Nosili by ste kabelku od bývalého priateľa?
Od byvaleho priatela som dostala na Vianoce drahšiu kabelku. Teraz už mám manzela aj dieťa a casto pozerám na tu kabelku, že by som ju zase začala nosit. Nosili by ste ju? Mám z toho taky divny pocit 🙂
Ano nosila. Veci su veci, nepripisujme im zbytocne nejaky vyssi zmysel.
Ja nosim pandora naramok a aj prsten, lebo sa mi velmi pacia. Ziadnu citovu hodnotu to pre mna nema tak nevidim dovod nenosit to. Partner vie, ze to mam od ex a vobec neriesi
nosila, veď je to len vec.
Pokial sa mi paci prečo nie? Je to iba vec... a mužovi nemusis vešať na nos, ze je od ex.
Môj muž dostal od bývalej tricko drahej turistickej značky, pekne, pristálo mu. Chcel ho vyhodiť, ja som ho presviedčala, že nech neblbne, nosi síce na spanie občas, ale drží už 17 rokov.
Je to kabelka, k a b e l k a. Ano samozrejme, ze ju mozes nosit 👍 pridaj fotku som zvedava 😀
Tak ja zasa nevidim dovod spominat manzelovi povod veci, ktore nosim. Naco by bolo dobre mu hovorit, ze aha, to, co mam teraz na sebe, je od byvaleho? Ak by sa pytal, odkial to mam, jasne, ze by som povedala, ale inak je to informacia, ktora je za mna zbytocna. Presne preto, ze to je len vec 🙂
Môj muž ma od bývalej tiež jednu polokošelu, stála vyše stovky, pristane mu tak hádam ju neprestane nosiť.odo mňa má polku šatníka, ja od neho tak isto, tiež to nevyhodim keby sme sa rozviedli
Normálne nos
@vorkola to co je za hlasku? Kabelka je obycajna vec. Napr. bola som s byvalym 5 rokov, dostala som od neho dost darcekov vratane nausnic a retiazky. Retiazku som mala na svadbe. Je to retiazka, je to vec. Nevidim zmysel vyhadzovat veci, len preto, lebo "sa to nepatri".
Kabelku, ak by sa mi pacila, tak by som ju nosila.
Mam strieborne nausnice pd byvaleho. S nim som bola par mesiacov, bol to romanik, ktory patri k davnej minulosti. Tie nausnice mam uz 15 rokov a su pre mna len pekna vec. Ked ich vybetam zo sperkovnice, myslim na to ci mi pasuju k ostatnym doplnkom a nie na ex.
Ja viem ale skôr premyslam nad tým že keby som ho nahodou niekde stretla alebo niečo, čo sa nestáva, ale nahoda je blbec, tak či by to nebolo divne.😅 vôbec sme sa nerozišli v dobrom.
jasne, ja nosim hodinky 🙂
Áno nosila. Veď na nej nie je napísané od koho je.
@lakebabe môj manžel tak ma koženú bundu od bývalej, aj ju chcel vyhodiť, ale som mu povedala, že je v nej sexi, nech ju nosí. Vôbec mi to nevadí. To sú také detinské spôsoby, nie si môj kamarát, tak zničí vsrtko co si mi dal. 😀
Autorka, nemyslím si, že by to bolo divné, ak by bývalý videl, že nosíš kabelku od neho. A v podstate z tohto hľadiska by mi to bolo úplne šuma fuk, čo si on o tom myslí. Ak sa tebe kabelka páči a nemáš problém s nosením.
Dôvod, prečo som sa ja kabeliek a hodiniek od bývalého zbavila bol ten, že som si ho nechcela pripomínať. Nezachoval sa najkrajšie, a proste ja chcem na neho úplne zabudnúť, a mne tie veci vždy jeho pripomenuli 🤷🏼♀️
@vyrovnanaosoba ja mam tiež po ex nejaké veci aj drahé hodinky a nevyhodim ich , lebo sa už nebavime. To teraz keby sa rozvadzam musím vyhodiť väčšinu skrine muž tak isto. Ja veci beriem ako spotrebný tovar
Keby si ho nahodou stretla? Neries. Normalne ju pouzivaj. Je to vec na znosenie, nie stat v skrini.
Jasné..aj ja mám kabelku..on takisto nosí takmer všetky veci, asi by nemal čo na seba, keďže oblečenie som mu kupovala ja😂
uplne s kludom by som ju nosila....kazdy mame veci co sme dostali od byvalych partnerov, aj ja a urcite aj moj muz, akurat ze ja to vobec neskumam a nikdy by mi ani nenapadlo to nejak skumat a pytat sa ho na to...su to len veci, spotrebny material...a presne ako tu pisal niekto vyssie, su ludia co maju s byvalymi deti a to uz je teda zavazok, ktory neschovas 🙂 skoda kabelky, kludne si ju nechaj. aj z nejakeho ekologickeho hladiska mi to pride lepsie 😁😁
jasne ze by som ju nosila... :DDD
Jasne že nos. Je to len vec. Ani chvíľu by som neuvažovala inak.
Jasne, bol to dar, ak sa ti paci, spokojne ju nos.
Alebo predaj, a za tie peniaze si kup novu 🙂
Ja nosím šperky od bývalého.Na tom nič nie je
Je to vec, nosila.
@guiseppinka Nemyslim ,z pohladu ze sa to nepatri,ale ved som zdoraznila,ze by jej to pripominalo byvaleho.A predstav si, ze v jednom komente autorka pise ,ze sa nerozisli v dobrom.,Takze v kontakte s kabelkou,nevieme ako casto ju nosi, ale aj tak, kabelka jej asi nepripomina pozitivny vztah,,Ja to viem podla seba, aby som mala, snazim sa, byt denne v dobrej nalade,tak nic zlé ,aj kto mi co spravil, ublizil si nechcem pripominat
Ta kabelka za to nemoze, ze ti ju daroval ex. Je to len vec, ja by som ju nosila.

Keď sa ti páči prečo by si ju nemohla nosiť? Však to nie je zásnubný prsten 😄 ja mám kopu veci od bývalých a mám partnera s ktorým som už nejakých tých pár rokov a ani jemu nevadí že si oblečiem napr. Šaty ktoré som dostala od bývalého. On má tiez od ex pár veci, ktoré nosí a tiež s tým nemám problém, ešte sa na tom aj zasmejeme.