icon

Najlepšie tipy na krásnu kabelku do 350 eur

14. jan 2024

Baby poraďte mi nejakú značkovú kabelku vkusnu krásnu na každodenné nosenie, teda väčšiu a cenovo do 350e cca, ale poteší aj za menej. 😊
Rozmýšľala som Dajana Rodriguez, MK nechcem, už mám. Guess nechcem, dosť sa ničia, Joop som mala teraz, chcem niečo iné.

Strana
z2
inull5
15. jan 2024

Ahoj, ak chceš Dajana Rodriquez, mám zlavovy kupón na 70 eur.

milanemila
15. jan 2024

@akrobrab ano aj slovenske znacky robia krasne kabelky 🙂 a este to ma aj tu pridanu hodnotu, ze clovek podpori maleho vyrobcu 👍🏼

xrcdny16
15. jan 2024

Ak to nemusi byt vyslovene s napisom nejakej znacky a tie gycove klasiky tak velmi kvalitne kabelky a nadcasove ma COS za super ceny. Potom urcite ako boli povedane furla, coccinelle a coach🙂

shee11
15. jan 2024

ammyla ... najkrajsie a poctive

bubuzu
15. jan 2024

Pozri si niečo na Sashe. Je ich tam milión krásnych, neokukaných a ešte podporíš miestneho tvorcu.

tmonika
15. jan 2024

Furla, Pinko

arasidka123
15. jan 2024

Mám kupóny na Dajanu ak by ste mali záujem 😉

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
16. jan 2024

Marc Jacobs presne v tej cene alebo Furla ešte Cocinelle

veron_r
16. jan 2024

Ja mam Dajana Rodriguez zlavu, ak mate zaujem, napiste spravu😊

lienka.7
16. jan 2024

@autorka Liu-Jo . Mas rôzne veľkosti aj tvary.

hruska94
16. jan 2024

Ak by si niektorá vybrala od DajanaRodriguez, tak mám kupóny na zľavu do 7.2.2024

princezna_bosorka
16. jan 2024

ammyla?

jahodka6655
Autor odpoveď zmazal
martul
5. feb 2024

@jahodka6655 už som ti napísala v inej téme, daj si tento odpad na inzerát.

jahodka6655
5. feb 2024

@martul nechcem byt hnusna ale som tu nova takze neviem ako čo, a co je vas do mna kde si davam ponuky? Ak sa vám nepaci tak to skrátka ignorujte nemusíte sa vsade vyjadrovať 😘len tolko nechcem byt hnusna prajem pekný den!

martul
5. feb 2024

@jahodka6655 práve preto, že si tu nová, by si mohla pamätať pravidlá tejto stránky.

enoula
5. feb 2024

https://www.novakabelka.sk/
Mam odtial vak, drzi 4ty rok materskej, noseny uplne vsade a natrieskany a je ako novy

simi_hankova
31. mar 2024

Ahojte, keďže je tu viac DR nadšenkýň, tak ak by ste niektorá mala záujem, DARUJEM 70€ zľavový poukaz na nákup kabeliek u DAJANY RODRIGUEZ + jej DR diár k tomu (potom z odmien), ak ho naozaj využijete.
Stačí mi napísať správu.
Kupón platí až do 14.4.2024.

zuzanaa239
31. mar 2024

Coach takáto je veľmi pekna a kvalitná.

zarrinka
31. mar 2024

Ahoj, ja mám jednu shopper od Liu Jo. Nie je to koza ale je fakt super a to ju bežne natlačím aj nákupom z potravín. A cena paráda. Inak určite Coach. Tam som max spokojná len s cenou neviem či sa zmestíš do tvojho limitu. Skús na Zalando mrknúť. Určite neodporúčam Guess ani Lagerfelda. Od MK tiež fajn ale len koža.

Strana
z2