Najlepšia športová podprsenka pre malé prsia
Ahojte baby 🙂 potrebujem doporučiť športovú podprsenku na malé prsia, nosím 75B super push up, aby tam aspoň niečo bolo 🙈 ale nejaká iná by mi sadla aj veľkosť A. Mam asi zo 3 športové podprsenky, lenže strašne sú nepohodlne, vkuse sa mi vyhrnaju hore (chapem, nema ich co drzat😆), zle sa obliekajú..a z normálnych co nosím sa mi začali robiť modriny, asi od kostic🙄 potrebujem aj aby ta športová bola vystužená, lebo potom vyzerám jak keby mi puberta začínala 🙈 chcem to na bežné nosenie na cely den, robim HO, takže nevadila by športová. Existuje niečo vhodne pre mňa? Poradíte? Dakujeem😊
ahoj ja mam male prsia a športove podprsenky kupujem bud v športových obchodoch - rôzne značky - nike, reebok mám a aj tommy hilfiger má také rozne látkové a sú super.. súhlasím s komentárom vyššie treba sa prijať taká aká si 🙂 ja svoje mini lentilky milujem
pozri Astratex.sk, alebo pozri inú zn. napr. Lormar . sú vystužené, čipkované, dobre sedia...
Nie je to síce športová podprsenka, ale nosím podprsenky tohto typu
https://www.lindex.com/sk/p/7711408-4680-zelena...
Nemajú kostice, ktoré by tlačili a ten pás, ktorý je pod prsiami ich trochu akoby vytvaruje/nadvihne, tak to celkom fajn vyzerá.
Značka: K podprsenkam B som sa ani len nepriblížila 😁
Nie je to síce športová podprsenka, ale nosím podprsenky tohto typu
https://www.lindex.com/sk/p/7711408-4680-zelena...
Nemajú kostice, ktoré by tlačili a ten pás, ktorý je pod prsiami ich trochu akoby vytvaruje/nadvihne, tak to celkom fajn vyzerá.
Značka: K podprsenkam B som sa ani len nepriblížila 😁
@lila246 áno áno toto si hovorím vždy keď to na mňa príde, že ďakujem ze sú zdravé aj keď sú malé. 😁 ale tak cely život s tým bojujem 🙄 mam ešte takú divnu postavu, že ja mám brucho, nejaké intolerancie alergie takže večne nafuknuta🙈 ale pozriem tie podprsenky v New yorkery, raz som mala odtiaľ takú športovú ale potom som otehotnela, zhrubla a dala som ju preč lebo som si myslela, ze prsia mi zostanú väčšie 😆
@viki99999 cely život sa snažím prijať ich ale nejak mi to nejde a to uz mak vyše 30 🙈
@deti95060810 pozriem dakujem
@glade22 tieto sa mi páčia ale ja by som si v tom prisla ako dieťa, ktorému rastu prsia🙈 v takejto podprde to žena úplne prizná ale ja to nejak neviem priznať, cítim sa potom škaredá 🙈😅 najlepšie som ich mala, ked boli naliate mliekom ale to trvalo fakt kratke obdobie🤣
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
Na denne nosenie velice pohodlna, len asi to nie je uplne co hladas. Ale nerobí to letiskovu pristávaciu drahu, ma to vypchavky a podrzi to
@lila246 áno áno toto si hovorím vždy keď to na mňa príde, že ďakujem ze sú zdravé aj keď sú malé. 😁 ale tak cely život s tým bojujem 🙄 mam ešte takú divnu postavu, že ja mám brucho, nejaké intolerancie alergie takže večne nafuknuta🙈 ale pozriem tie podprsenky v New yorkery, raz som mala odtiaľ takú športovú ale potom som otehotnela, zhrubla a dala som ju preč lebo som si myslela, ze prsia mi zostanú väčšie 😆
@viki99999 cely život sa snažím prijať ich ale nejak mi to nejde a to uz mak vyše 30 🙈
@deti95060810 pozriem dakujem
@glade22 tieto sa mi páčia ale ja by som si v tom prisla ako dieťa, ktorému rastu prsia🙈 v takejto podprde to žena úplne prizná ale ja to nejak neviem priznať, cítim sa potom škaredá 🙈😅 najlepšie som ich mala, ked boli naliate mliekom ale to trvalo fakt kratke obdobie🤣
@sandra49 práveže ja si práve v týchto pripadám konečne zensky aj s malými prsiami
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
Na denne nosenie velice pohodlna, len asi to nie je uplne co hladas. Ale nerobí to letiskovu pristávaciu drahu, ma to vypchavky a podrzi to
@pralinka86 jej ale ba, dakujem, práve takéto niečo som myslela..nevyhrna sa ti?
@pralinka86 jej ale ba, dakujem, práve takéto niečo som myslela..nevyhrna sa ti?
@sandra49 nie, dobre sedi vsade
@sandra49 ja mám zo shein športové podprsenky. Pohodlnejšie som nikdy nemala..Ako by som nič nemala na sebe😉
Ak má žena malé prsia, často si myslí, že športovú podprsenku nepotrebuje, alebo že „hocičo elastické (braletka, crop topp)“ jej postačí. Pravda je však iná. Pri športe sa prsia – bez ohľadu na ich veľkosť – hýbu. A to nielen dohora a nadol, ale aj do strán a do kruhu. Tento pohyb zaťažuje väzivové tkanivo v prsiach, ktoré sa môže časom nenávratne natiahnuť. To znamená, že aj malé prsia môžu postupne stratiť svoj tvar, pevnosť a môžu sa objaviť bolesti.
Preto je dôležité vybrať si kvalitnú športovú podprsenku – nie len niečo, čo „pripomína“ športový štýl. Ja odporúčam značku Panache Sport, ktorá patrí k najlepším na svete. Ich športové podprsenky nie sú len o pevnosti – sú o ergonómii, pohodlí a funkcii. Podprsenka Panache Sport fixuje každé prso zvlášť (na rozdiel od väčšiny, ktoré ich len stlačia dokopy), čo výrazne znižuje pohyb a zároveň umožňuje dýchanie pokožky.
Jednodznačne odporúčam ísť na brafitting do Attractivu kde ti pomôžu s býberom tej správnej pre teba. A možno pri tom zistíš aj to, že tvoje prsia vôbec nie sú malé...
Všetky tie braletky z HM a podobne, čo ti tu radia sú pre fyzicku aktivitu úplne nevhodné..

no prvym krokom bude sa asi zmierit s velkostou prs, prijat ich ake su a byt neskonale vdacna, ze su zdrave 🙂 k sportovym podprsenkam -- prekvapivo mam dobru skusenost s tymi z New Yorkeru, su lacne, mam ich uz fakt par rokov :D treba si vyskusat aka sadne najlespie, maju rozne strihy