icon

Letné sandále vhodné pri pätovej ostrohe

lulu1321
11. máj 2025

Prosím o radu, inšpiráciu...Aké letné sandále nosíte pri pätovej ostrohe? Žiadna liečba mi zatiaľ nezabrala. Mám na ortopédii na mieru robené vložky, ktoré nosím do tenisiek. Doma sa mi osvedčili šľapky firmy Leon. Ale čo v lete? Máte nejaký tip? Ďakujem.

tanyan
12. máj 2025

Neviem kde presne Ti tlačí... Mne do tenisiek pomohli gélové vložky pod pätu a v lete topánky / sandálky / šľapky s pamäťovou penou.

silviasi
30. júl 2025

@lulu1321 Ja toto prave riesim, snad niekto prispeje. Zatial sa mi najviac pozdava znacka Batz, niektore sandale vyzeraju znesitelne (ostatne ako pre babku), vraj dlho vydrzia a hlavne na rozdiel od mnohych ortopedickych, maju makku patu

silviasi
30. júl 2025

@lulu1321 a ked mas vyskusane Leon, su pod patou makke? tie by som zase ja rada vyskusala

lulu1321
autor
30. júl 2025
@silviasi

@lulu1321 a ked mas vyskusane Leon, su pod patou makke? tie by som zase ja rada vyskusala

@silviasi áno, sú, je to presne na danú diagnózu. A dajú sa dokúpiť náhradné vložky do tých slapiek

silviasi
30. júl 2025
@lulu1321

@silviasi áno, sú, je to presne na danú diagnózu. A dajú sa dokúpiť náhradné vložky do tých slapiek

@lulu1321 super dakujem, idem si ich objednat. Este mam vyakusanu znacku Plakton (spanielska), malokde ju maju, ale treba googlit. Tue maju tiez makku patu