Nakupujete v Peeku?
Ano
Áno, keď sú výpredaje. Inak je to pomerne drahé
Prečo tá otázka?
ano
Iba v case vypredajov, ked sa mi nieco hodi. Inak nie.
@tilly ale BS tiez nie je lacne a mam pocit, ze su tam same handry.
@stanulienkat oni isli hodne cenami hore. Uz sa tam neoplati skoro nic. Zvykla som tam brat Gerry Weber, Taifun, Betty Barclay, Craft a uz su tam take ceny, ze ako v obchodoch.
@muchotrafka298 ja som tam pred vianocami veľmi dobre nakúpila, podľa mňa je to tam malo prehľadne ale keď sa človek pohrá a pohlada vie tam nájsť 👍
@kris_tin257 ja tam nakupujem roky, na zaciatku tam boli ovela lepsie a lacnejsie veci. Uz sa to za mna neoplati. Cenovo vobec. To co si tam kupujem islo za tie roky cenovo tak, ze tolko nedam. Ak kvalita je nizsia.
@janci27
@janci27 https://invite.bestsecret.com/V7F-LFT-8G9?c=sk&...
Musíš mať pozvánku
@muchotrafka298 za posledny rok tenisky iste znacky o 50% hore. To si kupim hocikde. Uz som tam rok nic nenasla pekne a za dobru cenu.
@stanulienkat keď chceš handry, kúpiš handry... majú aj kvalitné veci v dobrých cenách. Majú všetky značky, čo aj peek, len v lepších cenách. Koľkokrát som niečo skúšala v peeku a potom kúpila cez bs, lebo to bolo aj o polovicu lacnejšie. Aj mamina vyskúša v peeku a ja jej potom objednám. Ale ako asu všade platí, musíš natrafiť na dobru vec a dobrú cenu. Nie všetko a vždy sa oplatí. Ja si občas počkám.
@stanulienkat ja som rada, ze toto si vsimol aj niekto iny. Ja uz radsej beriem niektore znacky so Zalando Lounge ako tam (Hogl, Geox).
@muchotrafka298 ako kedy, ja som napr kupovala naposledy hogl lodičky za 60 z bs, zalando ich malo za 100 a v avione v obchode boli za 169 😅. Ale keď si niečo vyhliadnem, kontrolujem všade ceny.
@tilly no ked si to porovnas, tak ano, vyjde to niekedy lacnejsie. Urcite sa uz neoplatia topanky Geox ani oblecenie, lebo to tam islo rapidne hore. Tak isto Betty Barclay, tam som si kupovala overaly par rokov dozadu po 30 EUR. Nieco este ano,ale uz tam nenakupujem, len fakt ze mozno 1 x rocne, ked nieco potrebujem a tam to najdem v lepsej cene.
@viene jojo, niekedy. No niektoré veci sú zbytocne predražene-a to mi povedala predávajúca v peeku
@noname12345789 naozaj? Predavač s malou mzdou vám povie že značkové veci sú predražené? 🙈 Áno ceny sú vyššie ale to sú všade na tých položkách, keď sú akcie dá sa nakúpiť dobre len to treba vychytať, ja som si naposledy kúpila bundu Hilfiger za 80€ a stojí 250€
@kris_tin257 peek je jediný obchod, kde si predavači tovar ktorý predavaju neobhajuju aký je skvelý a ako sa za tu cenu vyplatí, tak to bolo myslené

Odkedy mám BestSecret, nie. Keď to porovnám, peek má oveľa vyššie ceny a tovar ten istý, až na to, že BS má toho samozrejme oveľa viac. Teda ak myslíš peek and clopenburg