Najlepšie značkové kožené kabelky do 150 EUR
ahojte neviete mi niekto doporucit kozenu kabelku kvalitnu moze byt aj znackova nieci do 150e aby sa v nej zmestili studijne veci
@7komorova pozriem, dakujem, mne sa najvaic pozdavali calvin klein a guess
Guess nie je kožená, platíš za”značku”, no podľa mňa kvalita nič moc s veľmi rychlo sa prešúcha. 150€ je na koženú minimálny rozpočet. Nemám skúsenosť so slovenskými značkami, ale myslím, že si ich tu aby celkom pochvaľovali. Ľubive a ešte jednu tuším spomínali…
pocitaj s tym, ze kozena taska ma svoju vahu. Navyse, ked ju chces na studijne veci, mala by byt vacsia. Ammyla robi shopperky a velke kabelky, do ktorych pohodlne strcis A4 a zmestis sa do rozpoctu. ale ak uvazujes nad guess a pod., tak ti nemusi vyhovovat dizajn, lebo robia jednoduche nadcasove linie.
dajana robí kožené, ale už nevie čo za ne pýtať…
Pozri znacku Kara.
@autorka väčšina Guess a CK nie sú kožené! A tie ktoré sú nestoja do 150€. Jedine ak v nejakej mega zľave, ale určite nie veľké
@biba_18 za mňa Dajana veľké sklamanie, prístup,servis,kvalita🫸🏻
Keď kožené tak Ľúbivé, Kara, Max leather si na FB ale ja často nájdem na webe je veľa firiem daj si vyhľadať kožená galantéria aj Lara bags by mohli mať, ale oni sú zbytočne drahsi.V Trnave je veľa talianskych obchodov MH shoe napíš jej cez FB mne pozhsnala pre mamu peknú kabelku poslala fotky
mne sa paci Marco MAZZINI, ale ci sa to povazuje za znackove, netusim
@simona1998 mám niekoľko kabeliek ešte z obdobia keď začínala - a to je úplne niečo iné čo robí teraz. ako chápem, že asi vačšinu výrobkov exportuje - ale aj tak…
Ammyla, sk vyrobca. Nosila som do skoly
Značka Robel... majú kožené,aj veľké.
@biba_18 ja som tiez DR reklamovala, kvalita sitia nic moc, ale nastastie vymenili. Za mna je zbytocne draha.
@biba_18 mne pride ze vacsinu rozda influencerkam a potom usly zist nahana predrazenymi kabelkami. Uz mi pride ze nie je dna aby niektora nevychvalila podarovanu kabelku s mottom az do nebies.
Pozri liebeskind berlin, fredsbruder, harbour 2nd, maju take kozene shoppery, na amazone, about you, zalando lounge sa daju najst za fajn ceny
Ammyla, Ľubivé... slovenske znacky, guess im nesiaha ani po paty.

Neviem ci je kozena dajana rodrigez -videla som na ig,
Ja mam guess a do skoly uplne staci