icon

Najlepšia športová podprsenka pre malé prsia

sandra49
10. máj 2025

Ahojte baby 🙂 potrebujem doporučiť športovú podprsenku na malé prsia, nosím 75B super push up, aby tam aspoň niečo bolo 🙈 ale nejaká iná by mi sadla aj veľkosť A. Mam asi zo 3 športové podprsenky, lenže strašne sú nepohodlne, vkuse sa mi vyhrnaju hore (chapem, nema ich co drzat😆), zle sa obliekajú..a z normálnych co nosím sa mi začali robiť modriny, asi od kostic🙄 potrebujem aj aby ta športová bola vystužená, lebo potom vyzerám jak keby mi puberta začínala 🙈 chcem to na bežné nosenie na cely den, robim HO, takže nevadila by športová. Existuje niečo vhodne pre mňa? Poradíte? Dakujeem😊

lila246
10. máj 2025

no prvym krokom bude sa asi zmierit s velkostou prs, prijat ich ake su a byt neskonale vdacna, ze su zdrave 🙂 k sportovym podprsenkam -- prekvapivo mam dobru skusenost s tymi z New Yorkeru, su lacne, mam ich uz fakt par rokov :D treba si vyskusat aka sadne najlespie, maju rozne strihy

viki99999
10. máj 2025

ahoj ja mam male prsia a športove podprsenky kupujem bud v športových obchodoch - rôzne značky - nike, reebok mám a aj tommy hilfiger má také rozne látkové a sú super.. súhlasím s komentárom vyššie treba sa prijať taká aká si 🙂 ja svoje mini lentilky milujem

deti95060810
10. máj 2025

pozri Astratex.sk, alebo pozri inú zn. napr. Lormar . sú vystužené, čipkované, dobre sedia...

glade22
11. máj 2025

Nie je to síce športová podprsenka, ale nosím podprsenky tohto typu
https://www.lindex.com/sk/p/7711408-4680-zelena...

Nemajú kostice, ktoré by tlačili a ten pás, ktorý je pod prsiami ich trochu akoby vytvaruje/nadvihne, tak to celkom fajn vyzerá.
Značka: K podprsenkam B som sa ani len nepriblížila 😁

sandra49
autor
11. máj 2025
@glade22

Nie je to síce športová podprsenka, ale nosím podprsenky tohto typu
https://www.lindex.com/sk/p/7711408-4680-zelena...

Nemajú kostice, ktoré by tlačili a ten pás, ktorý je pod prsiami ich trochu akoby vytvaruje/nadvihne, tak to celkom fajn vyzerá.
Značka: K podprsenkam B som sa ani len nepriblížila 😁

@lila246 áno áno toto si hovorím vždy keď to na mňa príde, že ďakujem ze sú zdravé aj keď sú malé. 😁 ale tak cely život s tým bojujem 🙄 mam ešte takú divnu postavu, že ja mám brucho, nejaké intolerancie alergie takže večne nafuknuta🙈 ale pozriem tie podprsenky v New yorkery, raz som mala odtiaľ takú športovú ale potom som otehotnela, zhrubla a dala som ju preč lebo som si myslela, ze prsia mi zostanú väčšie 😆
@viki99999 cely život sa snažím prijať ich ale nejak mi to nejde a to uz mak vyše 30 🙈
@deti95060810 pozriem dakujem
@glade22 tieto sa mi páčia ale ja by som si v tom prisla ako dieťa, ktorému rastu prsia🙈 v takejto podprde to žena úplne prizná ale ja to nejak neviem priznať, cítim sa potom škaredá 🙈😅 najlepšie som ich mala, ked boli naliate mliekom ale to trvalo fakt kratke obdobie🤣

pralinka86
11. máj 2025

https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
Na denne nosenie velice pohodlna, len asi to nie je uplne co hladas. Ale nerobí to letiskovu pristávaciu drahu, ma to vypchavky a podrzi to

glade22
11. máj 2025
@sandra49

@lila246 áno áno toto si hovorím vždy keď to na mňa príde, že ďakujem ze sú zdravé aj keď sú malé. 😁 ale tak cely život s tým bojujem 🙄 mam ešte takú divnu postavu, že ja mám brucho, nejaké intolerancie alergie takže večne nafuknuta🙈 ale pozriem tie podprsenky v New yorkery, raz som mala odtiaľ takú športovú ale potom som otehotnela, zhrubla a dala som ju preč lebo som si myslela, ze prsia mi zostanú väčšie 😆
@viki99999 cely život sa snažím prijať ich ale nejak mi to nejde a to uz mak vyše 30 🙈
@deti95060810 pozriem dakujem
@glade22 tieto sa mi páčia ale ja by som si v tom prisla ako dieťa, ktorému rastu prsia🙈 v takejto podprde to žena úplne prizná ale ja to nejak neviem priznať, cítim sa potom škaredá 🙈😅 najlepšie som ich mala, ked boli naliate mliekom ale to trvalo fakt kratke obdobie🤣

@sandra49 práveže ja si práve v týchto pripadám konečne zensky aj s malými prsiami

sandra49
autor
11. máj 2025
@pralinka86

https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
Na denne nosenie velice pohodlna, len asi to nie je uplne co hladas. Ale nerobí to letiskovu pristávaciu drahu, ma to vypchavky a podrzi to

@pralinka86 jej ale ba, dakujem, práve takéto niečo som myslela..nevyhrna sa ti?

sandra49
autor
11. máj 2025
@glade22

@sandra49 práveže ja si práve v týchto pripadám konečne zensky aj s malými prsiami

@glade22 inak áno, to máš pravdu, ze je to veľmi ženské a ta čipka podtrhne tu ženskosť. Možno keby takú vyskúšam a vidím sa v tom, tiež by to bolo iné, to si ja len myslim, že by som v tom bola jak decko 😆

pralinka86
11. máj 2025
@sandra49

@pralinka86 jej ale ba, dakujem, práve takéto niečo som myslela..nevyhrna sa ti?

@sandra49 nie, dobre sedi vsade

lesiiaoldi
11. máj 2025

@sandra49 ja mám zo shein športové podprsenky. Pohodlnejšie som nikdy nemala..Ako by som nič nemala na sebe😉

julia_romeo
11. máj 2025

Ak má žena malé prsia, často si myslí, že športovú podprsenku nepotrebuje, alebo že „hocičo elastické (braletka, crop topp)“ jej postačí. Pravda je však iná. Pri športe sa prsia – bez ohľadu na ich veľkosť – hýbu. A to nielen dohora a nadol, ale aj do strán a do kruhu. Tento pohyb zaťažuje väzivové tkanivo v prsiach, ktoré sa môže časom nenávratne natiahnuť. To znamená, že aj malé prsia môžu postupne stratiť svoj tvar, pevnosť a môžu sa objaviť bolesti.

Preto je dôležité vybrať si kvalitnú športovú podprsenku – nie len niečo, čo „pripomína“ športový štýl. Ja odporúčam značku Panache Sport, ktorá patrí k najlepším na svete. Ich športové podprsenky nie sú len o pevnosti – sú o ergonómii, pohodlí a funkcii. Podprsenka Panache Sport fixuje každé prso zvlášť (na rozdiel od väčšiny, ktoré ich len stlačia dokopy), čo výrazne znižuje pohyb a zároveň umožňuje dýchanie pokožky.

Jednodznačne odporúčam ísť na brafitting do Attractivu kde ti pomôžu s býberom tej správnej pre teba. A možno pri tom zistíš aj to, že tvoje prsia vôbec nie sú malé...

Všetky tie braletky z HM a podobne, čo ti tu radia sú pre fyzicku aktivitu úplne nevhodné..