icon

Nakupovanie na Sheine

olivka0216
5. jún 2025

Ahojte, ešte nikdy som nič neobjednávala zo Sheinu. Kto odtiaľ nakupuje, prosím pomôžte mi.
Samozrejme, že som si tam našla rôzne šaty, ktoré sa mi páčia. Bojím sa si ich objednať, lebo ak mi prídu malé/veľké(to skôr)tak potom čo s nimi ?(áno, viem, sú tam ku všetkému tabuľky, no moc tomu neverím) a pri mojej postave nejde iba o veľkosť, no aj o strih. Mám bruško(nie tehu). Myslím si, že vyreklamovať sa to nedá a ani vrátiť s tým, že mi vrátia peniaze.

Baby, ešte sa spýtam, kupovali ste si odtiaľ aj nohavičky, ponožky ? ja by som potrebovala aj tričká, kde mi nebude po 2. či 3. vypraní vidno podprsenku. Ďakujem vám.

Strana
z2
mamamasama
5. jún 2025

Objednavam pravidelne. Spokojna som vzdy so vsetkym. Fakt kvalitne veci. Reklamovala som raz rifle, lebo mali taky umely zapach ako z cinskeho obchodu. Bolo to zadarmo. Inak vsetko s prijemnym zapachom, velkostne vzdy sedi,ak sa riadis ich tabulkami a recenziami. Oblecenie je kvalitnejsie ako v Zare, kde som nakupovala predtym.A objednavam aj ponozky, sexy pradlo, aj bezšvové nohavicky. Vsetko uplne v pohode.

san_dra11
5. jún 2025

Mna by zaujimala sekcia Tall (vysoke zeny 😀 ). Mate s nou nejake skusenosti? lebo mam tam vyhliadnute rozne nohavice, len neviem ci mi budu realne konecne dostatocne dlhe 😀

stellarstar
5. jún 2025

Obj pravidelne, šaty doteraz pekne sadli. Teraz som tiež obj, minulý týždeň krásne dlhé šaty a ďalšia objednávka ma prísť tento týždeň. Musíš kuk aj rozmery pri veľkostiach. Doteraz som tovar vrátiť nemusela ale ze vraj to stoji veľa. Keby ti nesadne je tu sk shein tam to môžeš predať. A áno obj aj tričká, mám aj bavlnené spodné, ponožky aj tričká

stellarstar
5. jún 2025
@san_dra11

Mna by zaujimala sekcia Tall (vysoke zeny 😀 ). Mate s nou nejake skusenosti? lebo mam tam vyhliadnute rozne nohavice, len neviem ci mi budu realne konecne dostatocne dlhe 😀

@san_dra11 mrkni na komentáre toto by ti malo pomôcť

mamamasama
5. jún 2025
@san_dra11

@san_dra11 hlasim sa s 178cm a ano, dlzka sedi 🙂 Rifle zvyknu mat 116cm

san_dra11
5. jún 2025
@stellarstar

@san_dra11 mrkni na komentáre toto by ti malo pomôcť

@mamamasama
@stellarstar Dakujem kocky, pozriem to 🙏

lucykelly
5. jún 2025

ahoj, ja mám takmer všetky letné šaty odtiaľ, som veľmi spokojná, sú krásne a ešte som ich ani na nikom nevidela 🙂 s nohavičkami, ponožkami skúsenosť nemám

olivka0216
autor
5. jún 2025
@mamamasama

Objednavam pravidelne. Spokojna som vzdy so vsetkym. Fakt kvalitne veci. Reklamovala som raz rifle, lebo mali taky umely zapach ako z cinskeho obchodu. Bolo to zadarmo. Inak vsetko s prijemnym zapachom, velkostne vzdy sedi,ak sa riadis ich tabulkami a recenziami. Oblecenie je kvalitnejsie ako v Zare, kde som nakupovala predtym.A objednavam aj ponozky, sexy pradlo, aj bezšvové nohavicky. Vsetko uplne v pohode.

@mamamasama a pozrieš si vždy aj veľkostné tabuľky? alebo ideš podľa svojej veľkosti ?

stellarstar
5. jún 2025
@olivka0216

@mamamasama a pozrieš si vždy aj veľkostné tabuľky? alebo ideš podľa svojej veľkosti ?

@olivka0216 vždy pozeraj rozmery, lebo jedny L moze mať ine rozmery ako druhé L

mamamasama
5. jún 2025
@stellarstar

@olivka0216 vždy pozeraj rozmery, lebo jedny L moze mať ine rozmery ako druhé L

@olivka0216 súhlasím s
@stellarstar.

gejb
5. jún 2025

@olivka0216 ja napríklad nepozerám velkostne tabuľky. Nakupujem podla fotiek v komentároch - tam vidíš reálne aj kvalitu+strih+ aj ako to sedí na rôznych postavách. Pretože pri každej fotke je napisane ake cislo ma ta baba na sebe.
Teraz mi prišli tielka a dokonca aj plavky a všetko sedelo.

stanik_67
5. jún 2025
@mamamasama

@mamamasama slovne spojenie 'fakt kvalitne veci' je podla mna dost prehnane 😀 ale ano, akoze za tie peniaze asi fajn.

mamamasama
5. jún 2025
@stanik_67

@mamamasama slovne spojenie 'fakt kvalitne veci' je podla mna dost prehnane 😀 ale ano, akoze za tie peniaze asi fajn.

@stanik_67 Vieš co je smutne? Že je to pravda.

stanik_67
5. jún 2025
@mamamasama

@stanik_67 Vieš co je smutne? Že je to pravda.

@mamamasama smutne ani nie 😀 mne je to jedno.

puplatko
5. jún 2025

Ešte som tam nenakupovala ani raz, popravde 🙂 Ani ma to moc neláka. Je to risk, hop alebo trop. Temu detto.

gejb
5. jún 2025
@puplatko

Ešte som tam nenakupovala ani raz, popravde 🙂 Ani ma to moc neláka. Je to risk, hop alebo trop. Temu detto.

@puplatko ďakujeme za informáciu.

bessie12
5. jún 2025
@puplatko

@puplatko tak vyskúšaj. Nakupujem tam pravidelne a so všetkým som spokojná. Aliexpress detto ..Teraz čakám 2 balíky z Ali

klementinka58
5. jún 2025

kvalitne urcite nie su, objednavam plavky a riflovinu tieto su ok, teraz som objednavala rozne diare, zapisniky za 3e a super, dokonca aj papier dobry, fixy neprepustaju na druhu stranu. Tiez som objednala tricko manzelovi na den otcov, material ok. Saty letne material umelina nieco medzi sustakovinou a elastanom....a bluzku co som jednu tu nenosim lebo cista umelina...takze maju kadeco ale nepocitam ze je to kvalitne....Spolocenske saty to vidno na prvy pohlad ze su z Ciny som to rovno zahodila. Riflovina a plavky ok, vynosila som zo 3 roky

veronicka1901
5. jún 2025

Ja už som toľkokrát chcela niečo objednať, ale odrádzajú má tie použité materiály, inak na pohľad veľmi pekné.

edithp
5. jún 2025

@olivka0216 ja musím objednávať o číslo menšie, lebo podľa veľkostnej tabuľky sedí ale reálne je to veľké. Takže o číslo mensie vždy musím.

mamamasama
5. jún 2025
@stanik_67

@stanik_67 tak zasa zavisi od toho, ci objednavas nizsiu, alebo vyssiu triedu. Jasne, ze dzinsy za 4€ nebudu kvalitne ako tie za 30€.

ivka21
5. jún 2025

@olivka0216 tak ja mal teraz čerstvú skúsenosť sklamanie z kvality a teda reklamovať to nebudem keďže to musím platiť z vlastného aj keď je zjavne chybný tovar😟 spodné prádlo by som tam nekupovala predsa len tu už treba hľadieť naozaj na kvalitu

natalifatali
6. jún 2025
@klementinka58

kvalitne urcite nie su, objednavam plavky a riflovinu tieto su ok, teraz som objednavala rozne diare, zapisniky za 3e a super, dokonca aj papier dobry, fixy neprepustaju na druhu stranu. Tiez som objednala tricko manzelovi na den otcov, material ok. Saty letne material umelina nieco medzi sustakovinou a elastanom....a bluzku co som jednu tu nenosim lebo cista umelina...takze maju kadeco ale nepocitam ze je to kvalitne....Spolocenske saty to vidno na prvy pohlad ze su z Ciny som to rovno zahodila. Riflovina a plavky ok, vynosila som zo 3 roky

@klementinka58 náhodou ja mam spoločenské šaty zo Sheinu a každý sa ma pýtal odkiaľ mam tak krasne šaty 🙂

klementinka58
6. jún 2025
@natalifatali

@klementinka58 náhodou ja mam spoločenské šaty zo Sheinu a každý sa ma pýtal odkiaľ mam tak krasne šaty 🙂

@natalifatali asi je to o stasti

natalifatali
6. jún 2025
@klementinka58

@klementinka58 hlavne si treba dobre pozrieť recenzie, aj negatívne a pozitívne a urobit si obraz

bessie12
6. jún 2025
@klementinka58

@klementinka58 objednala som si odtial saty a nie jedne a vsetky su dobrej kvality. Ale nestali 5€. Z Ali mam napr. tiaru a je perfektna a kvalitna, ale taktiez nie je za nizku cenu.

ajuga
6. jún 2025

Objednavala som uz davnejsie, hlavne sukne a bizuteriu. Podla niektorych som chuda, ale mam brucho, takze velkost objednavam Mko a vzdy sadli veci. Nikdy som na podobnych strankach neobjednavala, ale na shein som nasla veci, ktore su originalne, ze ich v kamennom obchode nenajdem. A za tu cenu fajn. Nesprali sa, farby ostali, ale nesusim v susicke. Ja som spokojna. A ak si do filtra hodis "cotton" najde ti ozaj bavlnene veci. Super je, ze si vies pozriet real fotky... vyskusaj spravit mensi nakup, nech zistis ake cislo ti vyhovuje a potom objednas viac

tecila
6. jún 2025

Ja som popravde skôr zo zvedavosti odtiaľ objednala raz. Plavky, šaty a top. Šaty a top síce na pohľad pekne, ale ten materiál nič moc a tuším to mala byť bavlna. A plavky sú mega dobre tie si určite ešte objednám sú lepšie ako Roxy čo mám doma. Ako určite sa tam dajú nájsť aj dobre veci.

klementinka58
7. jún 2025
@bessie12

@klementinka58 objednala som si odtial saty a nie jedne a vsetky su dobrej kvality. Ale nestali 5€. Z Ali mam napr. tiaru a je perfektna a kvalitna, ale taktiez nie je za nizku cenu.

@bessie12 ja tam za 5e veci ani neobjednavam, stali okolo 30e ale mne sa ta kvalita nevidela

wikira
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2