Najlepšie tipy na krásnu kabelku do 350 eur
Baby poraďte mi nejakú značkovú kabelku vkusnu krásnu na každodenné nosenie, teda väčšiu a cenovo do 350e cca, ale poteší aj za menej. 😊
Rozmýšľala som Dajana Rodriguez, MK nechcem, už mám. Guess nechcem, dosť sa ničia, Joop som mala teraz, chcem niečo iné.
@akrobrab ano aj slovenske znacky robia krasne kabelky 🙂 a este to ma aj tu pridanu hodnotu, ze clovek podpori maleho vyrobcu 👍🏼
Ak to nemusi byt vyslovene s napisom nejakej znacky a tie gycove klasiky tak velmi kvalitne kabelky a nadcasove ma COS za super ceny. Potom urcite ako boli povedane furla, coccinelle a coach🙂
ammyla ... najkrajsie a poctive
Pozri si niečo na Sashe. Je ich tam milión krásnych, neokukaných a ešte podporíš miestneho tvorcu.
Furla, Pinko
Mám kupóny na Dajanu ak by ste mali záujem 😉
Marc Jacobs presne v tej cene alebo Furla ešte Cocinelle
Ja mam Dajana Rodriguez zlavu, ak mate zaujem, napiste spravu😊
Ak by si niektorá vybrala od DajanaRodriguez, tak mám kupóny na zľavu do 7.2.2024
ammyla?
@jahodka6655 už som ti napísala v inej téme, daj si tento odpad na inzerát.
@martul nechcem byt hnusna ale som tu nova takze neviem ako čo, a co je vas do mna kde si davam ponuky? Ak sa vám nepaci tak to skrátka ignorujte nemusíte sa vsade vyjadrovať 😘len tolko nechcem byt hnusna prajem pekný den!
@jahodka6655 práve preto, že si tu nová, by si mohla pamätať pravidlá tejto stránky.
https://www.novakabelka.sk/
Mam odtial vak, drzi 4ty rok materskej, noseny uplne vsade a natrieskany a je ako novy
Ahojte, keďže je tu viac DR nadšenkýň, tak ak by ste niektorá mala záujem, DARUJEM 70€ zľavový poukaz na nákup kabeliek u DAJANY RODRIGUEZ + jej DR diár k tomu (potom z odmien), ak ho naozaj využijete.
Stačí mi napísať správu.
Kupón platí až do 14.4.2024.
Ahoj, ja mám jednu shopper od Liu Jo. Nie je to koza ale je fakt super a to ju bežne natlačím aj nákupom z potravín. A cena paráda. Inak určite Coach. Tam som max spokojná len s cenou neviem či sa zmestíš do tvojho limitu. Skús na Zalando mrknúť. Určite neodporúčam Guess ani Lagerfelda. Od MK tiež fajn ale len koža.

Ahoj, ak chceš Dajana Rodriquez, mám zlavovy kupón na 70 eur.