Sú prosím takéto šaty vhodne na ples?
Finálové sú midi - do pol lýtok
A zelene (už sa nepredávajú tka neviem lepšie len z objednávky …ale tie mám ja dlhšie ako na modelke
Nieco slavnostnejsie na ples by to chcelo....
@divkanakosteti nie sú dosť slávnostné
Podľa mňa ani jedny nie sú vhodné na ples. Na plese som vždy mala dlhé a viac slávnostné. Jasne, zachviľu ti tu budú písať, že na dedinský ples mozes ísť v hocičom... ale ver tomu, že tie, co vedia aký dresscode patrí na ples, si všimnú v com si prišla. My sme obec so 400 obyvateľmi, ale nikto neprišiel v krátkych šatách. Možno nejaka 20-tka mala midi, tam ešte dokážem prizmurit oko... ešte sa poobzeraj po inych
Áno zelene takto vyzerajú zle ale nie sú vôbec zle
Skôr ma mätie tá dĺžka midi a nie,nie je to žiadne ples s predpísaným dress
@really8 mne od do tu dĺžku ako takú. Ke šaty
Reálne a naživo vyzerajú ináč
ttie gate šaty vyzerajú na mušelin alebo resp. syntetika podobná mušelinu, ale na ples by som ich nebrala. ale tie tylové už vôbec nie …
@divkanakosteti ja by som v nich nešla, nepáči sa mi ani farba, ani strih. Skús pohľadať ešte niečo iné. Možno také, alebo niečo okolo takých šiat.
Na ples ani jedny. Ani na dedinu. Nieco elegantne a po zem...
Saty mi prídu vhodnejsie na svadbu ci inu podobnu spolocensku udalost. Na ples by to chcelo cosi ine, viac take elegantnejsie, nóbl alebo ako to povedať
@divkanakosteti predpokladám, že sa nebavíme o plese v opere. Na akýkoľvek iný ples sú fialové šaty úplne vhodné a sú aj pekné.
@divkanakosteti aky je dresscode?
Ja by som si neobliekla ani jedny, ale pokiaľ žiadne vhodnejšie nemáš a nestíhaš ani kúpiť, tak tie fialové sa dajú prežiť. Ale teda terno to nie je
Dievcata zavisi od plesu a miestnych zvyklosti, bola som teraz na jednom dedinskom reprezentacnom plese a boli roby aj smokingy a veru som tam videla zeny dobreze nie v sukni a bluzke
@divkanakosteti tie prvé nie sú na ples vhodné. A tie druhé z fotky veľa nevidieť. Ak je to šifon, tak nie, ak satén tak je to asi aj áno. Len teda fotka je úplne rozmazana takže z toho sa to povedať nedá.
@divkanakosteti na ples sa nosia vyslovene dlhé šaty, takto to bolo povedané v jednej relácii.
@divkanakosteti midi saty nie su vhodne na ples NIKDY (na dedinsku zabavu a diskoteku ok). A ak ides na ples, kde taketo saty bude mat vacsina zien, tak to proste nie je ples...
Mne sa počía oboje, hlavné tie prvé
@princezna_bosorka môže to byť plesová zábava. Aj taký druh akcie som už na dedinách videla, na plagátoch
@divkanakosteti zelene su priserne. A tie fialove. Na ples polovnikov su ok, na ples v opere ne