Najlepšie dámske bežecké tenisky pre začiatočníčky
Ahojte dievčatá. Začala som cvičiť , rýchla chôdza , behanie po schodoch . Mám však 80 kíl a nohy dostávajú extrémne zabrať . Mám obyčajne tenisky, vedeli by ste mi prosím poradiť naozaj kvalitne bežecké tenisky ? Ďakujem veľmi pekne.
Hoka alebo asics.
ak to nemas len na par dni ale chces naozaj kvalitu treba najst obchod kde ti premeraju nohu ,klenbu plus vaha etc a urcia ti presne ake .. ja osobne mam rada asics- jedine v kt ma nebolia nohy..ale aj onu maju rozne modely a vybrat si nieje len tak ...
Ak chces dobre padnucu obuv pre teba, tak treba vyskusat, mne napr. Hoka nesedia, pouzivam On Cloud a New Balance Fresh Foam, radsej by som odporucala naozaj ist ak mas moznost do nejakeho bezeckeho-sportoveho obchodu, kde robia aj taketo merania alebo aspon chod poskusat rozne.
Tiez mam rada Asics, sadli mi ako prve, tak stale len kupujem novsie modely. Kazdemu sedi ina znacka co si tak vsimam, par vynimiek potvrdzuje pravidlo, ze im je zase konfortnejsie striedat topanky od roznych vyrobcov. Najpopulanejsie su teda Asics, Hoka, Nike a Adidas. Tiez si este zvaz ci castejsie behas asfalt/upraveny teren verzus lesny/narocnejsi teren, lebo v podstate to mas take zakladne delenie
Ak máš možnosť daj si zmerať chodidlo robia to v športových obchodoch niektorých, ale najlepšie sú hoka alebo asics. Mam hoka ale robia mi otlaky, tak radšej si daj zmerat predtým ako investuješ do drahších tenisiek

Ja by som ti poradila aby si vyskusala znacku Hoka. Mne sice nevyhovuju ale su zname tym, ze maju maksiu podrazku. Ak budes kupovat, tak urcite treba vyskusat v obchode. Pravdepodobne ti bude sediet vacsie cislo nez standardne nosis.