icon

Nosenie podprsenky doma

6. júl 2025

Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi

aurora33
7. júl 2025
@doriiis

@viestta .....väčšinou si takéto veci všímajú ženy,ktoré sami so sebou maju nejaky problém a veľmi málo sebavedomia.
Doma má každý chodiť tak,ako chce a ako sa cíti dobre.Ale veď nech ich nosia aj 24/7.Ich telo.

@doriiis áno, doma nech si chodí každý ako chce, ale už keď niekomu zazvoní niekto pri dverách, tak sa trošku oblečiem :D a nesuhlasim s tvojim tvrdením, že si také veci všímajú ženy, ktoré majú nízke sebavedomie. To je skôr taká útecha žien, ktoré majú prsia na bruchu a faldy od hora až dole.

sisska96
7. júl 2025
@doriiis

@viestta ...no vidíš.A sme sa dozvedeli,že od istého veku a kg by si mala chodiť zahalená a v korzete,lebo nejaka Zuzka má super postavu ale nejaké tie komplexiky a problémy s faldikmi a vekom 🤷🏻‍♀️

@doriiis zbytočne sa rozčuľuješ. Kto vyzerá naprd, nech cecky neukazuje a oblečie si normálne

doriiis
7. júl 2025
@aurora33

@doriiis áno, doma nech si chodí každý ako chce, ale už keď niekomu zazvoní niekto pri dverách, tak sa trošku oblečiem :D a nesuhlasim s tvojim tvrdením, že si také veci všímajú ženy, ktoré majú nízke sebavedomie. To je skôr taká útecha žien, ktoré majú prsia na bruchu a faldy od hora až dole.

@aurora33 ....no určite sa budem obliekať kvôli kuriérovi,ktorého čas sú peniaze a sníva o všeličom,len nie o tvojich ceckoch a ktorý už videl všetko.Alebo kvôli panbickarom,ktori sa ani nestihnú pozrieť.Alebo kvôli rodičom,ktori ma na tento svet priviedli nahú a utierali rit.😀
Rozdiel medzi sebavedomou ženou a tou čo sebavedomie nemá je ten,že sebavedomá nemá žiadnu potrebu riešiť iných ľudí.Ani keby jej otvorili dvere úplne holi

sisska96
7. júl 2025
@zuzana76

@sisska96 ani ja nie som mladá a postavu mám niekdy lepšiu ako mladé.

@zuzana76 ja hovorím o tých, ktoré majú postavu naprd. Netreba silou mocou sa ukazovať

doriiis
7. júl 2025
@sisska96

@doriiis zbytočne sa rozčuľuješ. Kto vyzerá naprd, nech cecky neukazuje a oblečie si normálne

@sisska96 ....ja sa nerozculujem.Ja budem doma chodiť aj naďalej tak,ako uznam za vhodné.

sisska96
7. júl 2025
@doriiis

@sisska96 ....ja sa nerozculujem.Ja budem doma chodiť aj naďalej tak,ako uznam za vhodné.

@doriiis tak dobre. Daj si studenú sprchu aby si sa schladila 😂

viestta
7. júl 2025
@aurora33

@aurora33 ta zena, co ma prsia po gumu na gatkach ich ma aj ked ma podprsenku, tento fakt podprsenka nezmeni, len zaonaci. Ak je ona stotoznena, s tym, ze jej prsia popod tricko obdivuju nalakovane nechty na jej nohach je to uplne v poriadku a kazdeho ineho je do toho trt makovy. Dokonca aj keby na verejnosti chodila bez podprdy, je to jej rozhodnutie, jej volba a kazdeho ineho je trt makovy do toho ako sa ona rozhodla.

mirage
7. júl 2025
@doriiis

@mirage ...a popri vlasoch,topánkach a oblečení si všimnes aj prsia a trčiace bradavky? Zaujimave

@doriiis ano, vsimnem.

mirage
7. júl 2025
@minenkaa

@zuzana76 neviem aké výlučky myslis,áno sedíme normálne na gauči ,teda ja iba ležím,sedím len v aute

@minenkaa aj pri stole lezis?

doriiis
7. júl 2025
@mirage

@doriiis ano, vsimnem.

@mirage ...ok.Ja si všímam krajšie veci.A teda na mužoch.Zeny ma nezaujimaju

aurora33
7. júl 2025
@viestta

@aurora33 ta zena, co ma prsia po gumu na gatkach ich ma aj ked ma podprsenku, tento fakt podprsenka nezmeni, len zaonaci. Ak je ona stotoznena, s tym, ze jej prsia popod tricko obdivuju nalakovane nechty na jej nohach je to uplne v poriadku a kazdeho ineho je do toho trt makovy. Dokonca aj keby na verejnosti chodila bez podprdy, je to jej rozhodnutie, jej volba a kazdeho ineho je trt makovy do toho ako sa ona rozhodla.

@viestta vsak v poriadku, ja som tiež písala, nech si chodí doma ako chce. Len som sa to snažila vysvetliť jednej komentujucej, ktorá sa tu zo mňa snažila urobiť uchylacky, že aj keď sa pozeráš ľudom do oci, tak hojdajúce prsia na bruchu si všimneš či chceš, alebo nie.

minenkaa
7. júl 2025
@mirage

@minenkaa aj pri stole lezis?

@mirage nejem pri stole,buď stojím alebo pololezim na gauči

mirage
7. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa to vysvetluje vela.

minenkaa
7. júl 2025
@mirage

@minenkaa to vysvetluje vela.

@mirage čo napríklad

natalka13
7. júl 2025
@aurora33

@doriiis a nemusíš tu z nás robiť uchylacky alebo o co sa to snazis. Tiež pracujem s ľuďmi, chvalabohu ku mne do prace chodia ľudia normalne oblečení.

@aurora33 fuha so svagrinou celu dovolenku na app bez podprdy a aj na lehatku na plazi ci bazene, to nieje audiencia u papeza ani pracovny pohovor🙈 to je rodina.

alica110
7. júl 2025

podprsenku doma nenosim

aurora33
7. júl 2025
@natalka13

@aurora33 fuha so svagrinou celu dovolenku na app bez podprdy a aj na lehatku na plazi ci bazene, to nieje audiencia u papeza ani pracovny pohovor🙈 to je rodina.

@natalka13 Ved aj my chodime spolu na dovolenky, wellness sauny, tam som aj ja len v plachte. Ale keď som medzi dverami skoro dostala facku jej prsiami, tak to som ostala veľmi zaskočená 😂😂😂

mirage
7. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa ze ste "ini" - nikdy spolu nejete pri stole, kazdu kavu, kazde jedno jedlo lezite holi na gauci. Cize spolu nikdy nestolujete, proste vecera spolu ako partneri/manzelia, vsetko v polalahu/lahu na gauci, ha ha zvlastne, pre mna nepochopitelne, rovnako ako ta nahota. Cize cele leto ( v zime nie predpokladam) sa vyzliekate akonahle prekrocite prah bytu. ( a ty nemas vytok, ako jedina z celeho kona) A stolicky a stol tiez predpokladam nemate, ved naco.

3petka
7. júl 2025

@author Ja nosím v podstate celý deň, neviem tak som zvyknutá, keby mi bola nepohodlná tak nenosím, mala som aj také leteli do koša. Keď som sama doma som aj bez. Samozrejme na spanie som tiež bez.

minenkaa
7. júl 2025
@mirage

@minenkaa ze ste "ini" - nikdy spolu nejete pri stole, kazdu kavu, kazde jedno jedlo lezite holi na gauci. Cize spolu nikdy nestolujete, proste vecera spolu ako partneri/manzelia, vsetko v polalahu/lahu na gauci, ha ha zvlastne, pre mna nepochopitelne, rovnako ako ta nahota. Cize cele leto ( v zime nie predpokladam) sa vyzliekate akonahle prekrocite prah bytu. ( a ty nemas vytok, ako jedina z celeho kona) A stolicky a stol tiez predpokladam nemate, ved naco.

@mirage nesedim koli tomu,že nemôžem ,sedím len v nutných prípadoch ,nie výtok nemám ,neviem koli čomu by som mala mať,vyzlečení chodíme cely rok,neviem prečo by zima mala byt výnimka
Stôl aj stoličky mame,nepoužívame keďže ja sedieť moc nemôžem

1ryba
Odpoveď bola odstránená
aurora33
7. júl 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba po prvé nie som pruderna, po druhé švagriná sa nahla po balik, po tretie, netuším či sa jej muž z toho teší, pretože už nie sú spolu. Ešte niečo?

podbel2512
7. júl 2025

Nosim stale. Len pred spanim davam dole. A ani nepoznam nikoho kto doma nenosi podprsenku. Neviem si predstavit prist k mame,kamoske,sestre,svagrinej a oni budi bez podprsenky. Alebo pride niekto necakane k nam a ja bez podprsenky. A hlavne teraz v lete ked stale behame von,dnu....

aurora33
7. júl 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba a znova opakujem, túto situáciu som opísala, aby som vysvetlila, že ja ľudom nehladim na hruď, ale občas je to až do oci bijúce.

pasomnica
7. júl 2025

Nenosím

jeennyv
7. júl 2025

😀😀😀 moj oco ma uz dlho roky 100 kil a prsia take tie, ze kamosky mu mohli tie jeho jednotky aspon zavidiet, cize u nas by musel nosit potom podprdu aj on 😀😀😀

jesenzima
7. júl 2025
@vroni

@joannita, že podprsenka zvyšuje riziko rakoviny je xkrat vyvrateny nezmysel.
A inak - asi sa musím zmieriť s tým, že niektoré misteria univerza pre mňa zostanunu uzavretymi miestnosťami. 🤣

@vroni ja vyzliekam po príchode domov aj podprsenku, nie preto, že má omíňa, alebo tlačí, pre mňa je to časť oblečenia, ktoré beriem ako oblečenie "na von" ..

sisska96
7. júl 2025
@minenkaa

@mirage nesedim koli tomu,že nemôžem ,sedím len v nutných prípadoch ,nie výtok nemám ,neviem koli čomu by som mala mať,vyzlečení chodíme cely rok,neviem prečo by zima mala byt výnimka
Stôl aj stoličky mame,nepoužívame keďže ja sedieť moc nemôžem

@minenkaa divná rodina či čo ste za indivíduum 😂

minenkaa
7. júl 2025
@sisska96

@minenkaa divná rodina či čo ste za indivíduum 😂

@sisska96 a koli čomu sme divná rodina?

1ryba
Odpoveď bola odstránená