MK originál
Môže byť toto originál?

Moze to byt origos. Stitky mam rovnake teraz co som poslednu kupila par dni nazad
@glorikarebeka
@gypsomilka ďakujem. Mne sa to šitie zdá pekne. Je dosť uveritelna ak fake 😄
@rutyruth podla mna ano, je to ten nizsi rad skrz podsivku, tie drahsie maju iny typ podsivky, kolegyne maju tie nizsie a ta podsivka vyzera rovnako. Inak su tie kabelky naozaj tazsie, vsimni si vzdy vypracovanie tych rucok kabelky. Ako je to zapracovane. Mrkni si videa origos MK kabeliek. Za kolko je na bazari? Bezne za zalando lounge je nieco taketo za 110 eur cca
45€ je dost malo. Popytaj sa poriadne na stav. Osuchanie niekde rohy atd. Nech ti da podrobne foto. Nafoteny spodok tasky z blizka,roky tasky ucho atd
@gypsomilka za fake dosť… ja by som tak určite nekupovala
@misana84 mne sajedine to logo vpredu nepozdava ale tazko povedat takto cez foto ktore su zle
@kiki68
@gypsomilka
@misana84
@glorikarebeka
Tak kabelka dorazila. Je to originál. Vo vnútri bola aj vysacka od kúpy. Je kozena, ako nova z vnútra aj zvonka a nasla som teda aj v obchode takú...takže max spokojnosť 👍
Visacka ešte nic neznamená… a napodobeniny sa robia od originálu… ak nová stojí 289 dolárov tak určite by som predala zachovalý originál za 40€🤦🏼♀️

MK kabelky sú dosť ťažké, pevné
Nieje dobre vidieť šitie.... ja čo mám MK kabelky tak sú ťažké,hrubá koža