icon

Nosenie podprsenky doma

6. júl 2025

Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sisska96
7. júl 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba kto sa ťa pýtal?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
7. júl 2025

Baby vy ste strasne zaťažené na spodné pradlo,čo je zle na bradavkach a ovisnutych prsiach a ešte bez gatiek nehygienicke

aurora33
7. júl 2025
@sisska96

@aurora33 ja som v šoku že nenosia nohavičky... no hygiena

@sisska96 presne, aj toto

sisska96
7. júl 2025
@aurora33

@sisska96 presne, aj toto

@aurora33 som rada že v mojom okolí toto není v móde

kalifka
7. júl 2025

Ja vždy, ako prídem domov prezlečiem sa a dávam si dole podprsenku. A nikdy som toto neriešila priznám sa osobne

bosorkabb
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 tak zase ich domov, ich pravidlá.

viestta
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 co je nehygienicke na tom, ze v lete zhodim v sprche nohavicky a obleciem si ciste domace "trenkoidne" kratasy? Vecer ich v sprche vyzleciem, obleciem (ciste!) pyzamo a gate dam prat. Byt 18 hodin v prepotenych nohavickach je podla teba hygienickejsie?

mirage
7. júl 2025

pobavila ma predstava dvoch holych manzelov 🙂 ani keby som mala muza brutalne vyrysovaneho, nechcela by som aby chodil holy po dome, sedel holy na gauci, stolicke, a ja uz teda toboz nie.. ( bezny vytok a pod) ja nie som pruderna, podprdu nosim doma makku bez kostic, ale preto, lebo gravitacia, a prsia uz nemam take pevne, lepsie drzia v makkej podprsenke, zas vidam zeny v obchode, velke ovisnute prsia lietaju kazde inym smerom vo volnom tricku, ehm.. Nevyzera to vabne, ani esteticky, ale ked im je to prijemne, ze im visia "po pupok", co s tym spravim?

a_alexandra_a
7. júl 2025

Tak ja by som sa od hanby pod zem prepadla, keby ma až syn s priateľkou museli upozorniť na to, že im nie je príjemný pohľad na mňa bez podprsenky, pripadne poznámky, že sa nemám hrať na Pamelu 🙄

sisska96
7. júl 2025
@viestta

@sisska96 co je nehygienicke na tom, ze v lete zhodim v sprche nohavicky a obleciem si ciste domace "trenkoidne" kratasy? Vecer ich v sprche vyzleciem, obleciem (ciste!) pyzamo a gate dam prat. Byt 18 hodin v prepotenych nohavickach je podla teba hygienickejsie?

@viestta nedošla ti pointa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

elanor
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 skus vysvetlit. Pre zaujimavost.

aurora33
7. júl 2025
@a_alexandra_a

Tak ja by som sa od hanby pod zem prepadla, keby ma až syn s priateľkou museli upozorniť na to, že im nie je príjemný pohľad na mňa bez podprsenky, pripadne poznámky, že sa nemám hrať na Pamelu 🙄

@a_alexandra_a prebde. Toto aj mňa zaskočilo. By som sa hanbila ako pes. Fujky

minenkaa
7. júl 2025

V čom je ina mužská a ženské hruď ,ok ta mužská je chlpatá ,prečo sú ženské prsia také tabu a bradavky,no neskuticne ,že ich ľudia majú

sisska96
7. júl 2025
@aurora33

@a_alexandra_a prebde. Toto aj mňa zaskočilo. By som sa hanbila ako pes. Fujky

@aurora33 niektorým ženám chýba sebareflexia. Hlavne keď s nadváhou, ovísajucími kozami behajú hore dole. No akože sa nečudujem že niektorým mužom prejde chuť

sense
7. júl 2025

Áno nosím vzhľadom na veľkosť poprsia sa cítim komfortnejsie s podprsenkou. Dávam ju diel len keď idem spat

kofa77
7. júl 2025

To je pre mna zaujimava debata, v zivote som sa i tom s nikym nebavila a tu sa dozviem veci, jak ti funguje u inych. Ale k veci- podprdu nosim aj doma, aj ked mam male neovisajuce prsia. Mam take makke sportove, vzdy po prichode domov sa prezleciem. V zivote by mi nenapadlo chodit bez, citila by sim sa divne. A bez gati? 😯 absolutne nie, bez gati len na noc.

nikoletka_h
7. júl 2025

Keďže nechcem mať neskôr napr. 40+ vyťahané prsia tak nosim podprsenku aj doma. V robote klasickú a doma väčšinou športovú 🙂 gravitácia je sviňa

jablkovastrudla
7. júl 2025
@kofa77

To je pre mna zaujimava debata, v zivote som sa i tom s nikym nebavila a tu sa dozviem veci, jak ti funguje u inych. Ale k veci- podprdu nosim aj doma, aj ked mam male neovisajuce prsia. Mam take makke sportove, vzdy po prichode domov sa prezleciem. V zivote by mi nenapadlo chodit bez, citila by sim sa divne. A bez gati? 😯 absolutne nie, bez gati len na noc.

@kofa77 sme na tom rovnako. Mimo kojenia mam velkost kosickov A ( na 178 cm vysku) a podprdu si davam dole iba pred spanim. Teraz kojim tak nosim take kojacie lambady tak ma nic netlaci ani netaha.

siska53
7. júl 2025

@author v lete si ju davam dole.

kofa77
7. júl 2025
@jablkovastrudla

@kofa77 sme na tom rovnako. Mimo kojenia mam velkost kosickov A ( na 178 cm vysku) a podprdu si davam dole iba pred spanim. Teraz kojim tak nosim take kojacie lambady tak ma nic netlaci ani netaha.

@jablkovastrudla ja mam 75 B, aj po rok a pol dojceni, ale mna v zivote nenapadlo chodit bez. Asi by som si zvykla, ale mne nevadi podprda, nevnimam ich ani cez den. Som myslela, ze to tak maju vsetci🤦‍♀️😄

kofa77
7. júl 2025

A bez nihaviciek je to este divnejsia predstava, preco by som mala chodit naostro?😯 som nudna, no😄

doriiis
7. júl 2025
@kofa77

A bez nihaviciek je to este divnejsia predstava, preco by som mala chodit naostro?😯 som nudna, no😄

@kofa77 ....lebo môžeš? Lebo je teplo? Lebo je to pohodlné?

bessie12
7. júl 2025
@jablkovastrudla

@kofa77
@jablkovastrudla mam oveľa väčšie prsia 85-90E a nenosim podprsenky doma. Riadim sa heslom: "sloboda pre moje cecky" uz niekoľko rokov 😂 kedysi som v podprsenke aj spala a teraz ju nemôžem ani vidieť. A naostro tiez občas chodím, ale len doma. Napríklad v lete alebo ked mam "tam dole" problémy.

viestta
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 vysvetli, mne blbej. Skus aspon napisat, pokusim sa pochopit aj bez obrazka

doriiis
7. júl 2025

A inak ma fascinuje,že vy ako ženy máte záľubu v očumovani dekoltu inej ženy.Absolutne netuším,či kolegyne,susedy a známe nosia podprsenky,alebo nohavičky.Nepozeram sa na ich miesta a ani bradavky

zuzana76
7. júl 2025
@minenkaa

@vroni u nás napríklad s mužom chodíme doma nahi ,prídeme domov a komplet sa vyzlecieme

@minenkaa len zo zaujimavosti sa pytam, nahí si sadnete aj na gauc? predsa len rozne vylucky telesne, jasne, ze sme osprchovani, ale aj tak. Ci sedite na deke?

Ja teda podprsenku nosim, ale niekedy ju aj zhodim, nosim len podprsenky bez vystuze, uz roky rokuce. Ale von by som bez podprsenky neisla, nemam az take velke prsia - B/C.

minenkaa
7. júl 2025
@zuzana76

@minenkaa len zo zaujimavosti sa pytam, nahí si sadnete aj na gauc? predsa len rozne vylucky telesne, jasne, ze sme osprchovani, ale aj tak. Ci sedite na deke?

Ja teda podprsenku nosim, ale niekedy ju aj zhodim, nosim len podprsenky bez vystuze, uz roky rokuce. Ale von by som bez podprsenky neisla, nemam az take velke prsia - B/C.

@zuzana76 neviem aké výlučky myslis,áno sedíme normálne na gauči ,teda ja iba ležím,sedím len v aute

natalka13
7. júl 2025

nie a mam synov. ale teda nosim trickove saty tricka kosele, hola nebeham😂