icon

Musí sa štýl zmeniť po narodení dieťaťa?

10. jún 2024

Zdravim,
Myslite že človek by sa mal stat viacej konzervatívnym čo sa týka napr obliekania a vkusu všeobecne keď sa stane rodičom? Ja som dnes totiz videla fakt neuveriteľný nevkus (netýkalo sa to len oblecenia) a potom som si všimla že žena ma so sebou ešte aj dieťa.. prišlo mi to nefér aj voci dieťaťu - škôlka čo si myslia rodičia a tak všeobecne ma zaujima či beriete ohľad aj na toto..

jesenzima
11. jún 2024

Nezabúdaj, že tieto tvoje postoje a názory od teba preberú aj tvoje deti a vyrastú z nich rovnako zatrpknutí ľudia, ktorí budú neustále riešiť, kto ako vyzerá 🙄

enmery
11. jún 2024
siska53
11. jún 2024

A to je naco dobre sa tymto zaoberat?

Preco by sa mal clovek konzervativne obliekat len preto, ze ma deti?

larena
11. jún 2024

Mna by tiez zaujímalo čo mala na sebe😀Keby doniesla matka do škôlky dieta v podväzkoch a podprsenke tak áno asi by som sa nad tým pozastavila..ale pochybujem že to bol až taký extrém.Ja mám dieťa a obliekam sa tak ako pred dieťaťom kludne nosím croptop alebo kratke gate..mám 26 rokov a mám na to postavu tak sa nebudem zahaľovať len kvôli tomu že mám dieťa😂Mne sa práveže páči keď sa aj maminky pekne kludne aj trochu sexy oblečú veď s materstvom nevstupuje žena do kláštora😀

enmery
11. jún 2024

@larena Stačí si prečítať komentáre a vedela by si, čo mala na sebe. Tu príspevok nad Tebou som dala screenshot pre baby, ktoré nevedia čítať🤣

minenkak
11. jún 2024

@larena bola úplne normálne oblečená,mala ružový kočík so zlatými krídlami a leopardiu Audinku

larena
11. jún 2024

@enmery Dakujem, našťastie čítať viem 😊len som nemala čas čítať všetko

miadi
11. jún 2024

Oblecko mala uplne normalne take sa teraz nosi moda sa opakuje. Asi pre starsiu pani moze byt ruzovy kocik a auto so zvieracim vzorom poburujuce a vulgarne tak ako boli pre stare damy na zaciatku 19st zeny v nohaviciach skandal a vrchol vulgarnosti. Ale je to dost vtipne ako to prezivas. Prepac . Take auto aspon raz dva najde na parkovisku plnom ciernych a striebornych aut. Tebe sa pacit nemusi nie je tvoje. A jej vkus ci nevkus ti nijak neskodi. Asi by si mala ist castejsie von medzi ludi aby ta Taketo malickosti neohurili.

jamimo
11. jún 2024

@macekovam??? prečo myslíš? Len som opísala moje videnie 😉 Nech si nosí každý čo len chce, ale ak žena vyzerá lacno a vidíš celé perineum, tak...?... to určite nie je vec vkusu...

reddflowerlife
11. jún 2024

Za mna - oblecenie a ako si upravena robi velmi vela. Uz len inak sa a tebou bavia ked ides k lekarovi elegantne a ked ides v ceplakoch. Takisto sa so mnou inak bavia v obchodoch, v parfumeriach ked som elegantne oblecena .

miadi
11. jún 2024

@jamimo v tomto ta chapem Lebo nie su leginy ako leginy . Pre mna osobne su skor na doma. Ale su take co su ok ked spravne sedia a su z dobreho materialu strih farba. Ale vacsinou su hrozne . Raz sa mi stalo v detskom centre ze stala mama predomnou Ja som sedela a nedalo sa nevsimnut ze mà mà svetlo sive o cislo mensie nez by mala mat leginy a celu buchtu som jej videla . Svik legin zarezany medzi pysky. Keby si na to dala dlhsi top bolo by to lepsie . Ale tak nech si nosi ako chce musi clovek kukat inde alebo zatvorit oci 😂este ked Chlapi zacnu nosit leginy bude sranda ( jedneho som uz videla s vackom na mobil tie su najhorsie 😂)

jamimo
11. jún 2024

@miadi ja som nenapísala nič zlé, tak nerozumiem babe ktorá ma označila🤷‍♀️ Poznám napr. mamičku (to je jedno aj keby bola bezdetná...) nosí také mini šaty, že fakt vidíš celé "ťavie kopýtko" Nuž, ale... proti gustu žiaden dišputát 😉

evaachesa
11. jún 2024

@enmery vďaka, potom som si to dohľadala len som nemala čas odpísať. 😅
Autorka asi nemá poňatie o aktuálnych trendoch...že dierkované tričko. 🤭😀
Ale teda čakala som všetko len nie že ju bude šokovať žena, ktorá má Audinu, značkové dierkované tričko a značkový kočík, predpokladám že Cybex v limitovanej edícii s krídlami. Tak tomu sa povie ZÁVISŤ ako vyšitá. 😏

miadi
11. jún 2024

@jamimo tak niektori ludia su viac exhibicionisti ale zas vzdy lepsie ako nabozenske alebo politicke diktaturi kde zeny Musia byt zahalene.

jamimo
11. jún 2024

@miadi rozumieme si... diskusia je o vkuse, (ne) vkuse. Príklady kt. sme popísali sú určite nevkusné 🤨

miadi
11. jún 2024

@evaachesa to nemusi byt zavist ak je autorka ako Moj svokor 90r ked videl moje diery na jeans 👖 tak mà lutoval nechapal ze to je zamer a nukal mi svoje stara gate ze maju menej dier 😂alebo ako Moj stary otec ked som mala 15 a cierny lak na nechty sa mi smial ci som si privrela nechty do dvery, to moze byt generacny problem .

evaachesa
11. jún 2024

@miadi tak ale audina a drahy kočík jej môžu napovedať že núdzou asi netrpí. 🤷😅 Ja predpokladám z toho písania že aj autorka je mamička a generačný problém tam asi nebude
🙂 jedine že by bol. 😂

miadi
11. jún 2024

@evaachesa Ja mam Cadillac a guess handre a svokor vie ze nudzou netrpim . To nevysvetlis. Oni nevidia ze kocik je drahy ale ze je ruzovy. Pre niekoho to je gyc ako z hrackarstva ked to nema klasicku tmavu farbu.

zuzana76
11. jún 2024

Tak nevkusne asi posobila, ale vulgarne asi nie, pokial nebola odhalena, ano, zvieracie vzory su nevkusne, je to vsak jej vec, asi by som sa na nu len pozrela a vybavena vec.

lelelienka
11. jún 2024

@evaachesa ak sa niekomu niečo nepáči na bohatom človeku, prečo by malo ísť automaticky o závisť. Rovnako tam nemusí byt ani generačný rozdiel, je to jednoducho iný názor 🙂 to je snáď este dovolené mať ho 😁

zuzana76
11. jún 2024

ten cybex s kridalmi som si pozrela a podla mna nevkus

mirkam3
11. jún 2024

Jeeezinku, to fakt nemate nic lepšie, len zakladať denne tieto anonymne diskusie typu “aky máte názor na xy??” 😂. Úprimne, nemám názor na náhodných ľudí, ktorých denne stretnem a je mi ukradnuté, co nosia, v čom sa vozia, a či to náhodou neovplyvňuje psychicky vývoj ich dieťaťa 😂😂😂.

Ale ked tu zbadam zakaždým takúto (anonymnú samozrejme) diskusiu o total povrchných veciach typu “čo povedia ľudia”, pomyslím si, že to rieši nejaká unudená pani na materskej, s kilami navyše, ktorá chodí nakupovať do Pepca a vozí dieťa autobusom a zjavne ju to všetko samu frustruje …

autor
11. jún 2024

Neviem či bol kocik dráhy alebo lacný mal
Zlate krídla a anjelov s dolármi hovorím ako pôsobila a myslím ze nahé anjeliky s dolarmi posobia vulgárne ak ma ešte aj dieťa Dana osoba pri sebe, to neni motív pre male dieta preto som to napísala ze ako rodic či netreba mat určitú sebareflexiu …

evaachesa
11. jún 2024

@miadi
@lelelienka
Ja len nechápem že prečo to autorku trápi. Fakt prečo to vôbec rieši? 🤷 Zvieracie vzory nenosím, ale absolútne neriešim keď niekto áno alebo ak má niekto kočík s krídlami. Oveľa horšie sú podľa mňa tie gýčové ozdoby proti utieknutiu na kočíkoch...a tiež je mi to jedno ..ako zakladať o tomto diskusiu. Tak možno to nie je práve závisť ale nejaký mindrák určite. 🤷😏

zuzana76
11. jún 2024

Ano, rodic by mal mat sebareflexiu, ale najma co sa tyka vychovy deti.

miadi
11. jún 2024

@lelelienka moze ho mat ale koli tomu zakladat temu ? Autorka sak mala si jej povedat ze nema sebareflexiu 😂tu to uz nevyriesis. A ona bude dalej stastne behat po svete s ruzovym kocikom a nahy anjelik a $ a leopard Audi. Kludne si jej mala povedat co si myslis a pokazit jej den, Takto ta to bude este dlho trapit. Ale skor by ta nejak odpalkovala a dalej zila happy .

miadi
11. jún 2024

@evaachesa Ja tiez nemusim zvieracie vzory ale mam kufre zirafa pattern. A boli super 13r ako nove lebo ak sa aj zaspinili vdaka tomu vzoru to nie je vobec vidno. A nalietali sa dost . Muzov jednodarebny kufor hnet spinavy po prvom pouziti, aj hnet vidim na pase ked ide ten Moj . Len raz sa mi stalo ked boli uplne nove a doletela som do viedne ze Niekto mal ten isty . A ja som zdrapla tu “ moju “ zirafu nastastie som sa este zo srandy kukla na vysacku s adresou ze …ups to Neni moje. Uz by som chcela nejake nove no musim najst nieco extravagantne aby to nezanikalo v mori tmavomodrych a bordovych. Neviem do akeho bordelu chodi autorka Ja teda do ziadneho ale pochybujem ze tam frci leopardi vzor 😃

lelelienka
11. jún 2024

@evaachesa tak tu je toľko oveľa primitívnejších tém, že toto je fakt len slabý odvar 😁

miadi
11. jún 2024

@lelelienka myslis? Dost odveci nazyvat zenu matku vulgarnou ked sa ti nepaci jej kocik a jej vzor farby auta . A hovorit nieco o sebareflexii. Opinions are like assholes everyone has one .

enmery
11. jún 2024

Autorka, sebareflexiu by si mala mať ty. Pretože tú ženu vôbec nepoznáš. To je vidno aj tu na týchto témach-muž je krásny, ale správa sa ako hovädo a ona ho ľúúúbi. Skutky nepodstatné. Sú ľudia, ktorí sú radi extravagatní a stále to nehovorí nič o ich charaktere-výpovednú hodnotu majú činy a správanie. Sebareflexie majú mať rodičia v tom, ako sa k dieťaťu správajú, aký vzor mu dávajú, ako ho vychovávajú a nie v čom ho vozia. A oblečená bola úplne normálne, móda sa stále vracia. Na začiatku 2000 fičali zvoňáky a nosila som ich a je to tu späť. Čakala som niečo na štýl Alex Wortex. Mne sa nepáči kopec módnych výstrelkov a nedala by som si ich, ale absolútne sa nezamýšľam nad tým, keď to niekto na sebe má, že to o ňom niečo vypovedá. A ty o tom ešte založíš tému. Keby to bolo o tom, že tá matka vrieska po dieťati, je opitá, oblizuje sa s 3tím chlapom pred ním, nadáva, je arogantná k ostatným, pochopím-to by si to dieťa nezaslúžilo a až vtedy by som si o tej matke niečo pomyslela. Ale určite nie kvôli vzoru na aute, kočíku, či pekným zvoňákom na peknej babe. Toľkých som stretla neskutočne elegatne a štýlovo oblečených ľudí a správaním to boli ľudia na poľutovanie. Toto jedine vypovedá niečo o Tebe a Tvojich divnych hodnotách v živote.