Midi šaty na ples

divkanakosteti
9. feb 2025

Sú prosím takéto šaty vhodne na ples?
Finálové sú midi - do pol lýtok
A zelene (už sa nepredávajú tka neviem lepšie len z objednávky …ale tie mám ja dlhšie ako na modelke

really8
9. feb 2025

@divkanakosteti zelene su priserne. A tie fialove. Na ples polovnikov su ok, na ples v opere ne

zooeynka
9. feb 2025

Nieco slavnostnejsie na ples by to chcelo....

ina2405
9. feb 2025

@divkanakosteti nie sú dosť slávnostné

nelca84
9. feb 2025

Podľa mňa ani jedny nie sú vhodné na ples. Na plese som vždy mala dlhé a viac slávnostné. Jasne, zachviľu ti tu budú písať, že na dedinský ples mozes ísť v hocičom... ale ver tomu, že tie, co vedia aký dresscode patrí na ples, si všimnú v com si prišla. My sme obec so 400 obyvateľmi, ale nikto neprišiel v krátkych šatách. Možno nejaka 20-tka mala midi, tam ešte dokážem prizmurit oko... ešte sa poobzeraj po inych

really8
9. feb 2025

@nelca84 prave tie co vedia nieco o dress code vedia ze na plesy sa moze ist aj v midi. Aj teda na pozvanke nie je uvedene black tie. Predpokladam ze vsetci muzi mali riadne smoking ci?

divkanakosteti
autor
9. feb 2025

Áno zelene takto vyzerajú zle ale nie sú vôbec zle
Skôr ma mätie tá dĺžka midi a nie,nie je to žiadne ples s predpísaným dress

divkanakosteti
autor
9. feb 2025

@really8 mne od do tu dĺžku ako takú. Ke šaty
Reálne a naživo vyzerajú ináč 🙈

biba_18
9. feb 2025

ttie gate šaty vyzerajú na mušelin alebo resp. syntetika podobná mušelinu, ale na ples by som ich nebrala. ale tie tylové už vôbec nie …

margotka17
9. feb 2025

@divkanakosteti ja by som v nich nešla, nepáči sa mi ani farba, ani strih. Skús pohľadať ešte niečo iné. Možno také, alebo niečo okolo takých šiat.

frzeiovn
9. feb 2025

Na ples ani jedny. Ani na dedinu. Nieco elegantne a po zem...

enoula
9. feb 2025

Saty mi prídu vhodnejsie na svadbu ci inu podobnu spolocensku udalost. Na ples by to chcelo cosi ine, viac take elegantnejsie, nóbl alebo ako to povedať

janka1011
9. feb 2025

@divkanakosteti predpokladám, že sa nebavíme o plese v opere. Na akýkoľvek iný ples sú fialové šaty úplne vhodné a sú aj pekné.

sonula
9. feb 2025

@divkanakosteti aky je dresscode?

nelka93
9. feb 2025

Ja by som si neobliekla ani jedny, ale pokiaľ žiadne vhodnejšie nemáš a nestíhaš ani kúpiť, tak tie fialové sa dajú prežiť. Ale teda terno to nie je

eeffka
9. feb 2025

Dievcata zavisi od plesu a miestnych zvyklosti, bola som teraz na jednom dedinskom reprezentacnom plese a boli roby aj smokingy a veru som tam videla zeny dobreze nie v sukni a bluzke

janka1011
9. feb 2025

@eeffka jasné, nosí sa všetko.Dlhé, midi a veru aj krátke. A to aj na mestských plesoch, nie iba na dedinských. Niektoré to berú až moc vážne. Ide o zábavu, nie je to Ples v opere.

lenkakravcova
9. feb 2025

@divkanakosteti tie prvé nie sú na ples vhodné. A tie druhé z fotky veľa nevidieť. Ak je to šifon, tak nie, ak satén tak je to asi aj áno. Len teda fotka je úplne rozmazana takže z toho sa to povedať nedá.

findomatej
9. feb 2025

@divkanakosteti na ples sa nosia vyslovene dlhé šaty, takto to bolo povedané v jednej relácii.

princezna_bosorka
9. feb 2025

@divkanakosteti midi saty nie su vhodne na ples NIKDY (na dedinsku zabavu a diskoteku ok). A ak ides na ples, kde taketo saty bude mat vacsina zien, tak to proste nie je ples...

priscilla07
22. feb 2025

Mne sa počía oboje, hlavné tie prvé

elviku11
22. feb 2025

@princezna_bosorka môže to byť plesová zábava. Aj taký druh akcie som už na dedinách videla, na plagátoch