icon

Môžem si obliecť tieto šaty na svadbu?

michaela1181
7. apr 2025
Môžem si obliecť tieto šaty na svadbu?
Strana
z2
bg92
8. apr 2025

jasne ze sa hodia. na letnu svadbu priam ako stvorene... nechapem to co tu baby pisu ze by to mohlo neveste vadit,ved su to letne kvetovane saty :D v ako vesmire by toto mohlo zatienit nastajlovanu nevestu v svadobnej robe alebo robit nejaky rozruch :D
mne sa zda ze podla vacsiny MK sa svadbu hodia iba mundurove saty ake nosia zeny 55+, nedajboze by nejaka hostka vyzerala pekne a pritazlivo, to uz hned zatienuje nevestu a je vulgarna. podla mna nikto outfity hosti na svadbe neriesi a nikoho to nezaujima. jedine ze by to bol nejaky vysloveny extrem (napr vyslovene biele saty/roba, vypadavajuce prsia zo siat a pod).

tamitamitami
8. apr 2025

Tiež mi prídu až moc biele, spýtaj sa nevesty. Ja osobne by som nechcela aby vedľa mňa stála žena v bielych šatách.

michaela1181
autor
8. apr 2025

Ďakujem veľmi pekne za každý vyjadrený názor. Utvrdili ste ma v mojom prvom dojme. Hádam teda stihnem zohnať niečo druhé, asi by som sa necítila moc prijemne keď som o nich není presvedčená a vidím, že prevláda skôr negatívny názor. Ešte raz ďakujem.

danica2711
8. apr 2025

@michaela1181 neprenáhľuj sa, ak máš pochybnosti, hlavne sa spýtaj nevesty. Možno jej je úplne jedno, aké budeš mať šaty - mňa napr. vôbec nezaujímalo, aké šaty majú moje kamarátky na mojej svadbe

martamar
8. apr 2025

@michaela1181 saty su velmi pekne,podla mna sa hodia na svadbu,aj ked vyzeraju skor letnejsie

liusa82
8. apr 2025

no mne by ani nenapadlo dakomu nakazovať akú farbu šiat si má dať niekto na moju svadbu.Nech by došla aj v čisto bielych ja som v tomto benevolentná🙂 to sa akože tie nevesty boja že ich niekto zatieni alebo čo?😀 a tieto sa páčia aj mne.Kludne by som si ich obliekla.Ak máš na to peknú,šíthlu postavu tak ok

domkakvet
9. apr 2025

@michaela1181 nevhodne.

oblecenie99
9. apr 2025

Podľa mňa nie sú zle... V pohode si ich viem predstaviť na nejakú letnú svadbu.

oblecenie99
9. apr 2025

No áno, a biela farba.. ja som mala svadobné šaty pudrovoruzove napríklad, a mama aj svokra mali tiež šaty do ružova. Mňa to nejak nenapadlo riešiť, že budú oblečené "rovnako" ako nevesta.

Strana
z2