Lodičky na nízkom opätku
Baby, poraďte prosím, odkial objednať topánky, potrebujem na nízkom opätku, so špičkou, aby sedela veľkosť hlavne a nech nezaplatim majland. Nejaký overeny obchod... Tak okolo 40-50 €. Doteraz som nosila len lodičky, ale potrebujem iné. Pevnejšie, stabilnejšie. K Office oblečeniu, ale zároveň potrebujem veľa chodiť. A keď hľadám, hlavne tému mi vyhadzuje. Toto nechcem. Dakujem
Podľa mňa, najprv odbehnúť obchody a vyskúšať .
@lukbe veď práve, že som bola,.ale nič som nenašla....
Aha, ale z internetu je to dosť riziko.
Aha, ale z internetu je to dosť riziko.
@lukbe preco riziko? Objednam a vratim - hladam bud vratenie zdarma postou/packetou… alebo na predajni.
@lukbe preco riziko? Objednam a vratim - hladam bud vratenie zdarma postou/packetou… alebo na predajni.
@simsalabim veď to, že nebudú sedieť. To by som neriskovala.
@simsalabim veď to, že nebudú sedieť. To by som neriskovala.
@lukbe ved ich lahko vratis, ci?
Ccc som pozerala. Maju krásny vyber.
V obchodoch tazko, ale online na zalande je toho dost
@lukbe ved ich lahko vratis, ci?
@simsalabim veď áno, ale aj tak je to otrava😊.
@simsalabim veď áno, ale aj tak je to otrava😊.
@lukbe z mojho pohladu zaberie menej casu, ako behat po obchodoch, ale kazdy to ma inak 😉
Ccc a daichman majú aj lacnejšie modely alebo potom eobuv máš doručenie aj vrátenie zdarma
Jeminy baby, ďakujem Vám! Eobuv ani Zalando mi ani nenapadlo kuknúť. Ste zlaté, vďaka 🩷 Aj CCC, v predajni som bola, eshop som nepozrela 🤦🏻♀️ z toho slnka mi už nemyslí vôbec....
Ja som kúpila v robel
Odporúčam CCC eshop. Ak vám nesadnú, môžte ich vrátiť v predajni a peniaze vám prídu do 7 dní, mne vždy prišli do 3och.

Podľa mňa, najprv odbehnúť obchody a vyskúšať .