Načo slúži táto spodná bielizeň?
Prepáčte, možno trošku na odľahčenie, ale toto na mňa vyskočilo na FB v jednej z reklám 😀 Na čo to slúži, na pohodlnejšie uvoľňovanie vetrov? 😀

@bessie12 no zo mňa určite nie 😀 lebo po A) mám väčšiu prdel, než tá na zadku a po B) nikdy si to na seba nedám 😀
@amdornik nooo stihla vobec nie som 🙈😁 a prvy krat som si to dala na (po) svadobnú noc (kedze prvu kvazi svadobnú noc sme padli do postele po 5 rano 🙈 ) ako prekvapenie pre manžela 🤣 a odvtedy len asi 2x 😁 každopádne to bolo využité 🤣
Nic proti peknému pradlu, ale toto vyzerá akoby niekto potreboval vetrať zapareny zadok alebo genitálne bradavice a chcel ostať "sexi"
@amdornik nooo stihla vobec nie som 🙈😁 a prvy krat som si to dala na (po) svadobnú noc (kedze prvu kvazi svadobnú noc sme padli do postele po 5 rano 🙈 ) ako prekvapenie pre manžela 🤣 a odvtedy len asi 2x 😁 každopádne to bolo využité 🤣
@bessie12 obdivujem ťa... mne by to pripadalo na mojom zadku ako zúfalý výkrik mladosti 😀
@bessie12 obdivujem ťa... mne by to pripadalo na mojom zadku ako zúfalý výkrik mladosti 😀
@amdornik ze zúfalý výkrik mladosti. Ani my už nie sme najmladší 😁 teda aspon co sa tyka môjho muza 🤭 ja som este stale kvázi mladá, ale obcas si pripadám ako stara babička, ktorú bolí "celý človek ". Napriklad aj dnes 😁
@amdornik ze zúfalý výkrik mladosti. Ani my už nie sme najmladší 😁 teda aspon co sa tyka môjho muza 🤭 ja som este stale kvázi mladá, ale obcas si pripadám ako stara babička, ktorú bolí "celý človek ". Napriklad aj dnes 😁
@bessie12 no to aj ja. ten zúfalý výkrik mladosti sa týkal výlučne mňa a mojej hmotnosti, ktorá si tesne po 40-ke povedala, že kašle na to, čo si ja myslím a môžem sa aj na hlavu postaviť 😀
@amdornik ja som si to povedala uz po 30tke 😂 hlavne, ze sme zdravé 🤭
@bessie12 no a to je ďalší kameň úrazu... ja nie som zdravá už tak cca 12 rokov 😀 furt dačo. najnovšie po operácii kolena a druhé tiež bolí ako šľak. to operované tiež bolí, tak sa zamýšľam, načo to bolo vlastne dobré? no katastrofa 😀 teraz mi napadla myšlienka, že keby mi niekto zaručil, že po nasadení týchto gačí budem bez bolesti kolien (a najnovšie aj lakťov pane bože...), tak si ich okamžite objednám a nosím v jednom kuse. len aby som mohla normálne fungovať 😀 😀 😀
Ale téma účel splnila. 4 strany diskusie je úspech.

@amdornik ja som mala z inej stranky objednane sexi vecicky a ono to vyzera, ze to nema koniec, ale je to ako klasicke nohavicky, cize nohy prevlecies cez snurky
@anonym_657bde bože môj.... odpadnem 😀