Musí sa štýl zmeniť po narodení dieťaťa?
Zdravim,
Myslite že človek by sa mal stat viacej konzervatívnym čo sa týka napr obliekania a vkusu všeobecne keď sa stane rodičom? Ja som dnes totiz videla fakt neuveriteľný nevkus (netýkalo sa to len oblecenia) a potom som si všimla že žena ma so sebou ešte aj dieťa.. prišlo mi to nefér aj voci dieťaťu - škôlka čo si myslia rodičia a tak všeobecne ma zaujima či beriete ohľad aj na toto..
A to je naco dobre sa tymto zaoberat?
Preco by sa mal clovek konzervativne obliekat len preto, ze ma deti?
Mna by tiez zaujímalo čo mala na sebe😀Keby doniesla matka do škôlky dieta v podväzkoch a podprsenke tak áno asi by som sa nad tým pozastavila..ale pochybujem že to bol až taký extrém.Ja mám dieťa a obliekam sa tak ako pred dieťaťom kludne nosím croptop alebo kratke gate..mám 26 rokov a mám na to postavu tak sa nebudem zahaľovať len kvôli tomu že mám dieťa😂Mne sa práveže páči keď sa aj maminky pekne kludne aj trochu sexy oblečú veď s materstvom nevstupuje žena do kláštora😀
Oblecko mala uplne normalne take sa teraz nosi moda sa opakuje. Asi pre starsiu pani moze byt ruzovy kocik a auto so zvieracim vzorom poburujuce a vulgarne tak ako boli pre stare damy na zaciatku 19st zeny v nohaviciach skandal a vrchol vulgarnosti. Ale je to dost vtipne ako to prezivas. Prepac . Take auto aspon raz dva najde na parkovisku plnom ciernych a striebornych aut. Tebe sa pacit nemusi nie je tvoje. A jej vkus ci nevkus ti nijak neskodi. Asi by si mala ist castejsie von medzi ludi aby ta Taketo malickosti neohurili.
Za mna - oblecenie a ako si upravena robi velmi vela. Uz len inak sa a tebou bavia ked ides k lekarovi elegantne a ked ides v ceplakoch. Takisto sa so mnou inak bavia v obchodoch, v parfumeriach ked som elegantne oblecena .
@jamimo v tomto ta chapem Lebo nie su leginy ako leginy . Pre mna osobne su skor na doma. Ale su take co su ok ked spravne sedia a su z dobreho materialu strih farba. Ale vacsinou su hrozne . Raz sa mi stalo v detskom centre ze stala mama predomnou Ja som sedela a nedalo sa nevsimnut ze mà mà svetlo sive o cislo mensie nez by mala mat leginy a celu buchtu som jej videla . Svik legin zarezany medzi pysky. Keby si na to dala dlhsi top bolo by to lepsie . Ale tak nech si nosi ako chce musi clovek kukat inde alebo zatvorit oci 😂este ked Chlapi zacnu nosit leginy bude sranda ( jedneho som uz videla s vackom na mobil tie su najhorsie 😂)
@enmery vďaka, potom som si to dohľadala len som nemala čas odpísať. 😅
Autorka asi nemá poňatie o aktuálnych trendoch...že dierkované tričko. 🤭😀
Ale teda čakala som všetko len nie že ju bude šokovať žena, ktorá má Audinu, značkové dierkované tričko a značkový kočík, predpokladám že Cybex v limitovanej edícii s krídlami. Tak tomu sa povie ZÁVISŤ ako vyšitá. 😏
@evaachesa to nemusi byt zavist ak je autorka ako Moj svokor 90r ked videl moje diery na jeans 👖 tak mà lutoval nechapal ze to je zamer a nukal mi svoje stara gate ze maju menej dier 😂alebo ako Moj stary otec ked som mala 15 a cierny lak na nechty sa mi smial ci som si privrela nechty do dvery, to moze byt generacny problem .
Tak nevkusne asi posobila, ale vulgarne asi nie, pokial nebola odhalena, ano, zvieracie vzory su nevkusne, je to vsak jej vec, asi by som sa na nu len pozrela a vybavena vec.
@evaachesa ak sa niekomu niečo nepáči na bohatom človeku, prečo by malo ísť automaticky o závisť. Rovnako tam nemusí byt ani generačný rozdiel, je to jednoducho iný názor 🙂 to je snáď este dovolené mať ho 😁
ten cybex s kridalmi som si pozrela a podla mna nevkus
Jeeezinku, to fakt nemate nic lepšie, len zakladať denne tieto anonymne diskusie typu “aky máte názor na xy??” 😂. Úprimne, nemám názor na náhodných ľudí, ktorých denne stretnem a je mi ukradnuté, co nosia, v čom sa vozia, a či to náhodou neovplyvňuje psychicky vývoj ich dieťaťa 😂😂😂.
Ale ked tu zbadam zakaždým takúto (anonymnú samozrejme) diskusiu o total povrchných veciach typu “čo povedia ľudia”, pomyslím si, že to rieši nejaká unudená pani na materskej, s kilami navyše, ktorá chodí nakupovať do Pepca a vozí dieťa autobusom a zjavne ju to všetko samu frustruje …
Neviem či bol kocik dráhy alebo lacný mal
Zlate krídla a anjelov s dolármi hovorím ako pôsobila a myslím ze nahé anjeliky s dolarmi posobia vulgárne ak ma ešte aj dieťa Dana osoba pri sebe, to neni motív pre male dieta preto som to napísala ze ako rodic či netreba mat určitú sebareflexiu …
@miadi
@lelelienka
Ja len nechápem že prečo to autorku trápi. Fakt prečo to vôbec rieši? 🤷 Zvieracie vzory nenosím, ale absolútne neriešim keď niekto áno alebo ak má niekto kočík s krídlami. Oveľa horšie sú podľa mňa tie gýčové ozdoby proti utieknutiu na kočíkoch...a tiež je mi to jedno ..ako zakladať o tomto diskusiu. Tak možno to nie je práve závisť ale nejaký mindrák určite. 🤷😏
Ano, rodic by mal mat sebareflexiu, ale najma co sa tyka vychovy deti.
@lelelienka moze ho mat ale koli tomu zakladat temu ? Autorka sak mala si jej povedat ze nema sebareflexiu 😂tu to uz nevyriesis. A ona bude dalej stastne behat po svete s ruzovym kocikom a nahy anjelik a $ a leopard Audi. Kludne si jej mala povedat co si myslis a pokazit jej den, Takto ta to bude este dlho trapit. Ale skor by ta nejak odpalkovala a dalej zila happy .
@evaachesa Ja tiez nemusim zvieracie vzory ale mam kufre zirafa pattern. A boli super 13r ako nove lebo ak sa aj zaspinili vdaka tomu vzoru to nie je vobec vidno. A nalietali sa dost . Muzov jednodarebny kufor hnet spinavy po prvom pouziti, aj hnet vidim na pase ked ide ten Moj . Len raz sa mi stalo ked boli uplne nove a doletela som do viedne ze Niekto mal ten isty . A ja som zdrapla tu “ moju “ zirafu nastastie som sa este zo srandy kukla na vysacku s adresou ze …ups to Neni moje. Uz by som chcela nejake nove no musim najst nieco extravagantne aby to nezanikalo v mori tmavomodrych a bordovych. Neviem do akeho bordelu chodi autorka Ja teda do ziadneho ale pochybujem ze tam frci leopardi vzor 😃
@evaachesa tak tu je toľko oveľa primitívnejších tém, že toto je fakt len slabý odvar 😁
@lelelienka myslis? Dost odveci nazyvat zenu matku vulgarnou ked sa ti nepaci jej kocik a jej vzor farby auta . A hovorit nieco o sebareflexii. Opinions are like assholes everyone has one .
Autorka, sebareflexiu by si mala mať ty. Pretože tú ženu vôbec nepoznáš. To je vidno aj tu na týchto témach-muž je krásny, ale správa sa ako hovädo a ona ho ľúúúbi. Skutky nepodstatné. Sú ľudia, ktorí sú radi extravagatní a stále to nehovorí nič o ich charaktere-výpovednú hodnotu majú činy a správanie. Sebareflexie majú mať rodičia v tom, ako sa k dieťaťu správajú, aký vzor mu dávajú, ako ho vychovávajú a nie v čom ho vozia. A oblečená bola úplne normálne, móda sa stále vracia. Na začiatku 2000 fičali zvoňáky a nosila som ich a je to tu späť. Čakala som niečo na štýl Alex Wortex. Mne sa nepáči kopec módnych výstrelkov a nedala by som si ich, ale absolútne sa nezamýšľam nad tým, keď to niekto na sebe má, že to o ňom niečo vypovedá. A ty o tom ešte založíš tému. Keby to bolo o tom, že tá matka vrieska po dieťati, je opitá, oblizuje sa s 3tím chlapom pred ním, nadáva, je arogantná k ostatným, pochopím-to by si to dieťa nezaslúžilo a až vtedy by som si o tej matke niečo pomyslela. Ale určite nie kvôli vzoru na aute, kočíku, či pekným zvoňákom na peknej babe. Toľkých som stretla neskutočne elegatne a štýlovo oblečených ľudí a správaním to boli ľudia na poľutovanie. Toto jedine vypovedá niečo o Tebe a Tvojich divnych hodnotách v živote.

Nezabúdaj, že tieto tvoje postoje a názory od teba preberú aj tvoje deti a vyrastú z nich rovnako zatrpknutí ľudia, ktorí budú neustále riešiť, kto ako vyzerá 🙄