icon

Môžem ísť na pohreb v tmavomodrých rifliach?

3. apr 2024

Ahojte, myslite ze by som mohla ist na pohreb 85-rocnej starkinej sestre cierne elegantné tricko,cierny sveter, cierna bunda a tmavomodre skinny rifle bez akehokolvek vysuchania? Nemam žiadne cierne nohavice, obehla som cele mesto a nic som nenašla. Pojdem aj na kar,preto vaham...

demodun
3. apr 2024

@eternity24 zas nechoď do extrému, 🤦

autor
3. apr 2024

Dakujem vsetkym za nazory, jasne ze keby nájdem čierne nohavice tak ich kupim, ale ked nie, v niecom musím ist oblecena.

kiki68
3. apr 2024

Ak je ostatne cierne tak ano, tmavomodra nie je cervena predsa. Svietit to tam nebude. Vacsina ludi si to nevsimne. Ja som mala na oboch pohreboch babiciek cierne saty, co cert nechcel padala mi stale jedna samodrzka podvazok, bolo teplo a nechcela som ist v celych pancuchach. Ked sa take prezilo, tak toto sa tiez prezije.

martul
3. apr 2024

A pohreb a v rifloch nikdy. To si neviem ani predstaviť. Treba sa obliecť slušne, neverím, že nikde v meste nemajú aspoň čierne hladké slušné legíny aspoň, ale majú na stopro aj nohavice.

autor
3. apr 2024

@martul pisem ze nohavice maju ale žiadne mi nesedeli. V leginach ist mi príde viac odveci

doris11
3. apr 2024

@martul vazne? Radšej legíny ako rifle?

martul
3. apr 2024

Píšem o slušných legínach. Slušné legíny sú odveci a modré rifle nie?!

janai1
3. apr 2024

@martul nemyslíš vážne ze legíny si ma obliecť radšej ako rifle 🥲

čo sú podľa teba slušne legíny?

martul
3. apr 2024

@doris11 píšem o slušných, vždy lepšie ako rifle.

katka700
3. apr 2024

Ak sú tie rifle v podstate tmavomodré úzke nohavice z bavlny tkanej tak že trochu pripomína riflovinu a zvyšok bude čierny je to slušný outfit na pohreb.

martinkatinka
3. apr 2024

@martul leginy urcite nie.

autor
3. apr 2024

@katka700 ano, su take. Z diaľky vyzeraju ako nohavice. Len zblizka vidno ze to nie su nohavice.

rivini
3. apr 2024

Daj fotku, ako to vyzera. Podla mna nie je dolezite, ci rifle, ci tmavomodre, ale skor, ako to celkovo vyzera. Nemas ziadne cierne saty? Raz som mala na pohrebe cierne saty s drobnymi bodkami, bolo to decentne, elegantne. Sfot outfit, lepsie posudime

autor
3. apr 2024

@rivini chcela som ich odfotit,ale nie je to dobre odfotitelne, mozno skor cely outfit skusim,ale som v praci...

martul
3. apr 2024

@martinkatinka netvrdím, že je to super, len vždy lepšie ako modré rifle.

rivini
3. apr 2024

Naozaj sa lahsie posudi, ak das foto. Za man osobne radsej slusne tmavomodre kvalitne rifle, ako lacne cierne nohavice od „cinana“, narychlo kupene…saty nemas?

martul
3. apr 2024

@janai1 porovnávam, netvrdím, že je to super. Slušné legíny znamená hrubšia látka také čo nepresvitá, nemá to zarezané vpredu aj vzadu. Kúpila som také u číňana za 4,50.

autor
3. apr 2024

@rivini saty vhodne nemam ziadne. Chodim bezne skôr rifle tricko mikina/sveter.

koniarova
3. apr 2024

@martul slušné legíny neexistujú.

simsalabim
3. apr 2024

Na pohreb sa patri neist v ciernom. Ja ciernu neoblubujem, nepristane mi, nohavice cierne mam v beznom satniku, aj suknu, ale specialne kvoli pohrebom mam ciernu bluzku aj svetrik a aj kabat (ten podedeny po mame), ktore inak nenosim.

oblecenie99
3. apr 2024

Odkiaľ si a akú máš veľkosť? Ak S, M, a si zblízka Košíc, ja ti rada požičiam šaty, resp. možno mám niečo aj na darovanie, ja to nevynosim 🙂

koniarova
3. apr 2024

Nerieš to dokola preboha. Daj rifle, sú tmavé a hotovo. Hlavne je,že sa ideš rozlúčiť. Ani ja nemám čierne nohavice. Nič otrasnejsie a nemodernejsie ako čierne nohavice nepoznám. Ešte ti k nim napišu bielu blúzku a amen tma.

rivini
3. apr 2024

@martul ja by som zas v zivote neobliekla na pohreb cinakovske leginy…to naozaj radsej slusne kvalitne rifle. A uz to dnes vobec neplati, ze rifle nie…ide skor o to, ako vyzeraju.

koniarova
3. apr 2024

@rivini samozrejme že pekne vkusne sediace tmavé rifle sú lepšie ako nejaké čierne staromódne tesiláky,ktoré potom nikde nebudeš nosiť.

rivini
3. apr 2024

@koniarova presne…leginy su podla mna varianta teplakov. Mimo domu by som ich neobliekla nikde. Nieto Este nejake od cinana za 4,50 eur.

autor
3. apr 2024

@oblecenie99 joj si mila,ale od KE som pekne daleko.

Dakujem zienkt, ak najdem nieco vhodnejsie,tak kupim,ak nie,tak pojdem tak. Ved to zas nie he taka najbluzsia rodina,nebudem tam hlavná ja

doris11
3. apr 2024

Nerieš, normálne si zober tie rifle.. nikoho tým neurazíš🙂 a hlavne ideš na pohreb úplne kvôli niečomu inému ..

janai1
3. apr 2024

@simsalabim a v akej farbe máš ísť na pohreb ak nie v čiernej?

@martul fúha, strašne by som sa hanbila ísť v takom niečom na pohreb

danniiee8
3. apr 2024

Ahoj, neviem odkiaľ si ale ja som sa ešte nestretla s tým, že by niekto riešil oblečenie na pohrebe. Okrem toho pokiaľ nie sú nohavice napr červené je to ok za mňa... Napr ja som bola v zime na pohrebe v olivovej bunde, bledomodrych rifliach a ružových topánkach (nestihla som sa kvôli kolóne ísť domov prezliecť) a nik na mňa nezazeral myslím.

veselo_neveselo
3. apr 2024

Ja by som na pohreb, a babke, v rifliach nesla. Budes tam pohorsovat ine babky.
Ale inak samozrejme mozes ist v tom, co mas. Len sa obrn, ze mozno budu kukat.
Uprimnu sustrast.