icon

Nakupujete v Humane pekné šaty pre dámy?

16. júl 2024

Dá sa tam nájsť niečo pekne? Pre dámy? Šaty a tak?

autor
16. júl 2024

Ukazuje mi že dnes je maximálna cena za kus 2€

zuzidr
16. júl 2024

ved treba ísť pozrieť, nikto nevie aký máš vkus...ja mám viac ako polovicu vecí zo sekáča, ale kupujem tam značkové veci, kvalitné, nové väčšinou prvé dni v nových kolekciach dám ...ked znižuje cena,už nie....

hranolka22
16. júl 2024

My mame v meste 2 humany. Volakedy som tam chodila viac,teraz uz pomenej, aj to len ked zacinaju zlavy.Mam stamade dost peknych kuskov, ale u nas v Ziline sa mi zdaju premrstene ceny najmenej posledny rok...tricko z lidla,cena 4 eura, tricko z new yorkera cena 5 eur a to take iste mali nove v tom obchode za 5 eur...
A to su nosene veci a ziadne "znacky" ...ale ako som pisala,mam odtial aj fakt kvalitne kusky a za dobre ceny-ked som vychytala v zacinajucich zlavach...kazdopadne treba ist pozriet, pohrabat sa a urcite najdes nieco 🙂

birika
16. júl 2024

ano, nakupujem...potrebujem vela siat typu polo-spolocenske. Tam sa vzdy nieco najde

autor
16. júl 2024

Ktovie teda či to už dnes nebude moc vyrabované keď je všetko za 2e. Pôjdem sa “pokutrať”

jesenzima
16. júl 2024

Nie. Bola som sa tam raz pozrieť, lebo tam chodí veľa ľudí, ale normálne mi až zle ostalo. Hrabali sa tam ako kurence, všade bordel, a veľmi divný zápach v obchode ... Už tam nevkročím ...

kika572
16. júl 2024

Teraz už malo ale niekedy som nakupovala často, počas vs, keďže som tam chodila na brigádu.. najviac sa oplatí keď je 50% zľava, vtedy vyjdú ceny priaznivo a stále sa vykladá dosť nového tovaru, takže je z čoho vyberať.

oxana386
16. júl 2024

Je pravda, že najmä cez týždeň novej kolekcie sú tie ceny naozaj premrštené - to si za takú cenu kúpim nové z obchodu a nie z druhej ruky. Ale keď začnú výpredaje, vtedy sa to ozaj oplatí. Len je otázne, či nieco ešte nájdeš, lebo sú ľudia ktorí dobre kúsky vezmú aj za plnú cenu, je to viacmenej o šťastí. Ja mam odtiaľ polovicu skrine, aj kúsky lepších znaciek ako Zara alebo Mango.

zuzidr
16. júl 2024

Tak samozrejme že tričko z Hm alebo Lidla tam nekupujem za 5-7 e ale ako som písala vyššie dám tam za topánky aj 19€ keď zistím že sú nove alebo ako nove a stoja 150€-nove, mám pár kúskov takých aj oblečenie, kabelky ….a je tiež pravda že išli kvalitou dole a cenami hore za posledný rok

witchlucia
17. júl 2024

Ja som bola počas VŠ sekačová kráľovná, chodila som fakt každý druhý deň, ani nie míňať ale kutrať sa a sem tam som našla ozaj poklad. Bolo to pre mňa terapeutické. Polovicu veci mám zo sekáča, ale ja všeobecne nemám veľký šatník. Ja si veľa šijem takže som obľubovala nadmerné veľkosti a závesy kvôli látkam. Keď sa mi narodil syn už nebol čas sa tam poflakovať, ale aj jemu som myslím dve body kupovala v humane/textilhouse, len kvôli zábavnemu nápisu. Nová kolekcia sa na oblečenie neoplatí, 50% je najlepšia a všetko nižšie je už ozaj vyberanie zo zvyškov ale môže motyka vystreliť 😅