je pohodlne.

ajsha123
2. jan 2023

@simonecka008 ja som napríklad tento typ kosele mala, viac ks a všetky som vyhodila/darovala. Z môjho pohľadu nepraktické.

kukulienka999
2. jan 2023

Nezáleží na farbe, kup si kľudne rovnaké. Inak na slm našla toto a sú úžasne. Toto budem nosit aj mimo dojčenia, kúpila som 3 rôzne farby.

snuggling
2. jan 2023

Myslím že v pohode rovnaké farby môžu byť. Ja tiež mám pár vecí tak rovnakých 😆,lebo super materiál aj cena. A hlavné je, aby ty si sa cítila dobre, v čistom.

kate_cs
2. jan 2023

Im to bude úplne jedno. Ja som napríklad prvý deň mala tu ich erárnu, lebo som veľa krvácala a nechcela som si zašpiniť svoju. Pri druhom pôrode som napríklad ani nemala košeľu so sebou. Mala som tielko na dojčenie a na izbe som mala buď len tie nohavičky popôrodné a mimo izby kratase. Bolo tam veľmi teplo, hoci bol november, aj župan som mala len taký látkový. Mne bolo lepšie ako v nočnej košeli. Tielka na dojčenie som využívala často a dlho, fakt praktická vec, v lidli majú za dobre ceny a vydržali mi niekoľko rokov aj pri častom nosení.

xsuzannex
2. jan 2023

A ja som kosele kupila tu na bazari, 3ks 😃 boli vyuzite len v porodnici pri vsetkych troch detoch.. doma som uz mala klasicke pyzamo lebo neznasam nocne kosele..

saxana000
2. jan 2023

5 kosiel je sialene vela a za tie.prachy uplne zbytocne.Ja som mala iba jednu a ani som ju nevytiahla z kufra..pekne som im zakrvavila tie ich erarne nemocnicne ked uz som musela luftovat a chodit na ostro a doma uz som potom behala v teplakoch.mne sa skor osvedcili tielka a tricka na kojenie s tym otvaranim na prsiach uplne v pohode boli z lidlu..tie vyuzijes aj neskor na prechadzkach a navstevach pod zipsovu mikinu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre