icon

Najlepšie značkové kožené kabelky do 150 EUR

18. apr 2025

ahojte neviete mi niekto doporucit kozenu kabelku kvalitnu moze byt aj znackova nieci do 150e aby sa v nej zmestili studijne veci

7komorova
18. apr 2025

Neviem ci je kozena dajana rodrigez -videla som na ig,
Ja mam guess a do skoly uplne staci

autor
18. apr 2025

@7komorova pozriem, dakujem, mne sa najvaic pozdavali calvin klein a guess

palicka
18. apr 2025

Guess nie je kožená, platíš za”značku”, no podľa mňa kvalita nič moc s veľmi rychlo sa prešúcha. 150€ je na koženú minimálny rozpočet. Nemám skúsenosť so slovenskými značkami, ale myslím, že si ich tu aby celkom pochvaľovali. Ľubive a ešte jednu tuším spomínali…

hradnapani
18. apr 2025

pocitaj s tym, ze kozena taska ma svoju vahu. Navyse, ked ju chces na studijne veci, mala by byt vacsia. Ammyla robi shopperky a velke kabelky, do ktorych pohodlne strcis A4 a zmestis sa do rozpoctu. ale ak uvazujes nad guess a pod., tak ti nemusi vyhovovat dizajn, lebo robia jednoduche nadcasove linie.

biba_18
18. apr 2025

dajana robí kožené, ale už nevie čo za ne pýtať…

mandzula
19. apr 2025

Pozri znacku Kara.

petracandle
19. apr 2025

@autorka väčšina Guess a CK nie sú kožené! A tie ktoré sú nestoja do 150€. Jedine ak v nejakej mega zľave, ale určite nie veľké

simona1998
19. apr 2025

@biba_18 za mňa Dajana veľké sklamanie, prístup,servis,kvalita🫸🏻

luccija
19. apr 2025

Keď kožené tak Ľúbivé, Kara, Max leather si na FB ale ja často nájdem na webe je veľa firiem daj si vyhľadať kožená galantéria aj Lara bags by mohli mať, ale oni sú zbytočne drahsi.V Trnave je veľa talianskych obchodov MH shoe napíš jej cez FB mne pozhsnala pre mamu peknú kabelku poslala fotky

duracellko
19. apr 2025

mne sa paci Marco MAZZINI, ale ci sa to povazuje za znackove, netusim

biba_18
19. apr 2025

@simona1998 mám niekoľko kabeliek ešte z obdobia keď začínala - a to je úplne niečo iné čo robí teraz. ako chápem, že asi vačšinu výrobkov exportuje - ale aj tak…

snowflakenel
19. apr 2025

Ammyla, sk vyrobca. Nosila som do skoly

nominka86
20. apr 2025

Značka Robel... majú kožené,aj veľké.

mk1111111111
20. apr 2025

@biba_18 ja som tiez DR reklamovala, kvalita sitia nic moc, ale nastastie vymenili. Za mna je zbytocne draha.

merlinja
Autor odpoveď zmazal
zuzinka888
20. apr 2025

@biba_18 mne pride ze vacsinu rozda influencerkam a potom usly zist nahana predrazenymi kabelkami. Uz mi pride ze nie je dna aby niektora nevychvalila podarovanu kabelku s mottom az do nebies.

rastika
20. apr 2025

@merlinja valentyna je podvodná stránka

lucyliu
20. apr 2025

Pozri liebeskind berlin, fredsbruder, harbour 2nd, maju take kozene shoppery, na amazone, about you, zalando lounge sa daju najst za fajn ceny

merlinja
21. apr 2025

@rastika vďaka, vyskočilo to na mňa na insta, bližšie som to nesledovala, stiahnem hore príspevok.

princezna_bosorka
21. apr 2025

Ammyla, Ľubivé... slovenske znacky, guess im nesiaha ani po paty.