Hľadám organizáciu, ktorá vykupuje použité šatstvo

janinna11
18. okt 2011

Mám strašne preplnený šatník, nemám čas fotiť a uverejňovať to v bazároch, niektoré veci sú úplne nové, iné nosené. Ak aj viete o nejakej organizácii - SERIÓZNEJ!!!,ktorá fakt poskytuje toto šatstvo ľudom v núdzi, dajte vedieť, prípadne ak poznáte nejaký sekáčik, ktorý aj vykupuje veci. Ďakujem

andrejka1974
18. okt 2011

u nas su kontajnery Humana ja to tam vzdy davam oni si to potom rozdelia a daju tim ktori to najviac potrebuju

cecil36
20. okt 2011

Hahahaha, ze HUmana, v Bratislave vyzbieraju satstvo a v Martine maju predajnu second handu s pekne premrstenymi cenami. Aj ja som sa tak ofajala ked som im v BA dala do kontajnera satstvo a v MT nan narazila 😀 Ak niekde dat satstvo tak potom Detsky domov alebo napriklad Mea Culpa a podobne, tak to aspon dostanu ludia adresne a nebali si na tom niekto vacky 😉

syslica
21. okt 2011

Toto o Humane čo píše cecil, som veru počula z viacerých strán aj ja, takže sin skeptická... no ja som sa pred mnohými rokmi dostala k charitatívnym zbierkam ako slepé kura k zrnu, pretože sme ako rodina pomáhali týranej matke s dvoma deťmi+ dvojičky v brušku, ktorá ušla pred manželom násilníkom... neskôr mnohým iným rodinám na celom Slovensku... ale to som už bola aktívnou organizátorkou detských búrz, pri ktorých sa vždy čo-to na charitu našlo. Teraz posielame veci do rodín, do detského domova a do azylového centra, vždy sa neskutočne potešia, keď nádielka príde... akurát mám problém, že žiadané sú najmä veci od 3 rokov vyššie (lebo tie sa pochopiteľne viac ničia ako bábätkovské), no ľudia darúvajú najmä veci malé ...a keď je to ozaj urgentné, už som aj nakupovala veci tu na koníku, ktoré boli určené nie nám 😉 .

mamutka
21. okt 2011

@cecil36 to nie je vtip, Humana ma predajnu v Martine uvedenu aj na svojej oficialnej stranke a vobec sa tym netaji. je to vsade uvedene, bud vyzbierane satstvo posielaju tym co to potrebuju, alebo predavaju a peniaze pouziju na chod organizacie a rozne projekty, mne to pride napadite a dobra cesta ako prist k prachom na dobry ucel a nie bedakat, ze chceme pomahat a nemame z coho..... ja som si tiez hladala o nich nejake info najskor, kym som tam nahadzala hromady satstva. Lebo to boli kvalitne veci, ale nie decke, co by sa hodili mamicke v nudzi, a velmi mi pomohlo, ze som si urobila miesto v skriniach v nasom byte 😀 jasne, organizacia moze napisat jedno a potom peniaze pouzit uplne inak, ale to nemozme na sto percent potom verit nikomu.... ako pisem, mne pomohli a tesim sa, ze tie veci niekomu pomohli a robia radost. nemam cas patrat komu by som to venovala, mala som jednu mamicku vytipovanu co predavala nota bene tu v okoli, ale zmizla kamsi a tak som to riesila takto.
http://www.humana.sk/?page=predajne

nicky655
21. okt 2011

zadaj si do vyhladavaca stranku OZ Mamam Slovenska,tam by mal byt zoznam charitativnych organizacii.len sa tam pohrab,lebo neviem ,kde presne,pod cim to tam je. ale ja som tam tak super natrafila na farsku charitu v nitre,a tam nosim veci,a myslim,ze ti to nedaju nikomu,kto to urcite nepotrebuje.

bembulka
23. okt 2011

no ja by som odkupila niake oblecenie za rozumnu cenu ak sa da