icon

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?

14. sep 2024

Tepláky a sako? Mňa len zaujíma kam sa to nosí? Do práce? Na rande? 😳 Asi som už stará. 😳

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?
lonely66
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
14. sep 2024

@alguno športova elegancia neexistuje ;)

autor
14. sep 2024

@lonely66 aj ja, ale na home office 🙈

lonely66
Odpoveď bola odstránená
fadama
14. sep 2024

A čo poviete na lodičky a športová mikina?

autor
14. sep 2024

@lonely66 a kde robíš? Veď ešte aj v McDonald's majú nejakú kultúru a uniformy. 😳

autor
14. sep 2024

@fadama predstavím si nebohú Martinku z Turca 🙈

viera77
14. sep 2024

Nech je doba aká je, okolie vždy zaujme len situácii a prostrediu vhodne a primerane upravená a oblečená žena (vrátane obuvi a doplnkov). Snaha zaujať módnymi výstrelkami je vždy len snaha...a to otrepané "Šaty robia človeka" platí naozaj ešte aj v dnešnej dobe.

nikaeli
14. sep 2024

Môj dedko vždy hovorieval - ňe šicko co je moderne, je i šumne (pekné) 🙂 už to bude 20 rokov, čo od nás odišiel, no vždy si na to spomeniem, keď vidím niečo super moderné podobné tomuto. Horšie je, že si nič 'normálne' neviem kúpiť - ako napr. v lete - všade samé croptopy alebo naopak oversize tričká a'lá plachta 🤦🏻‍♀️ nájsť normálne tričko k sukni, či kraťasom čo mi zakryje kríže, bolo fakt umenie 🤷🏻‍♀️

tiezjedna
14. sep 2024

@autorka toto ma zaujalo😉 Čo konkrétne by ti to povedalo?

petronellla87
14. sep 2024

Ja som druhým rokom doma s deťmi čiže móda ide úplne mimo mňa momentálne 😅 ale toto teda vyzerá hrozne🙈 nechcem vedieť co sa bude nosiť až sa budem vracať naspäť do roboty😅😄

autor
14. sep 2024

@tiezjedna ak by ma recepčná privítala v teplákoch? V takom hoteli by som teda nebola ani ubytovaná, lebo by to bol motel,hostel, alebo ubytovňa. V lepších hoteloch je predpísaný dress code.

miskakyska
14. sep 2024

Kvalitu a služby hotela Ti ukážkovo nahodená slečna určite nezaručí.. načo mi je na recepcii reprezentatívne nahodený personál, ktorý nevie povie príklad koľko je dva a dva..
Teraz v lete sme boli ubytovaní vo vile,kde sa personál asi ani na noc neprezliekal...jedna bola aj na recepcii,aj pri raňajkách.. keby som ju mala odpísať skrz oblečenia,tak neviem... všetci boli milí,ústretoví,ochotní a pre nás je toto viac,ako nahodená,nacvičená figurína, ktorá nevie kde je sever

zmrzlinka2021
14. sep 2024

@huginko žena sama obliekať podľa seba, nie muža. To je uvažovanie submisivnej podlizovacky

autor
14. sep 2024

@miskakyska dobrý hotel by nikdy nezamestnal slečnu, ktorá neovláda základy etikety. A to už ide ruka v ruke s tým, ze taka slečna má aj niečo v hlave. Nehovorím o voľnom čase, ale o práci recepčnej.

zmrzlinka2021
14. sep 2024

Autorka
Máš typický slovenský ortuel - posudzovanie. Ries seba, svoj život, svoje sračky

huginko
14. sep 2024

@zmrzlinka2021 to podľa seba sudis? Co ty vieš o mne aká som? Stačí mi tvoje vyjadrovanie a urobím si úsudok... 🙈 O tebe

ivik4
14. sep 2024

Do prace asi nie ale na rande ci s kamoskami na kavu ,do kina, len tak do mesta kedykolvek 🤌.
A ano, teraz je moda volna, nosi sa cokolvek

derdia
14. sep 2024

Podľa mňa je toto ešte ok. Sú omnoho horšie kreacie...

marcellka32
14. sep 2024

Moja babka hovorievala:
Čo dáš do seba nevidí nikto, ale čo dáš na seba vidia všetci

lauricka
14. sep 2024

@kavasmliekom dcéra vie prd o vhodnom oblecení na príležitosti. Machruje a nemá čím. Nech sa trochu dovzdela. Rifle na venček, omg

mojemenonikto
14. sep 2024

Ja by som to vôbec neriešil, keď som bol mladší, tak sa nosili šušťáky a legíny aj do práce a muži nosili zelené, fialové saká a biele ponožky k tomu. A v hornej časti korunovala trvalá - muži aj ženy 😂 Toto je úplne v pohode 😀

lauricka
14. sep 2024

Tepláky a sako je otras. To si oblečie len mimoň.

kavasmliekom
14. sep 2024

@lauricka ona srandovala. Ze radšej rifle ako na puky skladané nohavice. Jasne, ze majú nejaký drescode.

sisaka
14. sep 2024
gab1sol
14. sep 2024

Autorka, nože nám ukáž, ako sa ty obliekaš? Slečnu/pani na fotke nekomentujem, ale ty sa vyjadruješ k nej, tak sa pochvál, aby sme sa mohli vyjadriť aj my k tebe…

sisaka
14. sep 2024
sisaka
14. sep 2024

@tiezjedna žiadny rozdiel nevidíš? Nič ti to nenapovedá ? 🤔

bosorkabb
14. sep 2024

Napríklad mne je jedno kto má čo na sebe. Ak je to čisté, človeku netrcia prsia či zadok je mi to jedno.
Kľudne aj tepláky. Ak je zamestnanec banky /hotela /doplň podľa seba slušný, čistý nech má na sebe kľudne tepláky.
Zažila som už veľmi veľa ľudí ktorý boli v obleku a neskutočne arogantný namyslený až nepríjemný k zákazníkovi /klientovi.
A tiež mám rada tepláky.

barborachors
14. sep 2024

Preboha baby nosíte do prace tepláky, do kanclu? To co uz je omg. Ja som sice stara krava ale ceplaky??? A ked dakto vymyslí ze hovenko na hlave bude in, date si na hlavu hovenko? A to vobec nie som elegantný typ nemam rada ani opätky ani šaty a ine kraviny ale ceplaky?? Co idem kydať hnoj? Otrasná móda a je uz od kovidu, co sme boli doma pozatvárani v ceplakoch. Otras. Mimochodom, toto sa nepaci ze žiadnemu, ale žiadnemu chlapovi a ano, viem ze sa neobliekame koli chlapom, ale i tak. Vyzeráte v ceplakoch otrasne, proste otrasne. A mozu byt aj zo zlata, stale to budu rozgajdane plandave handry na vašich nohách.