Nosí sa kombinácia saka a teplákov?
Tepláky a sako? Mňa len zaujíma kam sa to nosí? Do práce? Na rande? 😳 Asi som už stará. 😳

@alguno športova elegancia neexistuje ;)
@lonely66 aj ja, ale na home office 🙈
A čo poviete na lodičky a športová mikina?
@lonely66 a kde robíš? Veď ešte aj v McDonald's majú nejakú kultúru a uniformy. 😳
@fadama predstavím si nebohú Martinku z Turca 🙈
Nech je doba aká je, okolie vždy zaujme len situácii a prostrediu vhodne a primerane upravená a oblečená žena (vrátane obuvi a doplnkov). Snaha zaujať módnymi výstrelkami je vždy len snaha...a to otrepané "Šaty robia človeka" platí naozaj ešte aj v dnešnej dobe.
Môj dedko vždy hovorieval - ňe šicko co je moderne, je i šumne (pekné) 🙂 už to bude 20 rokov, čo od nás odišiel, no vždy si na to spomeniem, keď vidím niečo super moderné podobné tomuto. Horšie je, že si nič 'normálne' neviem kúpiť - ako napr. v lete - všade samé croptopy alebo naopak oversize tričká a'lá plachta 🤦🏻♀️ nájsť normálne tričko k sukni, či kraťasom čo mi zakryje kríže, bolo fakt umenie 🤷🏻♀️
Ja som druhým rokom doma s deťmi čiže móda ide úplne mimo mňa momentálne 😅 ale toto teda vyzerá hrozne🙈 nechcem vedieť co sa bude nosiť až sa budem vracať naspäť do roboty😅😄
@tiezjedna ak by ma recepčná privítala v teplákoch? V takom hoteli by som teda nebola ani ubytovaná, lebo by to bol motel,hostel, alebo ubytovňa. V lepších hoteloch je predpísaný dress code.
Kvalitu a služby hotela Ti ukážkovo nahodená slečna určite nezaručí.. načo mi je na recepcii reprezentatívne nahodený personál, ktorý nevie povie príklad koľko je dva a dva..
Teraz v lete sme boli ubytovaní vo vile,kde sa personál asi ani na noc neprezliekal...jedna bola aj na recepcii,aj pri raňajkách.. keby som ju mala odpísať skrz oblečenia,tak neviem... všetci boli milí,ústretoví,ochotní a pre nás je toto viac,ako nahodená,nacvičená figurína, ktorá nevie kde je sever
@huginko žena sama obliekať podľa seba, nie muža. To je uvažovanie submisivnej podlizovacky
@miskakyska dobrý hotel by nikdy nezamestnal slečnu, ktorá neovláda základy etikety. A to už ide ruka v ruke s tým, ze taka slečna má aj niečo v hlave. Nehovorím o voľnom čase, ale o práci recepčnej.
Autorka
Máš typický slovenský ortuel - posudzovanie. Ries seba, svoj život, svoje sračky
@zmrzlinka2021 to podľa seba sudis? Co ty vieš o mne aká som? Stačí mi tvoje vyjadrovanie a urobím si úsudok... 🙈 O tebe
Do prace asi nie ale na rande ci s kamoskami na kavu ,do kina, len tak do mesta kedykolvek 🤌.
A ano, teraz je moda volna, nosi sa cokolvek
Podľa mňa je toto ešte ok. Sú omnoho horšie kreacie...
Moja babka hovorievala:
Čo dáš do seba nevidí nikto, ale čo dáš na seba vidia všetci
@kavasmliekom dcéra vie prd o vhodnom oblecení na príležitosti. Machruje a nemá čím. Nech sa trochu dovzdela. Rifle na venček, omg
Ja by som to vôbec neriešil, keď som bol mladší, tak sa nosili šušťáky a legíny aj do práce a muži nosili zelené, fialové saká a biele ponožky k tomu. A v hornej časti korunovala trvalá - muži aj ženy 😂 Toto je úplne v pohode 😀
Tepláky a sako je otras. To si oblečie len mimoň.
@lauricka ona srandovala. Ze radšej rifle ako na puky skladané nohavice. Jasne, ze majú nejaký drescode.
Autorka, nože nám ukáž, ako sa ty obliekaš? Slečnu/pani na fotke nekomentujem, ale ty sa vyjadruješ k nej, tak sa pochvál, aby sme sa mohli vyjadriť aj my k tebe…
Napríklad mne je jedno kto má čo na sebe. Ak je to čisté, človeku netrcia prsia či zadok je mi to jedno.
Kľudne aj tepláky. Ak je zamestnanec banky /hotela /doplň podľa seba slušný, čistý nech má na sebe kľudne tepláky.
Zažila som už veľmi veľa ľudí ktorý boli v obleku a neskutočne arogantný namyslený až nepríjemný k zákazníkovi /klientovi.
A tiež mám rada tepláky.
Preboha baby nosíte do prace tepláky, do kanclu? To co uz je omg. Ja som sice stara krava ale ceplaky??? A ked dakto vymyslí ze hovenko na hlave bude in, date si na hlavu hovenko? A to vobec nie som elegantný typ nemam rada ani opätky ani šaty a ine kraviny ale ceplaky?? Co idem kydať hnoj? Otrasná móda a je uz od kovidu, co sme boli doma pozatvárani v ceplakoch. Otras. Mimochodom, toto sa nepaci ze žiadnemu, ale žiadnemu chlapovi a ano, viem ze sa neobliekame koli chlapom, ale i tak. Vyzeráte v ceplakoch otrasne, proste otrasne. A mozu byt aj zo zlata, stale to budu rozgajdane plandave handry na vašich nohách.