Môžem si na dve svadby obliecť rovnaké šaty?
Dali by ste si na dve svadby tie isté šaty? Budú za sebou po 2 mesiacoch a budú tam ti istý ľudia.
Nie
Nie
@jaja20 ja si myslim, keďže tam budu ti isti ludia, ti isti ludia budu mat aj tie iste saty, aspon drviva vacsina. Dajme si ruku na srdce nie sme ziadne Kardashianky, ze by sme mali 1000 siat na svadby a dokazali by sme ich aj vyuzit. Vsak kam si ich vazmes? Do prace, na prechadzku...?? Tak a svadba kazdy mesiac sa nekona, ze ich vynosis. Pripadne este skus pozicovnu siat.
@mira0611 A to mi načo píšeš? Ja som otázku nekládla 😉
Čo sa mňa týka,tak šaty nosím od jari do jesene,takže ich mám vyše 300 kusov a pravidelne ich obmieňam,viď.môj bazárik,kde ich ponúkam vyše 200 🙂
Kupujem si ich pravidelne aj na dovolenkách niekoľkokrát ročne. Takže taký problém ako autorka nemám.
Ako host na svadbe nepotrebujem robu za 200 eur. Saty nosim stale, takze by som bud volila dvoje co mam doma, alebo jedny plus jedny kupila nove, alebo kupila dvoje nove, co aj mimo vynosim.
A nemusia byt nove, aj z bazaru kupis za super peniaz. Takisto ich mozes po svadbe predat.
Mne je jedno co si kto oblecie, ci cely zivot chodi v jednom. Aj to co si kto mysli, ze by som mala jedny v oba dni.
Ale sama kvoli sebe by som to neurobila, nech som ina tam a ina tam. Ja budem mat fotky, ja sa na nich uvidim, tak nech si pamatam, z ktorej svadby je ktora fotka.
Nie. Budú fotky, budeš v rovnakých šatách. Šaty sa dajú kúpiť aj lacno, prírodne si požičaj od kamošky…
Ja ano. Tiez som bola v rovnakych satach na 2 svadbavh a boli tam ti isti ludia. Saty pekne,nie najlacnejsie,preco by mali stat v skrini.
Ze ludia si nepamataju, kto mal co oblecene... ja som mala svadbu 11 rokov dozadu a moja mama si pamata kazdeho, kto mal co oblecene (hlavne z muzovej strany)...
Ja by som si nedala tie iste saty s tymi istymi ludmi.
@guiseppinka Keby len ženy, ale aj muži si všímajú 😁 vlastná skúsenosť, ocino si hneď všimol, že nevesta využila svoje popolnočné šaty na bratovej svadbe😁Nie že by ho to nejak extra zaujímalo, to teda vôbec ale skrátka všimol si a spomenul to😁
Ja urcite nie ajj keby boli drahe 😁 ved daju sa zohnat pekne saty aj za lacno
Áno
Ja tiež takto nosím, aj na 3 svadby 😀 Nie žeby som nemala na nové, ale ak ich nemám kde vynosiť, zbytočne mi bude v skrini stáť viacero spoločenských šiat. Radšej kúpim kvalitné a nie za pár euro, len aby bolo. Aj tak je dosť textilného odpadu na Zemi na xy generácií dopredu 🙂 Podľa mňa je už prežitok mať na každú spoločenskú udalosť iné šaty. A okrem toho, ja si osobne nepamätám kto mal aké šaty, takže ak tam vyslovene niekto neočumuje a neprovnáva fotky z minulých svadieb, nikto si to nebude pamätať 😀
Sranda je, že muži nosia jeden oblek na všetky svadby. Veľká časť mužov vlastní práve ten jeden, slávnostný. A pri ženách sa na to tak nehľadí. Alebo aspoň my ženy si to tak myslíme, že je to nevhodné. Asi by som si nedala, ak by som mala aj iné, chcela by som zmenu. Ale ak máš, ako tí muži, jediné šaty, v ktorých sa cítiš dobre a slávnostne, tak si ich daj.
Keby ma aj 5 ci 10 ludi po sebe svadbu mne zas pride uplne zbytocne kupovat kvoli cudzim svatbam na kazdu ine saty 😅 zbytocne peniaze do luftu na cudziu parhodinovu zalezitost
Ano ja nosim spolocenske saty na viac akcii. Som za udrzatelnost a je mi jedno, co si o tom kto mysli. Dokonca aj popolnočné šaty som mala potom na inej svadbe, mysliš ze si to niekto pamatal? 🤭
Ďakujem za odpovede. Tie šaty sú drahé a trochu extravagantné.
Nejako som neriešila kde tie šaty ešte vezmem. Padli mi do oka a ešte lepšie vyzerajú na mne.
Druhú svadbu som neriešila, až teraz ma napadlo či vziať tie isté?
@tinalia takto tieto si budú pamätať určite 🤭. Som výrazný typ a tie šaty sú naozaj veľmi pekne.
Porozmýšľam, mám ešte čas. 🥳
@tinalia mne nevadí nosiť šaty opakovane, ale skor do inej spoločnosti. Ale možno sa tak rozhodnem, nech podporím udržateľnosť. Mám rada eko zmýšľanie.
Ja nie. Ale len preto ze to bude ta ista partia. Aj celkom kratko po sebe. Ale tak ja mam doma kopu siat. Mam z coho vyberat. Nemusela bysom zhanat a keby aj dnes aj za 20€ vies kupit pekne saty.
@maryetta zasa za 20 e je nižšia kvalita. To by bol skokovy rozdiel. Nemám jedine šaty v šatníku, uvidím.
Tak ja uz som kupila aj drahsie cez rozne skupiny za zlomkovu cenu.
Naposledy saty z 45€ na 19,90.
Jedny mam co stoja okolo stovky. Ja som za ne dala 40€.
Kým to nie je s tými istými ľuďmi tak úplne v pohode .
Pokiaľ sú moc extravagantné a sama tvrdíš že sú na tebe top tak určite nie . Účes a zmenu topánok a kabelky isto nepomôže. Takže ak máš iné tak radšej daj iné ako riešiť to že na tej druhej svadbe budú potichu ohovárať že však si ich už mala

@elviku11 moj muz presne tak nosil oblek asi zo statnic az tento rok dve hodiny pred svadbou, na ktoru sme isli zistil, ze tie gate su take tesne, ze hrozi ruptura, ked sa trosku rozjari 😂 tak sme rychlo sli zhanat, takze ak vyrazne nepriberie najblizsich 15-20 rokov, tak to znosi