icon

Ľanová sukňa od vtacatko.sk

10. mar 2025

Ahojte, máte od nich niekto lanovu sukňu? Aká je kvalita? Nepresvita ten lan? Nezbehne sa to? Dakujem

alickapusinka
10. mar 2025

ľan sa nezbehne je to prírodný materiál.Nepoti sa v tom človek.

biba_18
10. mar 2025

šijú z predpratého ľanu, teda ak budeš prať na 40-ke, zrazia sa max o 0,5% čo je nič ..

biba_18
10. mar 2025

@alickapusinka práve naopak - ľan sa zbieha a dosť výrazne - aj 30% - ale výrobcovia oblečenia už látku predpierajú alebo nakupujú už stabilizovaný ľan ktorý je drahší ...

autor
10. mar 2025

A máte konkrétne od nich? Alebo kde zohnať kvalitnú sukňu za dobrú cenu? A treba to žehliť po oprati?

oceanahory
10. mar 2025

Vtacatko je naozaj kvalitna znacka, mala som od nich lanovu suknu. Bola sice skvela, ale mne nevyhovuje samotny "lan" ... Za mna je to velmi hutna latka, ktora sa extremne krci a ja neznasam zehlit 🫣.
Takze podla preferencii, kvalitou je to urcite 🔝.

biba_18
10. mar 2025

ľan žehliť netreba - alebo naopak, treba, ak sa ti nepáči pokrčený ľan ... ja osobne ľan žehlím, ale nikdy to nie je vyžehlené ako bavlna, proste ľan je pokrčený... a aj vyžehlený sa "pokrčí" - ale mne to nevadí. mám veľa vecí z ľanu. od nich konkrétne nie, ale čítala som recenzie že majú dobré veci ...

biba_18
10. mar 2025

@oceanahory sú aj tenké ľanové látky 🙂

oceanahory
10. mar 2025

@biba_18 Predpokladam, ze sa krcia este viacej 🥴... Mne to zial vadi, ani neviem preco 😅.

denkabemommy
10. mar 2025

@alickapusinka práve prírodné materiály sa zrážajú a niektoré fakt moc, umelé vlákna zas málokedy

biba_18
10. mar 2025

@oceanahory hej 😂

eternity24
10. mar 2025

Ahoj, my sme so sestrou minuly rok našej mame na narodeniny od nich obj lanové saty. Sú úplne perfektne, nepresvitaju a sú krásne ušité. Tento rok si ich kúpim aj ja. Sú naozaj nádherne.

autor
10. mar 2025

@eternity24 a nevieš či sa zbehli a či ich zehli?

autor
10. mar 2025

@eternity24 a ktoré konkrétne ak môžeš poslať link? Dakujem

eternity24
10. mar 2025

Žehliť áno, nezbehli sa. Ja mám lanové kratasy od other stories, a ked je ozaj horúco, je to super materiál. Nevýhodou je krcivost. Peria sa to myslím na 30tke.

autor
10. mar 2025

@eternity24 dakujem

eternity24
10. mar 2025

Ma tieto, ale v dlzke po kolena, nie takéto mini.

autor
10. mar 2025

@eternity24 krásne sú

alickapusinka
10. mar 2025

@biba_18 ja mám dom aj šaty aj blúzky a nezbehlo sa mi prala som an 30 stupňov.A nič tomu nie je.Mne sa to páči kôli tomu že s a v lete v tom nepotim strašne.

alickapusinka
10. mar 2025

@denkabemommy mám dobru skunesosť mám aj blúzky aj 3 šiaty a periem na 30 ešte sa nezrazili.

biba_18
10. mar 2025

@alickapusinka tebe sa nezbehlo lebo ako som písala - vyrábajú to z už stabilizovaného ľanu ...