icon

Nosia sa ešte čižmy UGG?

12. aug 2025

Nosia sa ešte? Sú úžasne teplučké a pohodlné, neviem či sú ale stále v móde 😅

miadi
12. aug 2025

@anonym_autor v 30C nie 😂v suchej zime ano .

pasomnica
12. aug 2025

Že ťa to zrovna teraz trápi v auguste 😂

lucia13022023
12. aug 2025

Ja ich nosim, páčia sa mi a hlavne su pohodlné, či sa to niekomu páči alebo ci to je v móde ma nezaujíma 🤣 ale ne teraz ovšem

muchotrafka298
12. aug 2025

Ja ich nosim pocas suchej zimy, ak je chladno. Ale poslednu zimu som ich mala asi tak 1 x obute. Mne je suma fuk, ci sa nosia, nenosia. Nosim co je mne pohodlne.

banalu
12. aug 2025
@pasomnica

@pasomnica asi su zlavy 😉

@anonym_autor ja mam svoje cca 10 rokov, nosim ich casto a uprimne je mi jedno ci sa este nosia. Su pohodlne - na ihrisko boli ideal, do obchodu, odniest malu do skolky a podobne. V lete ich davam do "wellnesu" a stale vyzeraju dobre, na to kolko su nosene, a ze ich nejak extra nesetrim.

ankare
12. aug 2025

@anonym_autor nos, čo sa Ti páči. Nie to, čo je v móde.

autor
12. aug 2025
@pasomnica

@pasomnica Veru, lebo sú zrovna aj zľave 😂

januska12323
12. aug 2025

Pre mňa sú otrasné aj keby ich mali všetci okolo. Ty ich budeš nosiť je to na tebe. V móde je všetko.

olimuc
12. aug 2025

Je mi jedno ci sa nosia … ked mam studene nohy, je to to nalepsie. Kombinacia neopren + UGG je na zabitie ale ma svoje opodstatnenie. 😂 ak su Ti pohodlne a budes ich nosit kup … ak ides iba podla mody … tak asi nie, mozno keby stali 20-30 € z nosis este ako papuce

minenkaa
12. aug 2025

Veru ano a hlavne sa nosí všetko

vlksva14
5. nov 2025

@anonym_autor myslím si že si nos čo chceš vôbec by som sa nepozerala na to či sa to nosí alebo a čo nie .. ale moje kamošky aj kolegyne nosia takže áno nosia sa ešte