Načo slúži táto spodná bielizeň?
Prepáčte, možno trošku na odľahčenie, ale toto na mňa vyskočilo na FB v jednej z reklám 😀 Na čo to slúži, na pohodlnejšie uvoľňovanie vetrov? 😀

Toto treba fakt niekomu vysvetľovať? Je to erotická spodná bielizeň.
Erotická spodná bielizeň, hádam v tom nebudeš 💩...ukáž manželovi, on bude vedieť 😋
Tomu sa hovorí efektivita, spodné prádlo už nemusíme trhať pre dramatický efekt, ono už príde natrhnuté od výroby!
Tomu sa hovorí efektivita, spodné prádlo už nemusíme trhať pre dramatický efekt, ono už príde natrhnuté od výroby!
@doriiis
@anonym_679604 čo je na tom erotické? 😀 akože môj chlap by sa ma opýtal, či toto myslím vážne a či mám hnačku alebo čo, keby som to mala na sebe 😀 takže nie, ten môj by nevedel, na čo toto je 😀
no a asi som chcela vysvetlenie, ja teda nosím klasickú bavlnenú bielizeň. neviem, toto mi je cudzie 😀
@cyneric áno, toto je vysvetlenie 😀
@anonym_8e0745 fakt? ale veď dole je to spojené, zdá sa. či na análny sex? 😀
@amdornik je to eroticka spodná bielizeň, to hádam každá chápe.
to su nohavicky na sex
hned mi tu na nich vyskocila aj reklama, momentalne su za 11,60 eur na about you 😉
@doriiis
@anonym_679604 čo je na tom erotické? 😀 akože môj chlap by sa ma opýtal, či toto myslím vážne a či mám hnačku alebo čo, keby som to mala na sebe 😀 takže nie, ten môj by nevedel, na čo toto je 😀
no a asi som chcela vysvetlenie, ja teda nosím klasickú bavlnenú bielizeň. neviem, toto mi je cudzie 😀
@amdornik ... Tebe je to cudzie, nam nie. Tvojho muža to nerajcuje, našich ano. Sto ľudí, sto chutí
@doriiis
@amdornik opýtal sa ťa to,alebo si len myslíš,že by sa ťa to opýtal? V tom je veľmi veľký rozdiel.Ty ani netušíš,čo chlapov vzrušuje,lebo niekedy to netušia ani oni sami,kým niečo takéto neuvidia na vlastné oči.
Nejaká žena si to kúpi lebo si myslí že bude viac príťažlivá pre muža. Konkrétne to na fotke je podľa mňa skarede. Ja osobne erotické prádlo nevlastnim, lebo prirodzene svojho muža priťahujem bez toho, aby som sa o to musela akokoľvek snažiť.
Nejaká žena si to kúpi lebo si myslí že bude viac príťažlivá pre muža. Konkrétne to na fotke je podľa mňa skarede. Ja osobne erotické prádlo nevlastnim, lebo prirodzene svojho muža priťahujem bez toho, aby som sa o to musela akokoľvek snažiť.
@anonym_7b47cb ja to mám tiež tak...
@anonym_7b47cb
@amdornik ... Si myslíte, že ženy čo si toto kúpia inak ako s erotickou spodnou bielizňou sex nemajú? Či čo akože?
Predpokladám,že sú pre vás tabu aj erotické hračky a pomôcky.🤭
akože, baby, ja som tu nikoho nechcela uraziť, fakt nie... pochopím kadejaké čipky. ale toto mi nebolo celkom jasné. znovu zopakujem. z obrázku mám dojem, že tam "nižšie" je to spojené. z čoho mi vyplýva, že to vyzerá tak, že je to na análny sex.
@chrobak7 nie, som na prahu 50-ky. je potrebné ma urážať? len sa slušne pýtam, ako sa toto dá využiť. vysvetlenie v odseku vyššie....
@doriiis nie, to nie. normálne som sa opýtala. mne by toto ani nenapadlo, že niečo také existuje. a už vôbec netuším, prečo to na mňa vyskočilo na FB, keďže celkovo neholdujem nejakým stránkam s oblečením či bielizňou. vlastne vôbec... ani toho predajcu nesledujem, nič. preto nerozumiem.
@anonym_7b47cb
@amdornik ... Si myslíte, že ženy čo si toto kúpia inak ako s erotickou spodnou bielizňou sex nemajú? Či čo akože?
Predpokladám,že sú pre vás tabu aj erotické hračky a pomôcky.🤭
@doriiis nie, práveže chápem podstatu aj princíp hračiek aj pomôcok (nevyužívam, ale chápem, neodsudzujem a verím, že ak to nejde inak, je/môže to byť fajn spestrenie, atď... nezazlievam, nekritizujem, naopak, môže to byť zaujímavé). ale táto deravá záclona mi akosi nejde "na rozum" 😀
@doriiis
@amdornik bola by si prekvapená, určite by slintali aj ten tvoj 😋 len ty si myslíš, že nie 😀
akože, baby, ja som tu nikoho nechcela uraziť, fakt nie... pochopím kadejaké čipky. ale toto mi nebolo celkom jasné. znovu zopakujem. z obrázku mám dojem, že tam "nižšie" je to spojené. z čoho mi vyplýva, že to vyzerá tak, že je to na análny sex.
@chrobak7 nie, som na prahu 50-ky. je potrebné ma urážať? len sa slušne pýtam, ako sa toto dá využiť. vysvetlenie v odseku vyššie....
@doriiis nie, to nie. normálne som sa opýtala. mne by toto ani nenapadlo, že niečo také existuje. a už vôbec netuším, prečo to na mňa vyskočilo na FB, keďže celkovo neholdujem nejakým stránkam s oblečením či bielizňou. vlastne vôbec... ani toho predajcu nesledujem, nič. preto nerozumiem.
@amdornik ja som take nohavicky kupila pred 20 rokmi len tak, pre zaujimavost, kazdeho muza potesi zvyraznene pekne zenske telo
@amdornik ja som take nohavicky kupila pred 20 rokmi len tak, pre zaujimavost, kazdeho muza potesi zvyraznene pekne zenske telo
@anonym_679604 prečo mi toto nenapíšeš pod svojím nickom? 🙂 a popravde? nevidím dôvod, prečo by slintal nad otvoreným análom u cudzej ženy, keď slintá nado mnou aj v situácii, keď mám na sebe vrece 😀 ale OK, ja chápem, robí to tvoj, musí každý asi...
@zobaka fakt? 20 rokov? to som prekvapená, že to vyskočilo na mňa až teraz 😀 len nechápem, prečo? nič také nepozerám, NTB, všetko - maily, sociálne siete, komplet všetko mám len cez NTB a svoj mobil. tieto zariadenia používam IBA ja, nikto iný. nevyhľadávam to. prečo vyskočí takáto reklama práve mne? 😀
a nehovorte mi, že preto, že je najvyšší čas si to kúpiť a použiť!

@amdornik Existujú oveľa bizarnejšie kusy oblečenia, rôzne dizajny, rôzne farby. Dokonca vieš o tom, že sa dá kúpiť aj použitá spodná bielizeň? A je drahšia, ako nová, nepoužitá.
A to, čo si pridala v prvom príspevku - áno, existuje aj také. A nech si to kúpi kto chce a používa na čo chce.
@amdornik Existujú oveľa bizarnejšie kusy oblečenia, rôzne dizajny, rôzne farby. Dokonca vieš o tom, že sa dá kúpiť aj použitá spodná bielizeň? A je drahšia, ako nová, nepoužitá.
A to, čo si pridala v prvom príspevku - áno, existuje aj také. A nech si to kúpi kto chce a používa na čo chce.
@chrobak7 však hej, mne je jedno, kto čo kúpi a tak... len mi toto nešlo do hlavy. preto sa opýtam ešte raz - konkrétne teba, keď si v tom taký zbehlý/-á... je toto určené na análny sex alebo všeobecne akýkoľvek? mne to pripadá tak, že v oblasti, kde sa praktizuje klasický sex, že práve tam to je zošité 😀

@amdornik do postele na večer s manželom 🤗 mám doma podobné