Zlá podprsenka

sweet20
8. okt 2021

Ahojte, prosim Vas, dnes som si kupila 2 nove podprsenky. Doteraz nosim 75 B max 80 B zalezi aj podla strihu. Tieto dnes co som si kupila tak som jednu zobrala 75B a druhu 80B. Nikdy podprsenky som neskusala lebo mi uz dlho boli dobre , pripadne sa roztiahli a potom mi boli velke. Doma som si ich vyskusala a do tej 75B som ani nevosla lebo na obvod hrudnika mi to nesedelo, ani som to nezapla a ta vacsia 80B mi na kosiky bola dobra ale v obvode ma velmi tlacila a vyduvala mi trosku sadla co tie moje stare podprsenky mi nerobia. Mate skusenost s tym, ze kosiky Vam boli dobre ale obvod velmi maly? Ja uz neviem ci som pribrala v obvode pod prsiami alebo robia v Pepcu blbe podprsenky. Uz som z tamad kupovala a boli dobre. Neviem ako mam kupovat uz podprsenky lebo skusala som teraz doma co davnejsie som kupila omylom 85B a kosiky velke ale obvod dobry. Uz neviem co mam robit 🤦

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
8. okt 2021

@sweet20 A co tak podprsenku pred kupou vyskusat? Uplne jednoduche riesenie. Kazda znacka a vyrobca moze mat trosku odlisne velkosti a vela robi aj strih. Nefixuj sa na jednu velkost, ale skusaj a ber to vo ti sedi bez ohladu na to aka je to velkost.

misulkar
8. okt 2021

Keď nevieš čo robiť, založ diskusiu na MK o tvojich podprsenkách a čakaj múdre rady 🤦‍♀️
Inak sú aj "špeci" obchody, kde ti vedia poradiť tvar, strih, veľkosť, farbu... Proste všetko, ale nebude to podprsenka za 4€ 🤷‍♀️ alebo skúšaj ďalej a možno sa niekde trafíš ✌️

lenuska9999
8. okt 2021

@sweet20 ja podprsenky kupujem len kvalitnejšie, v obchodoch určených len na podprsenky. Ale tak ja mam obrovské prsia a malý obvod hrudníka, čiže ja mam v obyčajnom obchode problém kúpiť. Momentálne nosím 75G. No nikdy si podprsenku nekúpim bez skúšania. Veľmi veľa robí strih, materiál atď... som na podprsenky dosť hakliva. Musia mi sedieť ako druhá koža. Ja odporúčam stále vyskúšať a nekupovat tie najlacnejšie, lebo po pár vypraniach sa ponatahuju a zdeformuju

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
26. okt 2021

Fuha tak ja podprsenky kupujem len v obchode na tom zameranom, lebo potom odstavaju, kvalita ziadna, mam svoj overeny obchod a nikdo by ma nepresvedcil inde radsej menej a drahsiu