Manželovi sa nepáčia moje nové svetre, čo robiť?
Nedávno som si objednala 4 nové kardigany a k tomu aj niekoľko pekných svetríkov na gombíky. Chcela som trochu zmenu od klasických klokankových mikín s kapucňou, ktoré som vkusne nosila na doma. Zistila som, že vo svetroch sa nielenže cítim krajšia, ale aj že sú oveľa pohodlnejšie a lepšie sa prispôsobia telu, takže sú na domáce nosenie aj praktickejšie ako mikiny. Manžel protestuje, nepáčia sa mu...🤔
No ja neviem, ale asi by som hladala zlatu strednu cestu, ak by sa mne na nom tiez nepacilo nejake oblecenie, tak by mi prisiel aj menej atraktivny, nie?
Mne muz par krat povedal - ze toto nie a aj ja jemu. Doteraz spominame na jednu bundu co nosil na vyske... hned ako bola moznost ta budna "zahadne zmizla" aj ked ju uz dlho nenosil (prisla s jeho vsetkymi vecami z rodicovskeho domu) 😂
Mozno to niekomu pride cudne, a niekto sa toho chyti a bude protestovat, ale myslim si, ze aj v domacom obleceni treba byt aspon trochu pre svoju polovicku atraktivna. Rovnako to plati prenho, je to cast "prace na vztahu". Mojmu sa pacia leginy na doma, lebo mi ocumuje rit a netaji sa tym - tak si nebudem davat na doma teplaky. Ked mu to malo staci na lepsi den 😂🤷♀️
chcem vidieť tie svetre, pls
Možno mu tie kardigany pripomínajú babku na dedine...niektoré fakt tak vyzerajú už len tepláky a vyťahané kolená 😂😂 môžeme ísť sliepky kŕmiť...každopádne tipujem že je to pre neho antisexualne ..tak odfoť svetriky...uvidíme.
Občas keď si prečítam nejakú založenú diskusiu tak neviem či sa mám smiať alebo si ťukať na čelo. Či je založená na základe srandy alebo tá dotyčná nemá naozaj iné problémy. Občas tak primitívne sú tie diskusie že sa vôbec divím že niekto to vôbec komentuje.. Nič v zlom môj názor...Sú tú ženy ktoré naozaj potrebujú pomoc a majú reálne problémy ale toto? 🤦 Keď sa tu už svetre rozoberajú...
@19martina85 to že niekto nemá existenčné problémy alebo vážnu diagnózu v blízkej rodine neznamená že má iba ticho sedieť, šúchať nohami a absolútne nič nehovoriť len preto že niekto sa má horšie..
@earlgrey áno, tu to tak chodí, chlap musí vo všetkom rešpektovať ženu, aj to čo nosí, aj to že pribrala 50kg vždy ju musí milovať taká aká je ale nedajbože je to naopak, to uz by s tučným žiadna nebola, nesnaží sa kvôli nej a neviem čo všetko a detto s oblečením...tiež nenosím niečo čo sa môjmu mužovi vyslovene nepáči, a takisto ja by som mu napr.nedovolila obliecť si slipove plavky
@ratkovica mne môj, ak sa ho spýtam na oblečenie, či mi pristane, povie áno, áno, si jak popečka 🫣
@margotka17 Môj detto....mne sa tá "popečka" tak páči😝 Vôbec netuším, odkiaľ to má...
Ved ukaz tie módne kusky ktore sa mu nepacia
@mandarinka555 ja som na začiatku ani netušila, čo to je 🫣🫣🫣
Môjmu je srdečne jedno, čo mám oblečené 😂keď mám niečo nové, ani nevie, že to mám nové a keby som sa ho opýtala, čo som mala včera oblečené na oslave, ani nevie 😂😂

@ratkovica Jezisi to už čo sa tu rieši prekristoverany 🙈🙈🙈🙈
Pomoooc, to fakt takáto téma tu je ? 🤦🤦🤦😂😂😂

Ženy? a čo ta diskusia, kde manžel autorky nosil bundu, ktorá sa jej nepáčila a radili ste jej ju poškodiť, vyhodiť, kúpiť inú atď. ...a tu zase iné rady 🤦♀️