Nosenie podprsenky doma
Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi
Tak zase, je rozdiel mať malé prsia a väčšie. Ja sa bez cítim nepohodlne, radšej si dám športovú podprsenku, ktorá netlačí, lebo teda zohynat sa v zahrade alebo aj rýchlejšia chôdza, pripadám si až komicky, ako mi to "lieta" 😂😅🙈 Nikdy som nechápala ženy, ktoré túžili po veľkých prsiach, lebo netušia, aká je to otrava 😅😁
Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?
@vroni keď budeš mať prsia veľkosti F, G, potom mi skús niečo napísať o pohodlnej podprsenke. 😉😉
Ľahko sa píše ženám s malými prsiami.
Ja ju v podstate nepotrebujem. Su mensie a pevne. Ale nosim kvoli detom. Pred par rokmi som presla na bezsvove s vyberatelnymi tenuckymi vlozkami. Pre mna su pohodlne a uplne stacia.
Mam sady do prace a sady na doma. Nenosim jednu cely den.
Jedine, o co mi ide, je aby nebolo vidiet bradavky, ked mi ostane chladno. Ten isty princip, preco ju nosim i do prace. Citim sa tak bezpecnejsie pred trapnymi situaciami. A ten ucel moje podprsenky splnaju.
@anonym_autor Ja celý život, keď ju nemám cítim sa taká nesvoja akoby nahá, jedine pochopiteľne počas spánku nie a do odhalených šiat
Ja tiež nosím aj doma a nie kvôli tomu, že by niekto očumoval alebo niekto prišiel na návštevu, ale vyslovene mi to cez deň vadí keď ju nemám . Napríklad moja mama ale doma celý život ako prišla domov si ju dávala domov že jej vadila. Asi je to o pocitoch
doma nenosim ziadne spodne pradlo
@nevenka 75B
Ja nehovorím aby chodili bez počas dňa do práce, ale keď prídu domov napr. , dať tym prsiam trošku slobody.... 😁
@joannita no tak to mas mini prsia, to mozes o slobode hovorit. Vid vyssie moj prispevok, ked je to az nebezpecne byt bez, ked sa nahynam napriklad a vyberam daco z rury.
@anonym_autor ja mam na doma lambady
@anonym_autor aai som jediná ale ja podprsenky milujem. Cítim sa zvláštne bez nich a to bývam sama. Mám ich nonstop na sebe a dokonca v nich aj spím (na noc mám zvlášť podprsenky). Všetky sú s kosticami. Myslím si že ak sú podprsenky pre ženy nepríjemné tak si nevedia príliš dobre zvoliť vhodný typ. Takže ja si ju dávam dole len keď sa umývam. 🙂
Ja som asi jedna z mala (ak nie jedina), ale ja som bez podprsenky nekomfortna, a to ani nemam velke alebo ovisnute prsia. Ale proste sa v podprde citim lepsie, dole ide len na noc.
@sissy27 presne tak ak ja
@anonym_autor pridem domov, prve co zhodim je podprda. Ano, mam spravnu podprdu, no kto netusi, ci je to nosit podprdu F-G, na pleciach uz mam kolajnice, tak nevie. Syn 26, druhy 9, obcas sa zasmeje, ze mam velke cicky, tot vsjo. Nerobime kvoli prsiam a inym vnadam nejake caviky. Nechapem, ako niekto moze nosit 24/7. Ved ani gatky nemam stale.
Tak toto je téma, teraz som sa akurát zamyslela , že moji kuriéri to asi majú so mnou ťažké . Podprsenku nenosím nikdy ,už niekoľko rokov vôbec , predtým som nosila ale len do práce a doma som vždy bola bez . Od dnešného dňa si idem všímať ženy či mi čumia na prsia lebo som to doteraz vôbec neriešila a to nosím aj biele tričká a vždy bez 😂 s tou gravitáciou niečo robte ženy , treba ísť na plastiku a nebudete potrebovať žiadne podprsenky
Tak toto je téma, teraz som sa akurát zamyslela , že moji kuriéri to asi majú so mnou ťažké . Podprsenku nenosím nikdy ,už niekoľko rokov vôbec , predtým som nosila ale len do práce a doma som vždy bola bez . Od dnešného dňa si idem všímať ženy či mi čumia na prsia lebo som to doteraz vôbec neriešila a to nosím aj biele tričká a vždy bez 😂 s tou gravitáciou niečo robte ženy , treba ísť na plastiku a nebudete potrebovať žiadne podprsenky
@anonym_c1c219 cize kazda zena po 45, kazda jedna, lebo prsia ovisnu, ci male, velke kazdej, kazda ma ist na plastiku? Blbost.
@anonym_c1c219 cize kazda zena po 45, kazda jedna, lebo prsia ovisnu, ci male, velke kazdej, kazda ma ist na plastiku? Blbost.
@mirage tak podla nej asi ano
@anonym_c1c219 môžem sa spýtať či máš nejaké osvedčené strihy tričiek alebo šiat? Ja tiež nenosím, no som odkázaná na oversize veci, no už by som skúsila aj niečo iné nech mi nevidno bradavky
@joannita nie je to stara, ani znama vec ale davno vyvrateny mytus a je to uplny blud....
@julia_romeo pošleš mi štúdiu, kde sa tento blud vyvracia? 😅
Ja nosím, ja nerada chodím bez podprsenky. Mám 11 ročného syna a ešte malé bábätko a normálne ho kojím, neskrývam sa pred synom. Podľa mňa je to úplne normálne - aj chodiť doma bez podprsenky, aj nakŕmiť svoje bábätko bez skrývania sa vo vlastnom dome pred vlastným synom.
Hlavne na verejnosti je to odveci,som si to začala všímať ked kamaráti to začali komentovať že frajerka má vyzerať normálne a milenka nech presvitá ..a niečo na tom je...doma je doma ale neviem si predstaviť ze moja mama by aj v mladosti chodila von s presvitajucimi prsami a tie zarezane gate co sa nosia,by som sa prepadla od hanby, ked niekto ma dieta nerobiť mu hanbu a chlapom sa to tiež neľúbi z pohľadu serioznosti
Nie nadarmo sa hovorí že ľudia sa vracajú do staroveku🙂

@1ryba omg 😅😅 v pohode. Kto nechce, nepochopí. Nebola som pohoršená, skôr mi to prislo také trápnosmiešne.