Máte tipy na lepšiu organizáciu šatníka?
Ahojte
Zaujímalo by ma ci si organizujete satnik t. J., ze odkladate letné šaty do krabíc. Atď.
Mate neaké tipy na lepšiu organizáciu šatníka?
Nič neodkladam, neorganizujem. Mam jednu skriňu a tam mam všetko. Z času načas pretriedim, čo nenosim
@michaltat ano, prekladam nase aj detske sezonne veci a topanky. Ked sme byvali na byte, bolo to horsie (ale zas nemali sme tolko oblecenia plus velke vstavane skrine, odlozilo sa to do boxov). Teraz na dome mame toho viac (aj nas je viac), mam tiez boxy, kazdy je ocislovany a zoznam veci, co v danom boxe je (napriklad 1-zimne bundy, hrube nohavice, 2-deti letne saty, kratase atd). Podla tohto mame prehlad, kde co je a ked potrebujem nieco hladat, muz donesie krabicu podla cisla. Skladujeme ich na povale.
A skladam vsetko podla Marie Condo, zabere to ovela menej miesta 😊
@kahh ak su to svetre ktore nenosis casto,skusila by som mozno tie vakuove vrecka.
Hornú časť šatníka mam pre ulozne boxy z ikea. Sklad mam pre topanky. Tam si mením veci letne za zimné a naopak. Svetriky kasmirove vlnené, bundy sa vymenia so šatami a letnými bluzkami. Na periny sú dobré vákuové sacky. A topánky tiež skladujem. Takto som to robila už ako dievca v byte a aj teraz v dome. Podobne robim sj dietatu. Nema význam mat oteplovacky a teple nohavice v skrini. Radsej nech je tam priestor. Mam to prehladne a šatník mi dýcha.

Nie neprekladam, neodkladam. Na saty mam zvlast celu skrinu lebo ich mam vela 😂😂😂 bundy mame zvlast v skrini aj s manzelom, a ostatne mam normalne podelene v polickach a manzel tak isto.