Ľanová sukňa od vtacatko.sk
Ahojte, máte od nich niekto lanovu sukňu? Aká je kvalita? Nepresvita ten lan? Nezbehne sa to? Dakujem
šijú z predpratého ľanu, teda ak budeš prať na 40-ke, zrazia sa max o 0,5% čo je nič ..
@alickapusinka práve naopak - ľan sa zbieha a dosť výrazne - aj 30% - ale výrobcovia oblečenia už látku predpierajú alebo nakupujú už stabilizovaný ľan ktorý je drahší ...
A máte konkrétne od nich? Alebo kde zohnať kvalitnú sukňu za dobrú cenu? A treba to žehliť po oprati?
Vtacatko je naozaj kvalitna znacka, mala som od nich lanovu suknu. Bola sice skvela, ale mne nevyhovuje samotny "lan" ... Za mna je to velmi hutna latka, ktora sa extremne krci a ja neznasam zehlit 🫣.
Takze podla preferencii, kvalitou je to urcite 🔝.
ľan žehliť netreba - alebo naopak, treba, ak sa ti nepáči pokrčený ľan ... ja osobne ľan žehlím, ale nikdy to nie je vyžehlené ako bavlna, proste ľan je pokrčený... a aj vyžehlený sa "pokrčí" - ale mne to nevadí. mám veľa vecí z ľanu. od nich konkrétne nie, ale čítala som recenzie že majú dobré veci ...
@oceanahory sú aj tenké ľanové látky 🙂
@biba_18 Predpokladam, ze sa krcia este viacej 🥴... Mne to zial vadi, ani neviem preco 😅.
@alickapusinka práve prírodné materiály sa zrážajú a niektoré fakt moc, umelé vlákna zas málokedy
@oceanahory hej 😂
Ahoj, my sme so sestrou minuly rok našej mame na narodeniny od nich obj lanové saty. Sú úplne perfektne, nepresvitaju a sú krásne ušité. Tento rok si ich kúpim aj ja. Sú naozaj nádherne.
@eternity24 a nevieš či sa zbehli a či ich zehli?
@eternity24 a ktoré konkrétne ak môžeš poslať link? Dakujem
Žehliť áno, nezbehli sa. Ja mám lanové kratasy od other stories, a ked je ozaj horúco, je to super materiál. Nevýhodou je krcivost. Peria sa to myslím na 30tke.
@eternity24 dakujem
@eternity24 krásne sú
@biba_18 ja mám dom aj šaty aj blúzky a nezbehlo sa mi prala som an 30 stupňov.A nič tomu nie je.Mne sa to páči kôli tomu že s a v lete v tom nepotim strašne.
@denkabemommy mám dobru skunesosť mám aj blúzky aj 3 šiaty a periem na 30 ešte sa nezrazili.
@alickapusinka tebe sa nezbehlo lebo ako som písala - vyrábajú to z už stabilizovaného ľanu ...

ľan sa nezbehne je to prírodný materiál.Nepoti sa v tom človek.