icon

Manželovi sa nepáčia moje nové svetre, čo robiť?

ratkovica
31. okt 2024

Nedávno som si objednala 4 nové kardigany a k tomu aj niekoľko pekných svetríkov na gombíky. Chcela som trochu zmenu od klasických klokankových mikín s kapucňou, ktoré som vkusne nosila na doma. Zistila som, že vo svetroch sa nielenže cítim krajšia, ale aj že sú oveľa pohodlnejšie a lepšie sa prispôsobia telu, takže sú na domáce nosenie aj praktickejšie ako mikiny. Manžel protestuje, nepáčia sa mu...🤔

Strana
z2
earlgrey
1. nov 2024

Ženy? a čo ta diskusia, kde manžel autorky nosil bundu, ktorá sa jej nepáčila a radili ste jej ju poškodiť, vyhodiť, kúpiť inú atď. ...a tu zase iné rady 🤦‍♀️

natalka13
1. nov 2024

@vera0123 ona to tu riesi uz zas. 29.10. sa nepacili kardigany teraz pribudli svete🙈
pozajtra leginy😂

banalu
1. nov 2024

No ja neviem, ale asi by som hladala zlatu strednu cestu, ak by sa mne na nom tiez nepacilo nejake oblecenie, tak by mi prisiel aj menej atraktivny, nie?
Mne muz par krat povedal - ze toto nie a aj ja jemu. Doteraz spominame na jednu bundu co nosil na vyske... hned ako bola moznost ta budna "zahadne zmizla" aj ked ju uz dlho nenosil (prisla s jeho vsetkymi vecami z rodicovskeho domu) 😂
Mozno to niekomu pride cudne, a niekto sa toho chyti a bude protestovat, ale myslim si, ze aj v domacom obleceni treba byt aspon trochu pre svoju polovicku atraktivna. Rovnako to plati prenho, je to cast "prace na vztahu". Mojmu sa pacia leginy na doma, lebo mi ocumuje rit a netaji sa tym - tak si nebudem davat na doma teplaky. Ked mu to malo staci na lepsi den 😂🤷‍♀️

banalu
1. nov 2024

@natalka13 prepana, a co mu potom ukazuje diskusie - ze aha, zeny so mnou suhlasia? 😂😂😂😂

natalka13
1. nov 2024

@banalu tak to netusim, ale sebavedomie minus 100bodov. konzultuje s muzom asi aj to ci a chut na kavu alebo nie.

merlinja
1. nov 2024

chcem vidieť tie svetre, pls

natalka13
1. nov 2024

@merlinja ani kardigany nam neukazala, nebudu ani svetre

merlinja
1. nov 2024

@natalka13 tak možno sú naozaj hrozne a nemôžeme sa diviť, že ani manžel nie je spokojný 😝

koniarova
1. nov 2024

@earlgrey no keby sme videli tie svetre,možno by sme trafili to isté. 😂😂😂Tá bunda bola veru hrozná. 😁

earlgrey
1. nov 2024

@koniarova No bola...súhlasím, ale tak vieš...keď ona si môže obliecť čo chce, tak potom aj majiteľ tej bundy si môže 🤣

apolka77
1. nov 2024

Možno mu tie kardigany pripomínajú babku na dedine...niektoré fakt tak vyzerajú už len tepláky a vyťahané kolená 😂😂 môžeme ísť sliepky kŕmiť...každopádne tipujem že je to pre neho antisexualne ..tak odfoť svetriky...uvidíme.

19martina85
1. nov 2024

Občas keď si prečítam nejakú založenú diskusiu tak neviem či sa mám smiať alebo si ťukať na čelo. Či je založená na základe srandy alebo tá dotyčná nemá naozaj iné problémy. Občas tak primitívne sú tie diskusie že sa vôbec divím že niekto to vôbec komentuje.. Nič v zlom môj názor...Sú tú ženy ktoré naozaj potrebujú pomoc a majú reálne problémy ale toto? 🤦 Keď sa tu už svetre rozoberajú...

buberova
1. nov 2024

@19martina85 to že niekto nemá existenčné problémy alebo vážnu diagnózu v blízkej rodine neznamená že má iba ticho sedieť, šúchať nohami a absolútne nič nehovoriť len preto že niekto sa má horšie..

nikha2809
1. nov 2024

@earlgrey áno, tu to tak chodí, chlap musí vo všetkom rešpektovať ženu, aj to čo nosí, aj to že pribrala 50kg vždy ju musí milovať taká aká je ale nedajbože je to naopak, to uz by s tučným žiadna nebola, nesnaží sa kvôli nej a neviem čo všetko a detto s oblečením...tiež nenosím niečo čo sa môjmu mužovi vyslovene nepáči, a takisto ja by som mu napr.nedovolila obliecť si slipove plavky

earlgrey
1. nov 2024

@nikha2809 Áno, všimla som si to 😀 ale tak aspoň je sranda 😀

margotka17
1. nov 2024

@ratkovica mne môj, ak sa ho spýtam na oblečenie, či mi pristane, povie áno, áno, si jak popečka 🫣

mandarinka555
1. nov 2024

@margotka17 Môj detto....mne sa tá "popečka" tak páči😝 Vôbec netuším, odkiaľ to má...

natalka13
1. nov 2024

@koniarova ta bunda 100pro nebola chlapova. Tak na 12rocneho chlapca .

oktobermimi
1. nov 2024

Ved ukaz tie módne kusky ktore sa mu nepacia

blah24
1. nov 2024

@biba_18 to ti zavidim 🤩

margotka17
1. nov 2024

@mandarinka555 ja som na začiatku ani netušila, čo to je 🫣🫣🫣

handykate
2. nov 2024

Môjmu je srdečne jedno, čo mám oblečené 😂keď mám niečo nové, ani nevie, že to mám nové a keby som sa ho opýtala, čo som mala včera oblečené na oslave, ani nevie 😂😂

irusa
3. nov 2024
sticker
zuzitka1004
8. nov 2024

@ratkovica Jezisi to už čo sa tu rieši prekristoverany 🙈🙈🙈🙈

barbie2023
8. nov 2024

Pomoooc, to fakt takáto téma tu je ? 🤦🤦🤦😂😂😂

Strana
z2