Musí sa štýl zmeniť po narodení dieťaťa?
Zdravim,
Myslite že človek by sa mal stat viacej konzervatívnym čo sa týka napr obliekania a vkusu všeobecne keď sa stane rodičom? Ja som dnes totiz videla fakt neuveriteľný nevkus (netýkalo sa to len oblecenia) a potom som si všimla že žena ma so sebou ešte aj dieťa.. prišlo mi to nefér aj voci dieťaťu - škôlka čo si myslia rodičia a tak všeobecne ma zaujima či beriete ohľad aj na toto..
Aby sa to neodrazilo na detickach? Ja milujem mentolovu farbu odraza sa to na detickach tiez ju miluju syn chce mat takej farby auta . Tak maximalne Keby jej deti chceli skvrnite auto .. uz ho maju 😃mat tvoje problemy 😊ži a nechaj žit.
Autorka, AKO sa prosím ťa môže na detičkách odraziť to že mamka má Audi a drahý kočík? 🙏Prosím vysvetlí nám nemenej chápavým. 🙏 Jedine ak tak tvoja hlúposť sa odrazí na tvojich deťoch lebo sa budú cítiť trápne za svoju mamu ak budeš naďalej riešiť takéto veci do ktorých ťa nič nie je. 🤷
Na detičkách sa nemá čo odraziť, jedine jedovité reči kritizujúcich rodičov, ktorí sa starajú do toho, do čoho ich nič.
Logicky z toho vyplýva, že autorka tejto témy je ten agresor, ktorého blbé reči môžu spôsobiť, že nejaké dieťa v škôlke bude šikanované deťmi, ktoré doma od svojich rodičov takúto kritiku počúvajú.
Autorka, ty by si si mala uvedomiť, že tvoj vkus a osobné názory nie sú všeobecne záväzné morálne pravidlá, ktorými sa ľudia musia riadiť. Myslieť si môžeš všeličo, ale nemáš právo nazývať niečí životný štýl vulgárnym, len preto, že je inakší než ten tvoj.
Len tak mimochodom, zopár rokov dozadu mala u nás v meste jedna firma takto pomaľované tie veľké miešačky. Mali leoparda, zebru, tigra a žirafu. Moje deti sa vždy tešili, keď ich videli. Aj táto audina by sa im vtedy páčila.
@evaachesa je ine mat drahy kocik ktory vyzera normalne alebo drahe auto nad ktorym si nikto nepomysli svoje myslim prvy dojem napr na ineho rodica alebo ucitelku v materskej skole
Autorka ty uz pochop. To ze sa to tebe nepaci je len a len tvoj problem, ani moj styl to nie je, ale to je moj a tvoj problem. Nie problem mamicky, ktorej sa to paci… a nie, nie kazdy je ako ty, ze na zaklade auta a kocika hned dehonestuje a odsudzuje a skatulkuje… prepac, ale naozaj sa trosku nad sebou zamysli. Ano aj mne by pravdepodobne zdvihlo obocie, ale teda to by bolo vsetko…urcite by som to neriesila na soc.sietach a uz vobec by som si nic hrozne o dotycnej nepomyslel a ani nemala pocit, ze by to ovplyvnilo niekoho decko 😂🤦♀️🤣
A pravdepodobne ako by som zaplesla dvere skolky, tak by som na to zabudla…
Autorka ,nie všetci ľudia sú ako ty ,aby riešili aký kto má kočík pre decko a auto a podľa toho riešiť človeka.Takze ty tým , že nemáš tak drahy kočík, si niečo menej ako ona lebo ho má aku má a je drahy.Tvojim štýlom rozmýšľania, by sa teda učiteľky mali venovať tvojmu dieťaťu menej a menej kvalitne,lebo ty si menej zazobana.HALOOOOO sa zobuď . Človek aký je ,určuje jeho správanie a skutky a ty touto témou máš riadne mínus vo svojom osude
Ucitelky v materskej ani inej skole vobec nema co zaujimat kto mà ake auto. Fakt chces sudit cloveka Podla farby auta a latky na kociku? Ved to o samotnom cloveku nic nehovori to je len vec vkusu, takto rozmyslat ako ty je totalne prizemne.
Autorka tipujem že s tou dievčinou vo veselej šelmej audine máš úplne iný problém ale tvrdošijne ho schovávas za nezhodu v estetike. Budeš rovnako ohovárať extravagantne oblečenú mamku s modrými dredmi čo vystúpi z otlcenej dodávky?
Autorka, ja som rodič aj učiteľ v jednom a nič kritické by som si nemyslela ani o audine, ani o kočíku s krídelkami. Sú to len veci. Tej maminke sa to páči a má takú tú šťastnú povahu, že nerieši, či sa to páči aj ľuďom v jej okolí. Nikomu vlastníctvom týchto vecí neubližuje a fakt by to nemal byť dôvod na to, aby si niekto o nej myslel čokoľvek odsudzujúce a už vôbec nie, aby niekto čo i len rozmýšľal nad tým, že to dá pocítiť deťom tejto maminky.

Este mi k tomu celu napadla jedna pekna veta: nesud, aby si nebol sudeny, respektuj a budes respektovany 😉