Nosili by ste kabelku od bývalého priateľa?
Od byvaleho priatela som dostala na Vianoce drahšiu kabelku. Teraz už mám manzela aj dieťa a casto pozerám na tu kabelku, že by som ju zase začala nosit. Nosili by ste ju? Mám z toho taky divny pocit 🙂
Kludne nos. Ved je to len vec.
záleží ako si s ním skončila - v akom ste vzťahu. ak ste ostali kamaráti , tak áno
A o normalne som nosila, bola pekná. Pokial to máš v sebe upratané, niet o com.
Jasne ze by som nosila. Ked sa s terajsim muzom rozvedies, tak vyhodis vsetko od neho?
Nevidim na tom nic zle 🙄
Niekto ma od byvaleho dieta, ty len kabelku. Ak sa ti paci a mas ju rada nie je najmensi dovod ju vyhadzovat, predavat atd
Keby sa mi páčila, tak by som nosila. Nosím náušnice aj prstene od bývalého
Ja som mala fest veľa veci od bývalých,jedni nohavice teraz nosí môj muž
A preco by si ju nemala nosit?
@minenkak aj vie po kom nosi nohavice?😁
@stanulienkat áno
@minenkak 😁 Tomu sa hovorí asertivita👍
@stanulienkat obaja ich radi nosíme,však sú to len nohavice,obyčajná vec
Ak sa Ti paci, preco nie. Je to kabelka, vec.
mi napadlo, ze som mala satenove pyzamo od byvaleho a vzala som ho na dovolenku, ked som chodila este s mojim muzom, on, ze pekne pyzamko, ja vravim, ze este od byvaleho a moj muz, ze: "pekne ti kupil" 😂😂😂
Na Vianoce? Tak to je teda od Ježiška-kludne nos ďalej 😉
kludne nos, ak sa ti paci, ale ja som dala prec aj knihu od byvaleho, vlastne to ani nejaky dolezity vztah nebol, nemala som k nemu ziadne city, tak som si po nom nechcela nic nechat. Hned nato prisiel moj muz a od neho som si nechavala vsetky darceky.
Preboha jasne!
Ja nie, kabelky od bývalého som predala. Nenosila by som ich už, a zas bolo mi ľúto len tak vyhodiť (obe boli značkové).
Ja nosim tricko ktore kupila byvala mojmu manzelovi. Spim v nom 🙂
baby, sa tu sulam, a to som si myslela, ze ja som aka super tolerantna 😀
A od byvaleho manzelamam kopec veci napr.notbook, tlaciaren som pred tyzdnom predala, kopu sperkov co neviem co s nimi. Saly satky .. postupne posuvam vyhadzujem ale skor preto ze uz je to stare alebo to nenosim.. nie preto ze je to od neho...vonaviek mam od neho tolko ze mi vydrzia este asi 5 rokov boli drahe tie nevyhodim a pacia sa mi.
@minenkak 🙄
@deti95060810 čo
ak by som ale mala sperk, ktory by sa mi velmi pacil, tak ten by som asi nosila, ak by som nemala chut mu ho vratit 😀
Ja nie,lebo ked uz mas manzela, nemas pri tej kabelke si pripominat byvaleho,to je jedno, ci bol dobry, alebo zly

Predaj a kúp si novú