Líčite sa do škôlky, keď nikam nejdete?
Zdravím
Syn chodí na pól dňa do skolky, ja do prace nechodím čiže nepokracujem nikam ďalej. Licite sa pred tým alebo idete len v teplákoch a sprchu atd riešite potom ?
Nevysla by som z domu neobriadena... to uz chod rovno v pyzame!
@simsalabim 👍
Sú lepšie dni a potom sú dni keď som rada že si aspoň umyjem zuby, tvár a prečešem vlasy (štvrtáčka, škôlkar plus ročná). A práve vtedy stretnem najviac ľudí alebo sa chce každý rozprávať 😁
V pyzame nechodim, nemalujem sa vacsinou do skolky a ano idem aj v teplakoch (nie vytahanych, take nemam 😂)…. A necitim sa ako neobriadena a ze idem v pyzame 😁😄
Maľovať sa nemusíš ale očesať a obliecť slušne by si sa mohla.
To ti treba takéto veci radiť? A nie,do škôlky som nikdy nešla v teplákoch
Tiez sa nemalujem, ale neviem si predstavit, ze by som sla v teplakoch. 😂 Mamicky tak ale bezne chodia, neriesia to, co si tak vsimam. 😀 Ale akoze neodsudzujem, je to kazdeho vec.
Či sa obliekam? Áno vždy sa obleciem ak idem mimo domu, nahá som ešte nešla 🤣
Bola som 10r doma s deťmi a aj keď začali chodiť do inštitúcií tak som sa vždy upravila.. nie žeby som sa nejako maľovala, ale von proste nevyjdem strapatá, neupravena, v domácom oblečení.. odjakživa to robím tak, že keď vstanem - ucesem sa.. keď idem z wc, umyjem sa, oblečiem sa upravím sa a potom fungujem celý deň.. je jedno či idem do práce alebo do školy, jednoducho, ráno je to moja rutina.. keď som bola mladšia nemalovalansom sa často, ale keď som staršia aj sa maľujem..
Teraz chodím do práce, v práci sa prezliekam do uniformy, chodím skoro ráno - málokedy niekoho stretnem.. napriek tomu sa vždy oblečiem normálne ako medzi ľudi.. ja sa proste nechcem nikdy cítiť zle a ak by som bola neupravená, tak sa tak cítim.. (podotýkam, nie som žiadna krásavica, neobliekam sa do neviem akých značiek a neviem ako štýlovo, som obyčajná žena, len upravená medzi ľudí)
Vodila som syna do skolky a vodim ho aj do skoly. A nie, nelicim sa. Nejdem vsak v teplakoch, ale normalne sa obleciem (rifle, tricko, prip. saty alebo sako, sveter...), ucesem vlasy, umyjem zuby a tvar si obriadim, no bez sminiek.
nelíčila som sa, ale vždy som bola slušne oblečená a osprchovaná, vlasy učesané
Slusne oblecena ano, v teplakoch by som na ulicu nevysla. Nalicena tiez, licim sa kazdy den.
Tak ja byvam na dedine a tiez som este doma s druhym dietatom. Teda ja aj po dedine ked idem do obchodu a tak chodim v domacom, ale samozrejme nejakom slusnom obleceni. Napriklad aj teplaky. Za tych 5 minut co zanesiem dieta do skolky sa nemam potrebu prezliekat do fajnovejsich veci, takze sa skor snazim nosit oblecenie take aby som sa na tu ulicu nehanbila ist a nemusela sa zakazdym prezliekat. No a zase co sa tyka hygieny a upravy, tak to samozrejme hned rano absolvujem a nejdem do skolky neupravena
kludne som sla aj v teplakoch... ale nie vo vytahanych domacich deravych abo co, take nevlastnim, ze cisto domace vytahane oblecenie... a aj som pre nu v nich prisla najma ak sme sli na ihrisko potom... ale ja nepatrim do skupiny zien co maju z teplakov a legin hrozu 😂 a v bezny den sa nemalujem, iba na firemne akcie, oslavy, vecierky a podobne .. ja som dost vyrazna osoba aj bez toho, uz moje okuliare a vlasy kricia z kilometra, ze idem 😃
Rano chystam 3 deti,predskolacka,jaslickarka a 8mesacny.na seba mi vyjde najmenej casu,ale vzdy idem ucesana,umyte zuby,a aspon BBkrem.nijako extra sa neobliekam,skolku mam 5 min od domu,aj tak pridem spotena upachtena.ale ako bezdomovec nechodim
@simsalabim ak riadne obriadena znamená nalíčená tak to ja chodím neobriadena stále. Prečo by sa žena mala líčiť ?
Ja sa len oblečiem a idem. Niekedy keď treba tak aj sprcha. Chodím spať umytá tak ráno ozaj len zuby obleict nachystať mladšieho a ideme.
@30katrusa40 ale ona pise o tom, ze neumyta - aspon ja tomu tak rozumiem - pisala “sprchu riesite potom”? Licenie samozrejme, nie je nevyhutnost. Ale cista, umyta, ucesana, primerane oblecena (a nie, teplaky nepovazujem za primerane oblecenie).
@simsalabim tak zuby a tvar si snad umyje rano kazdy…ja sa osprchujem napr.vecer. Pred skolkou sa nesprchujem. Idem do sprchy az ked pridem a mam pokoj (ak cvicim, tak samozrejme az po cviceni)… a k tym teplakom. Mam napr.tieto (a im velmi podobne), cize nic “nevhodne” a poburujuce. Normalne ak je chladno, dam si k nim aj mikinu a tenisky…Ale ano, neriesim ci niekto chce alebo nechce nosit teplaky. Niekto by v teplakoch nesiel ani vyniest smeti, je to absolutne v poriadku… ale zas dehonestovat teplaky ako nieco poburujuce, ked idem odniest dieta len do skolky a domov? Co ti ja viem 🤷♀️Samozrejme, nebavime sa o vytahanych hnusnych deravych teplakoch
https://gymbeam.sk/damske-teplaky-urban-black-g...
No nejdem nikam ani v pyžame, ani nahá :D Takže obliekam :D Líčenie kedy ako sa mi chce, nejdem na rande
@anonymous87 pozri, mne to tak z jej prispevku prislo, ze vstane a ide. A teplaky za mna su vhodne do telocvicne. Na sport. Tato teplakova moda mi pride ako sustaky v 80-90rokoch. Ale nech si kazdy robi, co uzna za vhodne, kym mi tym neublizuje.
@anonymous87 no ja dokonca kludne v teplakoch pokracujem do prace najma ak nechavam.auto pri.skole a idem na skejte, korculiach alebo kolobezke do prace a sprchu davam az v praci potom 😯😅 a az tam sa prezleciem 😉
@simsalabim tak ze si niekto neumyje zuby mi ani nenapadlo. Priznam sa… lebo ved to beriem ako automatiku 😁 tak ako u deti aj u seba, ze u mna je prva cesta umyt si zuby… ale rano sa sprchujem velmi zriedka…
A inac vy si vsimate aj co maju mamicky okolo vas oblecene? Lebo ja sa priznam, ze vobec 🤣
Teda jedine, ze fakt oblecena ako mega supa… inac mi to je 45 🤷♀️
Moje ešte do škôlky nechodí ale teda nelíčim sa už vôbec, nejak ma to prestalo baviť. V lete make up nenosím max riasenka. Ale aj to už nahrádzam slnečnými okuliarmi 😁 noo ale teda v teplákoch by som nešla. Normálne šaty alebo niečo slušné by som si obliekla. Takže líčenie nie ale obliecť sa normálne áno
Ja len také moje drobné pozorovanie 😀 ráno pred skolkou to presne vidno, ktoré mamičky sú doma a ktoré idú do práce. Tie čo chodia do práce idú vyobliekané, sukne, saty, podpätky, nalicene a učesané a tie co sú doma väčšinou v teplákoch a ako vstali tak išli. Neplatí to vždy, ale z môjho pozorovania väčšinou ano.
Ja sa líčim a pekne obliekam každé ráno, mne na tom záleží ako vyzerám.
@simsalabim ja som veru raz bola aj v nočnej košeli!🤣 Dala som nohavice,bundu,v aute žuvačku,aby som mohla otvoriť ústa na pozdrav a bolo. Zaspali sme!
Chodím aj v teplákoch, alebo v hocičom. Zatiaľ drescode na odovzdávanie detí nezaviedli.
Stále, nie len do škôlky chodím primerané upravená, učesaná, nalíčená, osprchovaná, pekne oblečená...neviem, prečo by som mala chodiť niekam nenamaľovaná a v teplákoch 😃 Jednoducho sa tak cítim lepšie, tepláky sú odev hlavne na doma a voľný čas 🙄
Úplne v.pohode idem v.teplakoch so synom do školy,nevystupujem,potom idem so psom do lesa. Akože myslím si,že každému v tej škole/škôlke je úprimne u prdele,či má nejaká matka na sebe makeup,či tepláky. To riesia akurát tak poniektoré matky medzi sebou. A naozaj byť doma a líčiť sa kvôli ceste do škôlky? A nahadzovať na seba niečo speci? Poväčšine sa každý ráno ponáhľa. A inak tepláky bývajú v tejto dobe naozaj krásne. Alebo domáce obleky

Ty sa musíš riadne nudiť, keď sa toto pýtaš... Každý to má inak 🙈