icon

Kvalitné spodné prádlo

13. jún 2025

Ahojte kočky, hľadám kvalitné spodné prádlo – poraďte, čo sa vám osvedčilo. Posledné mesiace som si povedala, že dosť bolo lacného prádla, ktoré po pár praniach vyzerá, akoby ho žula práčka. 😅 Chcem si konečne dopriať niečo pohodlné, kvalitné a zároveň pekné – veď spodné prádlo nosíme každý deň, zaslúžime si v ňom cítiť dobre, nie? Hľadám najmä nohavičky a podprsenky, ktoré dobre sedia, netlačia, neškrtia a vydržia viac než len pár praní. Čo sa týka materiálov, zaujíma ma, čo je pre vás najpríjemnejšie – bavlna, bambus, mikromodal? Mne je najbližšie niečo mäkké a priedušné, ale pokojne skúšam aj nové veci. Bola by som rada aj za odporúčania na konkrétne značky alebo eshopy. Máte dobré skúsenosti s Astratexom, Dedolesom, Intimissimi alebo Tezenis? A čo tak niečo trošku luxusnejšie ako Triumph alebo Chantelle – oplatí sa to?
Ak máte niečo, na čo nedáte dopustiť, budem vďačná, keď sa podelíte. Rada podporím aj slovenské alebo české značky, ak máte tipy. Ďakujem vám krásne!

sara07
13. jún 2025

triumph určite , lechaton.cz
oplatí sa investovat

melanta
13. jún 2025

Etam, Agent provocateur. Triumph je asi fajn, ale od luxusného to má míle ďaleko. Chantelle ok, Victoria Secret tie drahšie edície, čiže nie nohavičky za 10-15 eur.

ichbinich
13. jún 2025

Najviac podprseniek aj gatiek mam od victoria's secret. 95% kupenych vo výpredaji ,takže ceny v pohode. Keďže ich mám veľa, podprsenky od nich mam dlhé roky, aj 10 a viac. Nič ma netlačí a neťahá, mam rôzne typy od obyčajne t-shirt bra z bavlny po balconette/ push up pod šaty.
Gatky mam iba bavlnené, iné materiály nemám rada. Tie vydržia tiež dlho, tiež roky.
Mam aj podprdy z intimissimi, sú veľmi príjemné, mám ale iba jeden model v 2 farbách. Aj gatky odtiaľ sú fajn, aj keď tie nenosím tak často ako vs.
Ale aj palmers a triumpf majú dobré aj podprdy,aj gatky a modely od na denné nosenie o "posteľné " 😉

bebina23
13. jún 2025

Podprsenku kvalitnu jedine z Atractiv. Mala som aj z Astratexu ale nebolo to bohvieco. Teraz som sa ulakomila na lacnejsiu z Lindexu a teda tiez nebola lacna, ake to sa neda s Atractivom ani porovnat. Skoda penazi. Mam velkost 75F. VS mam tiez par nohaviciek z USA, su stale v super stave nevytahane aj po rokoch.