icon

Lacné alebo drahé topánky pre malé deti?

29. apr 2024

Mamičky, obúvate vašim malým deťom do 3r. topánky z Temu, sinsay, pepco .. atď.?
Mám veľa známych ktoré z týchto obchodov kupujú malým deťom topanky a predbiehajú sa ktorá kúpila lacnejšie s argumentom že to za chvilu aj tak zničí, poprípade vyrastie.
Ja však stále pozerám a kupujem značky ako D.d. step, Igor shoes, protetika - barefoot, bundgaard, adidas..čo nie sú najlacnejšie topánky ale skutočne sa snažím aby malo moje dieťa kvalitnú obuv. Ide však o to , že to vidí aj môj manžel a mam pocit , že si niekedy myslí ako by som bola rozmaznaná a potrebovala som len nejaké špeci značky a nestačili by mi lacnejšie ako stačia kamoškam🙄. Robím to v dobrej viere , že je to pre moje dieta najlepšie aj keď trochu drahšie a skutočne sa snažím vybrať kvalitnú obuv. Mate to rovnako , či preháňam a zabišlo by sa dieťa aj s lacnou obuvou spomínaných značnek? Už neviem čo si myslieť 🤔.
Vďaka.

Strana
z2
anonymous87
29. apr 2024

Oblecenie bezne, obuv v ziadnom pripade nie… kupujem vacsinou ecco, superfit, geox (mladsi) a adidas, geox, nike, under amour …. (Starsi, tu uz ide puberta, cize tam si vacsinou vybera sam uz 🤷‍♀️🫣)

simona20201309
29. apr 2024

Asi si nepochopila ako som to myslela....
Ja len ze tvoj muž nemá ani šajnu o tom koľko stoja bežne topánky pre dieťa.
My sme teraz kupovali ecco za 95e
Tak preto dd step či protetika mi príde primeraná cena.

Strana
z2