Negatívna skúsenosť s Astratex
Roky objednávam z bonprixu ale kamoska má presvedčila na astratex vraj lepšia kvalita tak som skúsila
Objednala som si veľkosť ktorú nosím
Prišla mi veľkosť ktorí som objednala ale vôbec ne na mna 🤦♀️ proste tie košíky boli skoro o 2 čísla menšie
Idem tovar vrátiť ale neviem či so mám objednať nové a skúsiť inú veľkosť alebo sa nato vykašľať
Mal niekto takú skúsenosť ?
podobná skúsenosť. s dcérou sme sa pomerali a objednali podprsenky ktoré nám boli odporúčané podľa stránky.
okrem jednej športovej sme všetky vrátili. boli obrovské.
s vrátením eur nebol problém.
Ja som z Astratexu objednala zatiaľ raz a druhú objednávku mám na ceste. Spokojná som veľmi, dve mi sadli, tie sedia perfektne, tretia menej, tak som vrátila.
Za mňa super kvalita, dobré služby, nemám čo vytknúť. Inde už podprsenky asi ani nebudem kupovať.
Veľkosť, ktorú som bežne nosila sa vôbec nezhoduje s veľkosťou, ktorú nosím z Astratexu. Treba sa pomerať a objednať veľkosť podľa toho ako to výjde u nich v tom sprievodcovi. Za mňa super kvalita, rýchle dodanie, bezproblémová výmena /vrátenie. Ja objednávam, keď mám nejaký 20-30% kupón. Nie všetko mi sadlo, ale čo mi sadlo, to by som nemenila za nič už 🙂.
Ja mám úpne opačnú skúsenosť. Bonprix má uvedené veľkosti napr. ako v USA. Objednáš si 32 a reálne je to 36-38. Astratex mi sedel XS aj XXS.
Ja som napríklad objednala 3 rovnakú veľkosť ako odporúčajú podľa ich tabuľky a jedna sadla ako uliate, jedna bola malá a jedna veľká 🤣🤣🤣
Treba pozerat velkostnu tabulku ku kazdemu jednemu modelu. Maju ich rozne. Potom ti moze sice nesadnut atrih, ale velkost bude ok. Naposledy som objednala dcere 7ks, kazda iny model. Vratili sme 2, pri ktorych nesadol strih.
Ja som objednala raz, tiež nie som spokojná na základe reklamy som čakala viac. Ten ich program mi vypočítal 75b pritom nosím 90c 😃 aj ta 90 tak ma tlačí neznášam to. Ja už odtiaľ neobjednam.
Nemala si objednávať veľkosť, ktorú bežne nosis, ale mala si ísť podľa ich veľkostnej tabuľky. Chybu si spravila ty, preto ti nesadla
@luliu mne úplne zle vypočítali veľkosť, o niekoľko čísel mensiu
Merala som sa podľa ich tabuliek a vysla mi rovnaká akú nosím a akú si aj bezne objednávam
Ale bohužiaľ mala
Veď to môžeš vrátiť a objednať väčšiu. Nie je s tým problém. Do 14 dní je výmena a vrátenie zadarmo. Objednávam len odtiaľ a nikdy nebol problém s vrátením aj keď mi podprsenka nesadla.
Každý e-shop síce uvádza veľkostné tabuľky, no tie vám v praxi nepovedia takmer nič – každý výrobca používa vlastný systém číslovania a aj v rámci jednej značky sa môžu jednotlivé modely líšiť strihom a správaním sa na tele. To, čo vám sadne od jednej značky vo veľkosti 75D, môže byť inde úplne mimo.
Internetová tabuľka navyše vôbec nezohľadňuje faktory, ktoré sú pri výbere podprsenky kľúčové: vek, typ postavy, tvar pŕs, ich pevnosť, umiestnenie na hrudníku, rozdiel medzi pravým a ľavým prsníkom a ďalšie. Práve tieto drobnosti sú dôvodom, prečo podprsenka vo veľkosti na ktorú si zvyknutá nemusí sedieť (druhá vec je strih). Podprsenka jednoducho nie je tričko – nestačí, že sedí „približne“. Musí sadnúť presne.
Okrem toho, spomenutý eshop ponúka najmä lacné poľské modely nižšej kvality. Kvalitných značiek má v ponuke ako šafranu – a keď sa aj objavia, často chýba potrebná edukácia alebo pomoc s výberom vhodného strihu.
Najlepšou voľbou pri podprsenke je navštíviť odbornú predajňu, kde vám so všetkým pomôžu. Jednoducho treba ísť na brafitting, kde vás niekto skutočne zmeria, poradí vám podľa vašej postavy a potrieb, a nechá vás si všetko vyskúšať. Správna podprsenka nie je len o číslach – je o komforte, zdraví a sebavedomí. A to vám žiadna veľkostná tabuľka na internete nezaručí.
Treba si tam urobiť to ich meranie. Ja mám tiež nejakú veľkosť ale u nich mi vychádza úplne iná veľkosť košíkov. Čo sa ale kvality týka tak som spokojná max.
@3petka praveze som o jednovalcový takú akú mu vyšla od búcha je mala

Aj mne prišla raz menšia, tak som vrátila a radšej už neobjednala. Už len pančuchy som odtiaľ párkrát objednala, tie boli ok.