Neviem sa líčiť
Ahojte podľa vás je to normálne že sa absolútne neviem líčiť? Doma nemám ani len rúž vôbec sa nelíčim niekedy si pripadám ako stará žena a to mám 21 rokov.
@ivanasivakova úplne normálne. Je kopec žien ktoré sa nelicia a sú aj tak krásne
@ivanasivakova Ak sa nelíčiš, lebo nechceš, je to úplne v poriadku. Ak preto, že to nevieš, tak na YouTube máš milión návodov.
@ivanasivakova ja som sa v tom veku tiez este len zacinala ucit.
Najdi si youtuberku s rovnakym typom tvare a hlavne oci, ako mas ty a zacni testovat podla nej. Postupne najdes, co ti vyhovuje.
ja sa viem licit vlemi dobre, ale takato otazka an neikoho, kto sa licit nevie, by mi v zivote nenapadla.
niekto vie spievat, iny nevie a tiez sa tomu necudujem.
Najdi si na ig zuzkamrackova nebo aliandreeamakeup, kup si zakladni make-up klidne drogerkovy a trenuj doma, jestli se chces naucit licit. V podstate na tom nic neni, jenom praxe 🙂 pokud teda touzis po tom se licit a umet to
Ja sa nelíčim odkedy som sa stala mamou 😅 iba do roboty len tak trochu lebo som robila medzi ludmi,, raz ma objala vybozkavala a ja rozmazana a teraz pri druhej to isté, ale ani mi to nechýba

A čo je natom nenormálne?