icon

Kvalitná obuv na rýchlu chôdzu

11. dec 2025

Ahojte prosím aká je kvalitná obuv na rýchlu chôdzu ? Stačí značka

sisamisaaa
11. dec 2025

Kde? Po lese? Po antuke? Po betóne? Zimná? Letná? Aké dlhé trate?

autor
11. dec 2025
@sisamisaaa

Kde? Po lese? Po antuke? Po betóne? Zimná? Letná? Aké dlhé trate?

@sisamisaaa tak chcem len občas vybehnúť po dedine ... Na 45-60min

sisamisaaa
11. dec 2025

Ja som mala v minulosti Garmonty, behávala som v nich všetko, betón aj kopce, vydržali mi asi 10 rokov. Ale už sa nevyrábajú. Skús si popozerať čo dnes majú:
https://www.rockpoint.sk/bezecka-obuv/f/garmont...

anonym_ea8a09
12. dec 2025

a doteraz s v com chodila?
ja chodim rozne, co obujem, v tom idem - reebok na trailovy beh, aj aesicsy bezecke, ale idem aj v Merreloch na turistiku, na rychlu chodzu mi to nejak nevadi co vezmem, hlavne nech ti je pohodlne - co to si nevies vybrat? nechapem

tilly
12. dec 2025

Ak chodím po meste, poznávačky apod, nosím kožené tenisky od ecco s nastaviteľnou stielkou. Na beh, dlhé venčenie, do lesa apod nosím on running. Ja chodím veľa, minimum 12000 krokov denne, priemer 17-19tis, zničené koleno, tak si dávam na obuv pozor.

autor
12. dec 2025
@anonym_ea8a09

a doteraz s v com chodila?
ja chodim rozne, co obujem, v tom idem - reebok na trailovy beh, aj aesicsy bezecke, ale idem aj v Merreloch na turistiku, na rychlu chodzu mi to nejak nevadi co vezmem, hlavne nech ti je pohodlne - co to si nevies vybrat? nechapem

@anonym_ea8a09 klasické tenisky ako Guess a čižmy na opätku do práce. Robím v kancli takže tam obuv neriešim a na prechádzky s dcérou som obuv tiež extra neriešila
V teniskach ako sú Guess ozaj na rýchlu chôdzu nepôjdem, tak preto sa pýtam na značky

anonym_ea8a09
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ea8a09 klasické tenisky ako Guess a čižmy na opätku do práce. Robím v kancli takže tam obuv neriešim a na prechádzky s dcérou som obuv tiež extra neriešila
V teniskach ako sú Guess ozaj na rýchlu chôdzu nepôjdem, tak preto sa pýtam na značky

@anonym_autor tak behni do sportoveho obchodu, poskusaj ake sa ti vizualne pacia, ja by som sla normalne do nejakych adidasov, reebokov, nemusis vela investovat
poprechadzaj sa po predajni, uvidis aky mas pocit, nic extra ti na hentake chodenie netreba

anonym_acf266
12. dec 2025

Pozri mozno aj adidas terrex alebo columbia, keen.. tp budu take vsetranne turisticke topanky.. chod do sportoveho obchodu a skusaj za radom, kazdy vyrobca ma aj rozne cislovanie. A neviem ako vazne chces sportovat, ale mozno aj decathlon by mohol byt

autor
12. dec 2025
@anonym_acf266

Pozri mozno aj adidas terrex alebo columbia, keen.. tp budu take vsetranne turisticke topanky.. chod do sportoveho obchodu a skusaj za radom, kazdy vyrobca ma aj rozne cislovanie. A neviem ako vazne chces sportovat, ale mozno aj decathlon by mohol byt

@anonym_acf266 dnes som bola skúšat Skechers ale decathlon som obišla

autor
12. dec 2025

Ďakujem z rady

tilly
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor guess hlavne nie sú skoro nikdy kožené. Hľadaj kvalitné topánky.
Sketchers sú síce fajn, ale pozor na príliš mäkké stielky, vedia sa vysmatlat

anonym_a531b3
12. dec 2025

Na bezne nosenie hocijake casual tenisky co mi dobre sedia - trochu vacsie a sirsie, lebo nosim vlozky do topanok. Na chodenie/behanie asics - najmenej o tie 1.5- cisla vacsie, lebo musi vojst aj orto vlozka. Na tury mam teraz columbia, ale mala som uz aj salomon aj tecnica - ale tie mam fakt do terenu nie na asfalt

sense
12. dec 2025
@anonym_autor

@sisamisaaa tak chcem len občas vybehnúť po dedine ... Na 45-60min

@anonym_autor najlepšie si vyskúšať, za mňa na von najlepšie Salomon