icon

Nosili by ste kabelku od bývalého priateľa?

9. sep 2024

Od byvaleho priatela som dostala na Vianoce drahšiu kabelku. Teraz už mám manzela aj dieťa a casto pozerám na tu kabelku, že by som ju zase začala nosit. Nosili by ste ju? Mám z toho taky divny pocit 🙂

Strana
z2
pribinak
9. sep 2024

Predaj a kúp si novú

zooeynka
9. sep 2024

Kludne nos. Ved je to len vec.

deti95060810
9. sep 2024

záleží ako si s ním skončila - v akom ste vzťahu. ak ste ostali kamaráti , tak áno

svetlonos
9. sep 2024

A o normalne som nosila, bola pekná. Pokial to máš v sebe upratané, niet o com.

belllinka
9. sep 2024

Jasne ze by som nosila. Ked sa s terajsim muzom rozvedies, tak vyhodis vsetko od neho?

cyberk
9. sep 2024

Nevidim na tom nic zle 🙄

zooeynka
9. sep 2024

Niekto ma od byvaleho dieta, ty len kabelku. Ak sa ti paci a mas ju rada nie je najmensi dovod ju vyhadzovat, predavat atd

anos18
9. sep 2024

Keby sa mi páčila, tak by som nosila. Nosím náušnice aj prstene od bývalého

minenkak
9. sep 2024

Ja som mala fest veľa veci od bývalých,jedni nohavice teraz nosí môj muž

stanulienkat
9. sep 2024

A preco by si ju nemala nosit?

stanulienkat
9. sep 2024

@minenkak aj vie po kom nosi nohavice?😁

minenkak
9. sep 2024
stanulienkat
9. sep 2024

@minenkak 😁 Tomu sa hovorí asertivita👍

minenkak
9. sep 2024

@stanulienkat obaja ich radi nosíme,však sú to len nohavice,obyčajná vec

olimuc
9. sep 2024

Ak sa Ti paci, preco nie. Je to kabelka, vec.

zobaka
9. sep 2024

mi napadlo, ze som mala satenove pyzamo od byvaleho a vzala som ho na dovolenku, ked som chodila este s mojim muzom, on, ze pekne pyzamko, ja vravim, ze este od byvaleho a moj muz, ze: "pekne ti kupil" 😂😂😂

maryetta
9. sep 2024

Na Vianoce? Tak to je teda od Ježiška-kludne nos ďalej 😉

zuzana76
9. sep 2024

@zobaka 😂

zuzana76
9. sep 2024

kludne nos, ak sa ti paci, ale ja som dala prec aj knihu od byvaleho, vlastne to ani nejaky dolezity vztah nebol, nemala som k nemu ziadne city, tak som si po nom nechcela nic nechat. Hned nato prisiel moj muz a od neho som si nechavala vsetky darceky.

maminkadeticiek
9. sep 2024

Preboha jasne!

huxy
9. sep 2024

Ja nie, kabelky od bývalého som predala. Nenosila by som ich už, a zas bolo mi ľúto len tak vyhodiť (obe boli značkové).

jajanka31
9. sep 2024

Ja nosim tricko ktore kupila byvala mojmu manzelovi. Spim v nom 🙂

zuzana76
9. sep 2024

baby, sa tu sulam, a to som si myslela, ze ja som aka super tolerantna 😀

jajanka31
9. sep 2024

A od byvaleho manzelamam kopec veci napr.notbook, tlaciaren som pred tyzdnom predala, kopu sperkov co neviem co s nimi. Saly satky .. postupne posuvam vyhadzujem ale skor preto ze uz je to stare alebo to nenosim.. nie preto ze je to od neho...vonaviek mam od neho tolko ze mi vydrzia este asi 5 rokov boli drahe tie nevyhodim a pacia sa mi.

deti95060810
9. sep 2024

@minenkak 🙄

minenkak
9. sep 2024
zuzana76
9. sep 2024

ak by som ale mala sperk, ktory by sa mi velmi pacil, tak ten by som asi nosila, ak by som nemala chut mu ho vratit 😀

jajanka31
9. sep 2024

@zuzana76 heh ja mam ze obrucka, snubak 🙂 to by moj manzel nebol happy.. a teraz uz vobec nie ked 2 tyzdne hladame snubak od neho.. ale mam aj zlate hodinky, nausnice ine prstene... par krat som ich mala..ale nejak som prestala nosit zlte zlato.

zuzana76
9. sep 2024

@jajanka31 ja som mala len dvoch nie velmi vaznych priatelov, este na vyske vo veku 19 rokov, par tyzdnove vztahy, takze som mala len tu jednu knihu ako dar 😀 , potom prisiel manzel 😀

vorkola
9. sep 2024

Ja nie,lebo ked uz mas manzela, nemas pri tej kabelke si pripominat byvaleho,to je jedno, ci bol dobry, alebo zly

Strana
z2