icon

MK originál

rutyruth
21. júl 2023

Môže byť toto originál?

MK originálMK originálMK originálMK originál
glorikarebeka
21. júl 2023

MK kabelky sú dosť ťažké, pevné
Nieje dobre vidieť šitie.... ja čo mám MK kabelky tak sú ťažké,hrubá koža

gypsomilka
21. júl 2023

Moze to byt origos. Stitky mam rovnake teraz co som poslednu kupila par dni nazad

rutyruth
autor
21. júl 2023

@glorikarebeka
@gypsomilka ďakujem. Mne sa to šitie zdá pekne. Je dosť uveritelna ak fake 😄

misana84
21. júl 2023

@rutyruth a kde ste ku kúpili?

rutyruth
autor
21. júl 2023

@misana84 zatiaľ uvažujem. Na bazari

kiki68
22. júl 2023

@rutyruth podla mna ano, je to ten nizsi rad skrz podsivku, tie drahsie maju iny typ podsivky, kolegyne maju tie nizsie a ta podsivka vyzera rovnako. Inak su tie kabelky naozaj tazsie, vsimni si vzdy vypracovanie tych rucok kabelky. Ako je to zapracovane. Mrkni si videa origos MK kabeliek. Za kolko je na bazari? Bezne za zalando lounge je nieco taketo za 110 eur cca

rutyruth
autor
22. júl 2023

@kiki68 Predáva ju za 45 e. Vyzerá dosť zachovalo

rutyruth
autor
22. júl 2023

@kiki68 ešte je tam uvedené že prava koža. Niektoré vyzerajú že sú z takého tvrdého materiálu. Ako keby mali mriežkovy vzor. Takú by som nerada. Táto vyzerá byt hladká a makksia.

gypsomilka
22. júl 2023

45€ je dost malo. Popytaj sa poriadne na stav. Osuchanie niekde rohy atd. Nech ti da podrobne foto. Nafoteny spodok tasky z blizka,roky tasky ucho atd

misana84
22. júl 2023

@gypsomilka za fake dosť… ja by som tak určite nekupovala

gypsomilka
22. júl 2023

@misana84 mne sajedine to logo vpredu nepozdava ale tazko povedat takto cez foto ktore su zle

rutyruth
autor
6. aug 2023

@kiki68
@gypsomilka
@misana84
@glorikarebeka
Tak kabelka dorazila. Je to originál. Vo vnútri bola aj vysacka od kúpy. Je kozena, ako nova z vnútra aj zvonka a nasla som teda aj v obchode takú...takže max spokojnosť 👍

misana84
7. aug 2023

Visacka ešte nic neznamená… a napodobeniny sa robia od originálu… ak nová stojí 289 dolárov tak určite by som predala zachovalý originál za 40€🤦🏼‍♀️

tanyag
7. aug 2023

@misana84
Ja som tak predala 450 eurový kočiar za 80€ 😁 a to bol používaný necelé 3 mesiace, skoro žiadne známky používania 🙂 Nie každý predáva draho 🙂

misana84
7. aug 2023

@tanyag 450€ za kočiar nie je veľa zasa ak myslite vaničku… tam sa ceny pohybujú inak… ak športiak/ golfový tak to ste predali pod cenu

tanyag
7. aug 2023

@misana84 športový...ale to nie je dôležité...ja som len uviedla príklad, že nie všetko drahé sa predáva draho z druhej ruky...ak sa človek chce niečoho zbaviť, pôjde aj pod cenu 🙂

rutyruth
autor
13. aug 2023

@misana84 je pekne šitá, ťažká, koža kvalitná. Vysacka od presne tohto modelu. Nebol to slovensky bazár...