Nosí sa vesta stále? Zistite v diskusii!
Ahojte, mám tuto vestu už asi rok v skrini🙂 kupila som si ju ku kozenke, ale teraz premyslam nosí sa to ešte?

nosi sa vsetko co si oblecies a mas to rada... ja to nemam rada a napriek tomu som na jar vyfasovala takuto vestu z riadnej kozusiny :DDD neviem akoze co s tym mam robit.. al enapr. kamosova zena, si natesene taku kupila a nosi ju.. :D kazdy nech si nosi co ma rad a co sa mu paci...
@1ryba Nie všetky veci sa šijú z takýchto koží. Takisto sa to týka aj vlnených vecí a oblečenia/kabeliek/topánok z iných živočíchov. Mne sa to vyslovene bridí, mať na sebe niečo zo živého tvora,aj rôzne čiapky alebo goliere z líšky atď...je to pre mňa proste no go a vôbec ma nezaujíma argument, že vydržia dlhšie.
@1ryba no to urcite, koze hospodarskych zvierat je jedna vec, ale len nedavno sa riesila stopka kozusinovych fariem v Europe.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/449378-k...
Neviem, ci pri kupe kozenej bundy/kozucha sa dozvies z akeho zvierata si si kupila produkt. Ale poniektori mame problem aj s pravou kozou, treba to respektovat.
Mame doma jeden kozuch po babke, made in Juhoslavia, zdedila ho dcera, raz za rok si ho oblecie. Ale pamatam si z detstva, ze vtedy ficali kozuchy z mladat, boli take kucerave. Som rada, ze sa ludstvo v tomto posunulo a zvierata sa kvoli kozusine nechovaju. Viem, ze rec bola o kozenych bundach, pardon za odbocku.
Ak sa to páči tebe a hodí sa ti k postave a štýlu prečo nie..Niekto môže dať na seba aj vrece a vyzerá šik 😉

@danica2711 pre človeka, ktorý to bravčové ani hovädzie mäso neje to vôbec nie je prehnane.